IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 08:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beş Yılda Sadece Marmaris'in Dağ Başındaki Bir Pansiyona Çökebilen




Beş Yılda Sadece Marmaris'in Dağ Başındaki Bir Pansiyona Çökebilen Amatör Mafya Örgütü, Dağılmanın Eşiğinde...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 yıldır faaliyet gösteren yerel mafya örgütü, şu ana kadar sadece bir aile pansiyonuna çökebilmiş olmanın sancılarını yaşıyor. Örgütün kurucusu ve beyni olan Ozan Kurabaycılar(33), 4 yıl önce Mimoza Aile Pansiyonu'na çöktükten sonra kayda değer bir başarı gösteremediklerini belirterek, bu yıl da turizmden beklenen geliri elde edememeleri halinde örgütü feshedeceğini açıkladı.
"Biz bu işe zaten amatör bir ruhla başladık. Başlangıçta tam bir kolej takımı havası yakaladığımızı da söyleyebilirim. Nitekim daha 1. yılımızı doldurmadan bir pansiyona çökmek de motivasyonumuzu artırmıştı. Hedefimiz en geç 2 yıl içinde en azından 3 yıldızlı bir otele çökmekti ama nasip olmadı. Beklenen sıçramayı bir türlü yapamadık" diyen Kurabayacılar, başkan olarak başarısızlığın tüm sorumluluğunu üzerine aldığını ve istifaya hazır olduğunu dile getirdi.
"Siyaset-Yargı-Emniyet bağlantılarımız hazırdı"
"Ozan diye mafya mı olur?" diyenlere inat pandemi öncesine kadar örgütün pansiyon gelirleriyle iyi kötü idare ettiğini ve yavaş ancak istikrarlı bir büyüme sergilediklerini belirten talihsiz mafya, "AKP ilçe başkanının yardımcısının komşusunu bağlamıştık. Adliye'nin çaycısı bizzat benim mahallelimdi. Yargıda da bağlantılarımız vardı yani. Bir de bizim çocuklardan birinin kuzeni bekçi oldu. Oradan emniyette de arkamızı sağlama almaya başlamıştık. Şöyle bir bakınca önümüz açıktı aslında ama işte bu pandemi bizi bitirdi" ifadelerine yer verdi.
Geçen yıl pansiyonu açık tutabilmek için cepten para harcamak zorunda kaldığını ifade eden Kurabaycılar, "Bu yıl da durumlar pek parlak değil. Yerli turistin verdiği gecelik 200-250 TL'yle kara para aklasan ne olur aklamasan ne olur? Bakalım Temmuz'dan sonra yabancılar geldi geldi yoksa mecburen kapıya kilidi vuracağız. Sadece ben de değil. Kimle konuşsam kan ağlıyor. En büyüğünden en küçüğüne hepimiz zor durumdayız" sözleriyle turizm mafyası sektörünün ciddi bir darboğaz içinde olduğunu aktardı.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sadece 1 yılda 57 tane... Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 10 Aralık 2011 02:32
5 yılda sadece 27 bin kadın! Lucifer Kadın Sağlığı 0 29 Kasım 2011 00:40