IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2021, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kısıtlamaların Kademeli Olarak Kaldırılacağı Söylentisi AK Parti'de Şaşkınlık Yarattı




Kısıtlamaların Kademeli Olarak Kaldırılacağı Söylentisi AK Parti'de Şaşkınlık Yarattı: ''Ne kısıtlaması?''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Koronavirüs nedeniyle uygulanan kısıtlamaların pazartesi gününden itibaren kimi illerde kademeli olarak kaldırılacağı yönündeki söylentiler AK Parti tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Ne kısıtlaması? Bir salgın hastalık falan mı vardı ki?" sözleriyle böyle bir durumdan kesinlikle haberdar olmadıklarını belirtirken, vatandaşların neden kendi kendilerine böyle bir kısıtlama uyguladığını anlamakta güçlük çektiklerini ifade etti.
"Hayır yani bugüne kadar bir kısıtlama varsa neden kimse bize haber vermedi ki? Ona göre biz de belki tedbirimizi alırdık. Allah korusun şimdi teşkilatımızdan birileri hastalık kaptıysa bunun hesabını kim verecek? Bir şey sorucam ama doğru söyleyin, çok tehlikeli bir durum yok di mi? Geçen sene bi ara korona falan vardı o hala devam mı ediyor yoksa?" sözleriyle tedirginliğini dile getiren Çelik, zaman zaman sokağa çıktıklarında gördükleri kapalı dükkanların ise şimdi daha anlamlı geldiğini belirtti.
AK Parti Sözcüsü, "Yani tabii garip bir durum olduğundan şüpheleniyorduk ama açıkçası bir kısıtlama olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Herhalde esnaf o gün canı istemediği ya da paraya ihtiyacı olmadığı için dükkanını açmıyor diye düşündük. Bugüne bugün iktidar partisiyiz neticede, bizim haberimiz olmadan kim neyi kısıtlayabilir?" derken, oynanan bu oyunun arkasındaki şer odaklarını en kısa sürede ortaya çıkaracaklarının da teminatını verdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ücretsiz İzin ve Kısa Çalışma Ödeneklerinin Kesilmesine Gelen İtirazlar Hükümet Cephesinde Şaşkınlık Yarattı CORDON BLEU Asparagas Medya 0 26 Mart 2021 22:01
Ankara'da 3'üncü cemrenin ardından yağan kar şaşkınlık yarattı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 17 Mart 2021 13:20
'Gökyüzü deliği' şaşkınlık yarattı Seth Haber Arşivi 0 05 Kasım 2014 12:00