IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2021, 22:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kültür ve Turizm Bakanlığı:




Kültür ve Turizm Bakanlığı: ''Güney sahillerindeki erkek garson ve şezlongcularımızı kısırlaştırma işlemine de start veriyoruz...''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Turistik bölgelerde çalışacak kişilere ''enjoy i'm vaccinated'' (Keyfinize bakın, ben aşılıyım) yazılı maskeler giydirme projesiyle çok ses getiren Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan, ülkemizi ziyaret edecek turistleri rahatlatmaya yönelik adımlar ardı ardına geliyor.
Yayınlanan yeni video ile tatil beldelerine hizmet verecek olan erkek garson ve şezlongcuların da ivedilikle kısırlaştırılacağını duyuran Bakanlık, "Relax, i'm castrated'' yazılı tişört ve önlüklerle Türkiye'yi tercih edecek turistlerin akıllarındaki tüm soru işaretlerini gidermeyi hedefliyor.
Konuyla ilgili olarak basına açıklamalarda bulunan Turizm Bakanlığı Müsteşarı Muzaffer Yeneygiler, "Tişörtün üzerindeki yazıyı tam çevirince 'rahat olun ben hadım edildim' gibi bir mana çıkıyor ama tabii ki kimseyi hadım etmeyeceğiz. Sadece basit bir kısırlaştırma işlemi olacak. Onu biraz turistin içini ferahlatmaya yönelik olarak yazdık, pazarlama hamlesi gibi düşünelim" sözleriyle turizm sektörü çalışanlarını rahatlatacak mesajlar verdi.
Kısırlaştırma kampanyasının turizm beldelerin bağlı bulunduğu belediyeler eliyle, son derece steril koşullarda ve uzman hekimlerce yürüteleceğini de sözlerine ekleyen Yeneygiler, "Tabii ki kimseyi de zorlamıyoruz. Ben bu yaz çalışmak, para kazanmak istemiyorum diyenler varsa kendileri bilirler. Onları bu yaz İçanadolu'ya doğru alalım. Bize çalışacak insan lazım. Ben zaten kısırım, elimden böyle işler de gelir diyenler varsa onlar da şimdiden turistik tesislerimize başvurmaya başlayabilirler. Böylelikle boşuna operasyon masrafından da kurtulmuş oluruz." diyerek kampanyanın tamamen gönüllülük esasına göre işleyeceğini ifade etti.
"Şanlı tarihimizde örnekleri var"
Uygulamaya turizm sektörü çalışanlarından ya da kamuoyundan bir tepki beklemediğini belirten Bakanlık Müsteşarı, "Bir defa başta turizm sektöründen ekmek yiyenler olmak üzere halkımızın büyük çoğunluğu bir yazı daha turistsiz geçirmenin felaket anlamına geleceğinin farkında. Şu an 1 Euro bile çok çok önemli. Bu noktada gereken fedakarlığı yapacaklarından en ufak kuşkum yok. Ayrıca yani bizim kültürümüzde olan bir şey bu. Osmanlı'da mesele hadım ağaları vardı değil mi? Bazı görevler için bu demek ki bir gereklilik olabiliyor" derken, bu milletin şanlı tarihini bilmeyen kimi çevrelerin konuyu başka yerlere çekmeye çalışmasına müsade etmeyeceklerinin de altını çizdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan plaket bekliyor Oktayy Magazin Haberleri 13 19 Ocak 2020 03:22
Kültür ve Turizm Bakanlığı müzelere zam yaptı oMeN Yaşam ve Detay 0 17 Temmuz 2019 10:58