IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2021, 23:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milli Eğitim Bakanlığı, Online Derste ''Süslü Sülü burda mısın?'' Şeklinde




Milli Eğitim Bakanlığı, Online Derste ''Süslü Sülü burda mısın?'' Şeklinde Yoklama Alan 328.000 Öğretmen Hakkında İnceleme Başlattı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son günlerde gündeme damgasını vuran Sedat Peker videoları, etkisini online eğitimde de yoğun bir şekilde gösterirken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan duruma müdahale gecikmedi. Bakanlık, derse başlamadan önce "Süslü Sülü, temiz Sülü burada mısın? Çakma solcular burada mısınız?" şeklinde yoklama aldığı ve öğrencileri "Bir kamera bir tripoda yenileceksiniz. Vallahi de yenileceksiniz billahi de yenileceksiniz" diyerek tehdit ettiği tespit edilen 328.000 öğretmen hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.
Konuyla ilgili olarak online bir basın toplantısı düzenleyen Bakanlık Müsteşarı Cahit Pulazcı, "Kardeşlerim anlıyoruz, hepimizin diline yapıştı bir şekilde. Her cep telefonu kamerası açışımızda bizim de içimizden böyle şeyler söylemek geliyor ama ben şimdi bu toplantıyı 'namusu maaşı kadar olan gazeteciler burada mısınız?' diye açsam hoş olur mu? Olmaz. Sizin de neticede birer eğitimci olduğunuzu da unutmamanız gerekiyor. Güldük eğlendik tamam ama bu yaptığınız vallahi de gayretullaha dokun... Ehehe neyse dayanamadım ama anladınız siz beni" sözleriyle online eğitimin belli bir disiplin içerisinde sürmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Şu ana dek 328.000'den fazla öğretmenin EBA'da en az bir kez Sedat Peker taklidi yaptığının anlaşıldığını, muhtemelen bu sayının daha da yüksek olabileceğini belirten Milli Eğitim Müsteşarı, şunları kaydetti:
"Maalesef bu arkadaşlarımızdan yaklaşık 18.000 kadarı da üşenmemiş arkaya bambu çubuklu dekor yapmış. Kendilerinden savunmalarını istedik. Çocuklar derse daha fazla konsantre olmaya başladı, katılım arttı diye yanıt vermişler. Bir yıldır ilk kez masaya koyduğum ders kitabını merak edip sormaya başladılar diyen hocalarımız var. Doğrudur, olabilir ama yine de yapmamak lazım böyle şeyler kardeşlerim. Bu işin nereye kadar gideceği belli değil kardeşlerim. Hele şu 13. video gelsin, ilk sezon bitsin ondan sonra bakarız duruma göre. Vallahi de yanarız billahi de yanarız kardeşlerim!"


zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milli Eğitim Bakanlığı 150 engelli öğretmen alacak Türk Eğitim Haberleri 0 03 Aralık 2015 10:55
Milli Eğitim Bakanlığı'nın SBS itirazına ret MasteR06 Haber Arşivi 0 04 Şubat 2014 12:35
Milli Eğitim Bakanlığı Yeni Uygulama Zen Ödev ve Tezler 1 02 Aralık 2012 14:57
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni sistem Lucifer YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 06 Mart 2010 17:59