IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2021, 23:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti İl Kongresi Süsü Verilen Düğüne Polis Baskını...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pandemi nedeniyle restoran, bar ve kafelerle birlikte düğün salonları da kapalı kalmaya devam ederken, izin verilen tek kapalı alan etkinliğinin AKP İl kongreleri olmasını fırsat bilen genç çiftin düğün planı yarım kaldı.
Bilecikt'te bir düğün salonunu AKP bayrakları ve Erdoğan posterleriyle donatmak suretiyle AKP İl Kongresi süsü vererek düğünlerini yapan Y.Ç(28) - M.Y(26) çifti, dikkatli vatandaşların ihbarı sayesinde yakayı ele verdi.
Yaklaşık 400 kadar davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünü basan emniyet güçleri, salonda bulunanlara 900'er TL idari para cezası keserlerken, genç çiftin "Dik dur eğilme bu millet seninle" şeklinde slogan atması da sonucu değiştirmedi.
Olayın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç damat, şunları söyledi:
"Bana kalsa yazın yapacaktık düğünü ancak kız tarafı daha fazla beklemek istemedi. Ya şimdi yaparız ya da nişanı atarız diyince mecburen bir çare aramaya başladım. Haberlerde Sayın Cumurbaşkanımızın AKP kongresi için salonları dolduran binlerce kişiye teşekkür ettiğini görünce aklıma böyle bir fikir geldi. Şuraya bir iki bayrak, poster falan assak polis bize de ilişmez herhalde diye düşündüm. Sosyal mesafeye dikkat ederek 2 saat düğünümüzü yapıp gidecektik. Keşke bize de biraz anlayış gösterilseydi. Neticede Cumhubaşkanımızn resminin olduğu bir salona böyle bir baskın yapılması hoş değil. İnsan en azından ona saygı olarak..."
Baskını gerçekleştiren Bilecik Emniyeti Asayiş Şube Amiri Zafer Tunabay ise bu hafta içinde benzer şekilde 3 baskın daha gerçekleştirdiklerini belirterek özellikle restoran ve cafe işletmecilerinin AKP'ye tanınan ayrıcalıktan faydalanmaya çalıştıklarını ifade etti.
"Mekanlarına Cumhurbaşkanımızn resimlerini asıp dombra çalmak suretiyle AKP kongresi yapıyoruz havası veriyorlar. Biz bu şekilde bir ihbar geldiğince önce tedir olarak AKP İl Başkanlığı'nı araypı gerçekten kongre yapıp yapmadıklarını teyit ediyoruz. Neticede Allah korusun gerçekten AKP'nin bir etkinliğine dokunma riski de var. Olumsuz bir yanıt gelirse ancak o zaman gidip baskını gerçekleştiriyoruz." diyen Tunabay, vatandaşların önce kendi sağlıkları için kapalı alanlarda bir araya gelmekten kaçınmaları gerektiğine vurgu yaptı.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yahudi Kongresi Başbakan Erdoğan'a verilen cesaret ödülünü geri istedi. Seth Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2014 23:41
Duvar İçine Gömülü Süsü Verilen Heykeller - Matteo Pugliese Afrodit Kültür ve Sanat 0 01 Eylül 2013 14:03