IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2021, 18:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP'den Ödüllü Yarışma




AKP'den Ödüllü Yarışma: Alkol Yasağı İçin ''Ekonomiyi batırdık kimseye destek veremiyoruz. Aşı yok pandemiyi bitiremiyoruz. Bari şeriat fantezimizle avunalım'' Dışında Bir Neden Bulabilenlere 1000 TL İkramiye


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tam kapanma kararı çerçevesinde alınan ancak kapanmayla ya da pandemiyle herhangi bir ilgisi olmayan 20 gün boyunca alkol satış yasağı kararıyla ilgili henüz mantıklı bir neden öne süremeyen AKP, kulağa iyi kötü bilimsel gibi gelecek bir yanıtla gelenleri 1000 TL'lik ikramiyeyle ödüllendirecek.
Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, alkol satış yasağının nedeniyle ilgili parti içinde bilimsel bir yanıt arayışından olumlu bir sonuç çıkmadığını belirterek "Maalesef iş dönüp dolaşıp bizim şeriat fantezimize ve onu tüm ülkeye dayatma hevesimize varıyor. Onu da henüz açıktan söyleyebilecek durumda değiliz. Şimdilik hala ancak sosyal medyadaki trollerimiz ve basındaki 3-5 temsilcimiz açıktan dile getirebilyor. Onlar da zaten sadece birbirini takip ettiği için dışarıya fazla bir etkisi olmuyor" sözleriyle en azından görüntüyü kurtarmak adına saçma da olsa bir neden ileri sürmek üzere çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
"Hala bir sebepten ülkemizde olan parlak beyinlere sesleniyoruz"
Bu doğrultuda ülkenin yaratıcı beyinlerine ve bilim insanlarına dönük bir yarışma düzenleneceğini duyuran AKP Sözcüsü, yarışmanın duyurusunu ise şu sözlerle yaptı:
"Henüz kapağı yurt dışına atmayı başaramayan bir çok parlak beynin şu ya da bu sebepten halen ülkemizde olduğuna inanıyoruz. Kendilerine buradan sesleniyorum. Alkol yasağının neden bilimsel olarak gerekli olduğunu anlatan önerilerinizi bize iletin. Bilim derken illa tıp olması da lazım değil. Jeoloji olur, kimya olur, finans olur, sosyoloji olur kafanıza göre artık. Yeter ki dinleyende 'hımm evet adamlar da haklı olabilir' şüphesi uyandıracak kadar teknik bilgi içersin. Sallıyorum mesela 'tekel bayilerindeki hareketlilik fay hatlarında enerji birikimine neden olarak depremleri tetikleyebiliyor Herkes evine kapanmışken böyle bir deprem çok büyük faciaya neden olur' gibi. Siz bize malzemeyi verin biz zaten elimizdeki medya aracılığıyla onu köpürtürüz. Bir emrimize bakar..."
Parti içinde kimi isimlerin çıkıp açık açık "Pandemiyle mücadelede başarısız olduk. Dünyada en fazla vaka yaşanan ülkelerden biriyiz. Aşılama desen onu komple elimize yüzümüze bulaştırdık. Ekonomi zaten epeydir na nay. 128 milyar dolar dahil ülkenin tüm kaynaklarını tükettiğimiz için pandemide halka doğru düzgün bir maddi destek sağlayamadık. Bizim yüzümüzden milyonlarca kişi açlığa, iflasa ve işsizliğe mahkum oldu. Bırakın da bari kendi dünyamızda minik şımarıklıklarımızla avunalım" denmesi fikrini savunduğunu da sözlerine ekleyen Çelik, yarışmadan da bir sonuç çıkmaması halinde en kötü ihtimalle bu yöntemin denenebileceğini belirterek basın toplantısına son verdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sohbetburada.Com.TR Yılbaşı Özel 500 TL Ödüllü Yarışma TUNAHAN Sunuculardan Son Haberler 6 31 Aralık 2020 23:58
Yurtdışı staj ödüllü yarışma! Deep Eğitim Haberleri 0 07 Mart 2014 15:50
Otomobil ödüllü yarışma! System Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Kasım 2011 18:20
Yarışma (: Slipknot Fıkra 0 02 Temmuz 2010 04:04
Windows 7 tanıtımı için ödüllü yarışma! She Windows 0 29 Eylül 2009 12:49