IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 08:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sedat Peker'le Başladığı Günü Anadolu Efes Şampiyonluğu ile Bitiren




Sedat Peker'le Başladığı Günü Anadolu Efes Şampiyonluğu ile Bitiren Murat Sezek(26), Sadece Ekrana Bakarak 27 Temel İnsan Duygusunun Tamamını Yaşamayı Başardı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sabah 7.30'da Sedat Peker videosu izleyerek başladığı pazar gününü 23 sularında Anadolu Efes'in Avrupa Şampiyonluğu maçı ile bitiren Murat Sezek(26), 27 temel insan duygusunun tamamını ekran başından kalkmadan yaşamayı başardı.
Sedat Peker'in 8. videosunu izlemek için dün geceden alarm kuran Sezek, güne Peker'in hala hayatta olduğunu ve video çekebildiğini görmenin mutluluğuyla başlarken, gülerek, şaşırararak, sıkılarak, sinirlenerek, hayranlık duyarak, tiksinerek, umutlanarak, meraklanarak ve endişelenerek izlediği videonun ardından kahvaltısını da yine ekran başında bu kez Youtube'daki diğer videoları izleyerek yaptı.
Bir süre instagram'da takılarak neşe, kıskançlık, şehvet ve küçümseme duygularını da kısa kısa yaşayan Sezek, yaklaşık 5 dakikalık haz, tatmin ve hemen ardından utanma duygusu molasının ardından 20 dakikalık twitter turunu da her zamanki gibi herkesten ve her şeyden nefret ederek tamamladı. Daha sonra günlük Bitcoin analiz videoları aşamasına geçen Sezek bu esnada da zengin olma umudu ve "mk gitti bizim 500 dolar" pişmanlığı arasında sert salınımlar yaşarken, saat 16.30 civarında "Yüzümüz gülmeyecek bu memlekette" umutsuzluğuyla uykuya daldı.
18.00 sularında aç olarak uyandıktan sonra dünden kalan yemeklerle karnını doyuran Sezek, 21 sularında başalayan THE Euroleague finali için yine laptop'ının başına geçti. Endişe, umut, hırs, öfke ve coşku dolu 2 saatin ardından Efes'in Barcelona'yı yenerek Avrupa Şampiyonu olmasıyla zafer, gurur ve sevinci de doyasıya yaşayan Sezek, ekran başında geçirdiği toplam 16 saat boyunca yaşadığı yoğun duygusal salınımlardan yorgun düşerek kanepede uyuyakaldı.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sedat Peker Kimdir? Biyografisi KarakıZ Biyografiler 0 20 Haziran 2021 13:46
Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 02 Haziran 2021 21:11
Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker serbest bırakıldı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 25 Mayıs 2021 22:32
Süleyman Soylu’dan Sedat Peker ve Hadi Özışık açıklaması Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in vid |IRCSTAR Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Mayıs 2021 20:26
Sedat Peker Ve Suç Örgütüne Operasyon Yunus Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09 Nisan 2021 12:07