IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 09:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Covid-19 Aşısıyla İlgili Kafasında Soru İşaretleri Olan Yiğit Kurap(32),




Covid-19 Aşısıyla İlgili Kafasında Soru İşaretleri Olan Yiğit Kurap(32), Tercihini 4 Milyon Kişiyi Öldürerek Etkisini Kanıtlayan Covid-19 Virüsünden Yana Kullanacak...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye'de Covid-19'a karşı aşılama sürecinin nihayet hızlanmasıyla birlikte yüzbinlerce kişi sağlık kuruluşlarına akın ederken, aşıların etkinliği ve yan etkileri konusunda kafasında soru işaretleri olan vatandaşlar konuya halen temkinli yaklaşıyor.
SGK'li olması nedeniyle bu hafta aşı olmaya hak kazanan isimlerden biri olan Yiğit Kurap(32) de aşı konusunda kararsızlık yaşayanlardan. Şu ana dek dünya genelinde yaklaşık 500 milyon insana uygulanan ve etkin uygulandığı ülkelerde vaka ve ölüm sayılarını ciddi biçimde düşüren Covid-19 aşılarının henüz çok yeni olduğuna dikkat çeken Kurap, konuyla ilgili olarak izlediği 3 YouTube videosu ve okuduğu 8 tweet'in de aşı hakkındaki şüphelerini doğruladığını ifade etti.
Kurap, "Bi defa bunun içinde ne var bilmiyoruz. Ne kadar etkili olduğu belli değil. Kimi 50 diyor kimi 70 diyor kimi 90 diyor, her kafadan bir ses. Halbuki aşı olmazsam %0 korunduğum belli. Orada bir soru işareti yok. Ayrıca yan etkileri de olabilir deniyor. Olur mu olmaz mı? Olursa nasıl olur, ne kadar olur? Bunlar açığa kavuşmadan kimse benim aşı olmamı beklemesin" derken, etkileri 3 aşağı 5 yukarı belli olan Covid-19 virüsünün şu aşamada kendisine daha fazla güven verdiğine de sözlerine ekledi.
1.5 yıldır dünyanın kapanmasına neden olan, küresel ekonomiyi durma noktasına getiren, toplamda 180 milyon kişiye bulaşıp bunlardan 4 milyonunu öldüren virüs ve şunun şurasında sadece 8-9 aydır piyasada olan aşısı arasında tercihini virüsten yana kullanmanın kendisine daha mantıklı geldiğini belirten Kurap, son olarak şunları kaydetti:
"Yanlış anlaşılmasın ben aşı karşıtı değilim. Sadece bazı şeyleri sorguluyan bilinçli bir bireyim. Hele bir herkes aşıyı olsun, aradan da bi 5 sene geçsin. Eğer aşıyı olanlarda o süre sonunda bir sıkıntı yoksa o zaman tamam derim, buyrun bana da vurun. Gerçi komplo çok büyükse 5 sene sonra da aşının etkilerini gizleyebilirler. Yine yanlış anlaşılmasın ben komplo teorilerine de inanmam ama dünyayı 5 ailenin yönettiğini ve Dünya Sağlık Örgütü'yle bütün hükümetlerin onların kuklası olduğunu inkar etmeyeceğiz heralde? Bill Gates neden şimdi boşandı? Bunlar hep soru işareti. Neyse ya biz onu 30 sene yapalım, sağlam olsun..."



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asparagas


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Microsoft'tan Koronavirüsle İlgili Güncel Rakamları Gösteren Uygulama: COVID 19 Tracker GeN Mobil uygulamalar tanıtım 0 30 Nisan 2020 00:51
Türkiye'de COVID-19'da Bir İlk Açıklandı: COVID-19'u Pozitif Olan Vaka, Negatif Oldu! Kalemzede Haber Arşivi 0 17 Nisan 2020 01:16
COVID-2019 Corona Virüsüyle İlgili Türkiye'de Ocakta Neler Oldu? Kalemzede Covid19 Arşiv 0 29 Mart 2020 15:36
Evrimle İlgili Kafadaki Soru İşaretleri ve Doğru Bilinen Yanlışlar xena Felsefe 1 29 Ağustos 2019 00:00
Malezya'daki Uçakta Soru İŞaretleri Artıyor MasteR06 Haber Arşivi 0 12 Mart 2014 12:42