IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2021, 18:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
23 Nisan'da Merkez Bankası Başkanı Koltuğuna Oturan İlkokul Öğrencisi




23 Nisan'da Merkez Bankası Başkanı Koltuğuna Oturan İlkokul Öğrencisi, Görevden Af Talebini Youtube Kids Kanalı Üzerinden Yayınladı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bu yıl da sembolik olarak devletin önemli kademelerindeki koltuklar bir günlüğüne çocuklara devredilirken, Merkez Bankası Başkanı koltuğuna oturan ilkokul öğrencisi Eymen Yiğit Kurabacı(10), daha yarım saat dolmadan görevden affını istedi.
Koltuğu Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan devralan Ankara 100. Yıl İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Kurabacı, törenin başlarında oldukça neşeli görünürken, bir basın mensubundan gelen "Peki Eymencim Merkez Bankası'nın rezerv sorununu nasıl çözmeyi düşünüyorsun? 128 Milyar Dolarlık rezervin eritildiği ilgili iddialar var o konuda ne söyleyeceksin?" sorusu makam odasındaki havayı bir anda değiştirdi.
Soru üzerine Başkan Şahap Kavcıoğlu'na dönen başarılı öğrenci "Ne yanıt vereyim?" sözleriyle yardım beklerken, Kavcıoğlu ise "Valla Başkan sensin, onu da sen bileceksin. O kadar matematik görüyorsunuz okulda ehehe" diyerek topu tekrar Kurabacı'ya attı.
Soruya yanıt vermek için Merkez Bankası çalışanlarının yardımıyla laptop'tan tcmb.gov.tr üzerindeki Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi bölümünü açan Kurabacı, tabloyu bir süre inceledikten sonra "E bunları alt alta toplayınca -55 Milyar Dolar çıkıyor? Bi sn yanlış yaptım heralde" sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.
İşlemi bir kaç kez tekrarlamasına rağmen sonuç değişmeyince gözleri dolmaya başlayan minik Merkez Bankası Başkanı "Dayı bu ne? Siz naaptınız ya? Ben eve gitmek istiyorum. Anne!" dedikten sonra, basın mensuplarının bakışları arasında koşarak odadan uzaklaştı.
Birkaç saat boyunca kendisinden haber alınamayan ve cep telefonundan da ulaşılamayan Kurabacı, öğleden sonra YouTube Kids'teki kanalı üzerinden 48 takipçisine seslenerek endişeli bekleyişe son verdi. Kurabacı, yaptığı kısa açıklamada kısa görev süresi boyunca piyasalara olumsuz etki yapacak herhangi bir adım atmadığının altını çizerken, "Hepiniz şahitsiniz bak yemin ederim benim suçum değil. Zaten toplam 10 dakka ya oturdum ya oturmadım. Benden sonra görevi devralacak arkadaşa başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın" sözleriyle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını talep etti.

zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Merkez Bankası Başkanı Göreve Hızlı Başladı CORDON BLEU Asparagas Medya 0 26 Mart 2021 22:19
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı Sara Güncel ve Son Dakika Haberler 0 20 Mart 2021 05:15
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan faiz mesajı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 05 Şubat 2021 12:55
Kadın Eylemci, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi'ye Saldırdı Violent Haber Arşivi 0 15 Nisan 2015 19:51
Merkez Bankası Başkanı'nın istifa söyentisi için ikinci açıklama Cappy Haber Arşivi 0 27 Şubat 2015 19:11