IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2021, 22:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altı Kişilik WhatsApp Gıybet Grubu, Meghan Markel'a Desteğini Açıkladı




Altı Kişilik WhatsApp Gıybet Grubu, Meghan Markel'a Desteğini Açıkladı: ''Dilediği zaman aramızda yeri hazır...''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdikleri röportaj dünya genelindeki kız WhatsApp gruplarında tartışılmaya devam ederken, son olarak 6 kişilik "Gıybet Kuşları" grubu da Kraliyet Ailesine karşı Markel'a desteğini açıkladı.
Grup adına açıklamayı yapan Gözde Bunulcu(28), 3 gün süren yoğun değerlendirmelerin ardından Markel'ın kraliyet ailesi içinde yoğun bir baskıya ve sinsiliğe maruz kaldığı sonucuna vardıklarını belirtirken, "Seda, Zeynep ve Aslı daha önce kendi yaşadıkları deneyimler üzerinden olayın tipik bir elti sinsiliği olduğu konusunda mutabakata vardılar. Her ne kadar kendisi kraliçeye laf söylememiş olsa da satır aralarından benim de anladığım büyük gelinle kaynananın bir olup yeni gelini sindirmeye çalışması durumu söz konusu. Gerçi kaynana değil ama anne öldüğü için o rol kraliçeye kalmış. Rahmetli Diana yaşasa zaten ezdirmezdi gelinini" sözleriye analizin sonuçlarını paylaştı.
Prens Harry'nin ailesine karşı pısırık mı yoksa eşine sahip çıkan adam gibi adam mı olduğu konusunda grup içinde görüş ayrılıkları olduğunu da sözlerine ekleyen Bunulcu, "Ben tabii içlerini bilemem, yani Harry de neticede eşine sahip çıkmış gibi görünüyor ama bana biraz Meghan'ın zorlamasıyla yapmış gibi geldi. Günahı boynuna artık. Baştan ailesine karşı tavrını net koysa belki şimdi hala sarayda yaşıyorlardı. Neyse yine de aferin çocuğa tabii" derken her şeye rağmen ailevi konuların kameralar önünde konuşulmasına karşı olduklarını da sözlerine ekledi.
WhatsApp gruplarının tam olarak böyle durumlar için kurulduğuna dikkat çeken Bunulcu, "Meghan anladığımız kadarıyla biraz yalnız kalmış. Eğer kendisine ait bir kız whatsapp grubu olsa olay buralara varmazdı. Kaynanası, eltisi, görümcesi kim varsa hep birlikte gömme terapisiyle bu işi çözebilirdik. Bak şimdi milletin ağzına laf verdi daha mı iyi oldu?" derken, kendisini her zaman aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
WHATSAPP’TA CİN ÇIKARMA GRUBU! oMeN Sosyal Ağlardan Son Haberler 2 29 Haziran 2019 14:01
Netflix, AirPlay Desteğini Neden Çektiğini Açıkladı BLueMooN Televizyon Dünyası 0 08 Nisan 2019 09:43
Whatsapp, Milyonlarca Cihazda Desteğini Kesti BLueMooN Uygulamalar 0 03 Ocak 2019 09:02
WhatsApp desteği keseceği telefonları açıkladı (WhatsApp güncellemesi alamayacak telefonlar) yaSmin Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 01 Ağustos 2018 08:58
Gıybet nedir? Gıybet biçimlerini nasıl sınıflandırabiliriz? Gıybet neden ve ne kadar Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 16:09