IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CORDON BLEU

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2022, 17:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki Milyonluk Dairede Oturup İçtikleri 2 Çayın




İki Milyonluk Dairede Oturup İçtikleri 2 Çayın Bile Hesabını Yapmak Zorunda Kalan Umak Ailesinde Kafalar Karışık: ''Zengin miyiz fakir mi?''


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Ataşehir'deki güncel fiyatı 2 milyon TL olan 3+1 evlerinde bir cumartesi gecesini daha çay içip Survivor izleyerek geçiren Umak aiesi, son olarak çaya gelen %50'lik zamla birlikte paralarının yettiği tek keyfin de hesabını yapmaya başlarken, zengin mi yoksa fakir mi oldukları konusunda kafalar iyice karışmış durumda.
10 yıl önce krediyle 240 bin TL'ye aldıkları site içindeki dairenin değerinin son 6 ayda 2 milyon TL'yi geçtiğini belirten Sinan Umak(42), " 3-5 sene öncesine kadar sadece dizilerde gördüğümüz zenginler 2-3 milyonluk evlerde otururdu. O açıdan düşününce şu an bildiğin zenginiz aslında" derken, az önce 3. bardak çayı alıp almama konusunda yaşadığı "Çok mu masraf oldu ne?" tereddütünün ise bu zenginliğe gölge düşürdüğünü ifade etti.
Kendisini bir anda bir bardak çayın hesabını yaparken bulduğunu söyleyen Umak, "Şekeriyle suyuyla elektriğiyle falan toplamda bardağı yaklaşık 2.5 TL'ye denk geliyor. Ben 2 tane içtim, Zeynep de 2 tane içti etti mi sana 10 TL. Allahtan çocuklara akşam çay vermiyoruz yoksa önünü alamazdık. Şimdi ben 3.'yü içsem eşim de benden görüp istese yenisini demlemek zorunda kalırız. Üzerine su çeksek al sana su masrafı. Onun da damacanası olmuş 30 lira" sözleriyle 2 milyonluk dairede yaşayan birine hiç yakışmayan hesabını özetlerken, 43 yıllık hayatında ilk kez çay hesabı yapmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.
Umak, aynı kafa karışıklığını an itibariyle değeri 300 bin tl olan ancak 22 TL'yi aşan benzin fiyatları yüzünden çok mecbur kalmadıkça otoparktan çıkarmadığı 2014 model arabasıyla da bir süre yaşadığını ancak ona zamanla alıştığını belirtirken, "Sahip olduklarıma bakınca Türkiye şartlarında orta sınıfım, sahip olduklarımın değerine bakınca nerdeyse zenginim, cebimdeki paranın alım gücüne bakınca ise bildiğin fakirim. Lan hatta 20 sene önce babamın yolladığı harçlıkla geçinen bir öğrenciyken bile içtiğim çayın hesabı yapmazdım ben. Fakirden de beterim şu an" diyerek aynı anda bütün ekonomik sınıflara birden dahil olmanın oldukça kafa karıştırıcı olduğuna dikkat çekti.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Haziran 2022, 06:02   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İki Milyonluk Dairede Oturup İçtikleri 2 Çayın




Esprikle güzeldi gene sağol...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yalnız yaşayan 16 yaşındaki çocuk kaldığı dairede ölü bulundu CyBeR Güncel ve Son Dakika Haberler 7 01 Aralık 2021 12:10
Beylikdüzü’nde bir dairede yaşlı kadın ve oğlunun cansız bedeni bulundu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 21 Haziran 2021 13:45
Konya'da Aynı Mahallede Yaşayan 129 Kişi İçtikleri Sudan Zehirlendi CLasS Haber Arşivi 0 29 Ocak 2018 23:22
Çayın Faydaları, Çayın Zararları, Çayın Yararları Violent Sağlık Köşesi 0 12 Nisan 2014 21:41
Dairede Uzunluk ve Alan Konu Anlatımı Violent Geometri 0 30 Kasım 2013 22:04