IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2022, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
''Oy verdiğim adam ülkeyi batırdı'' Demeye Dili Varmayan Muzaffer İcek(67),




''Oy verdiğim adam ülkeyi batırdı'' Demeye Dili Varmayan Muzaffer İcek(67), ''Hep bu marketler şaapıyor'' Yalanını Son 4 Yılda 8. Kez Yiyor. Mecburen...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Enflasyonda baz etkisiyle yaşanacak 2-3 aylık matematiksel gerilemeyi fırsata çevirerek piyasaya baskı yoluyla fiyatları kontrol etmeye çalışan AKP-MHP koalisyonu, son 4 yılda 8. kez "Hep bu hain marketler şaapıyor" kampanyası başlatırken, aynı numarayı yemeye hazırlanan Muzaffer İcek(67) cephesinde heyecan bu kez daha sönük.
Akşam saatlerinde bir kez daha A Haber'de zabıtaların marketlerde fiyat etiketi denetimlerini izleyerek ortalama 6 ayda bir kendisine verilen "Hain marketler fırsat buldukça zam yapıyor ama bakın AKP sizin için fiyatları nasıl da indirmeye çalışıyor" mesajını başarıyla alan İcek, "Yanlış anlaşılmasın, 'madem bunlar fahiş fiyat uyguluyor o zaman pazarda neden daha ucuz değil? Tarım Kredi Kooperatifi niye aynı fiyata satıyor? Her şeyin fiyatı yerinde duruyor da bir tek marketler mi zam yapıyor?' diye soracak kadar aklım var hala. O kadar bunamadık daha çok şükür ama işte insan kendine yediremiyor. Mecbur soruları yutup kendimizi avutuyoruz bunlar sayesinde" derken, gururunu kurtarmasına yetecek kadar kendisini ikna eden A Haber çalışanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Kasaptan et, marketten peynir alamaz hale gelmesinin sorumlusu olarak iktidar haricinde herhangi bir kişi ve kurumu suçlamaya hala hazır olduğunu ancak özellikle son 1 yıldaki kira, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra işinin giderek daha zor hale geldiğini belirten deneyimli emekli, "Açlıktan mı, soğuktan mı, yoksa bu televizyon açıkken kaç paralık elektrik yakıyor diye düşünmekten mi bilmiyorum ama bir motivasyon düşüklüğüm var. Ha yine de iyi kötü bu hain market, cehape zihniyeti, ekonomik saldırı şeylerini falan yiyorum tabii. Yemeyip napıcam? Bu yaştan sonra kendim ettim kendim buldum diyecek halim yok" sözleriyle her şeye rağmen kararlı duruşundan taviz vermediğini vurguladı.
Oy verdiği adamın berbat tarım ve hayvanclılık politikası sonucu Türkiye'nin temel gıda maddelerinin çoğunu dolarla ithal etmek zorunda kaldığını, daha berbat ekonomi yönetimi sonucu da o gıdayı almak, taşımak ve saklamak için ihtiyacı olan doları son 1 yılda 2.5 kat artırıp enflasyonu %20'lerden %180'lere fırlattığını bilmiyormuş gibi yapma politikasını elinden geldiğince sürdüreceğini sözlerine ekleyen İcek, yetersiz beslenme nedeniyle ölmediği ve fatura borcu yüzünden elektriği kesilmediği sürece A Haber izleyip marketlere, halcilere, dış mihraklara ve cehape zihniyetine saydırmaya devam edeceğinin teminatını verdi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
''Oy verdiğim adam ülkeyi batırdı'' Demeye Dili Varmayan Muzaffer İcek(67) CORDON BLEU Asparagas Medya 0 23 Mart 2022 14:48
Ne demeye çalışıyorsun? Sarya Fıkra 0 22 Şubat 2022 04:48
'AKP' ye oy verdiğim için utanıyorum SeckiN Haber Arşivi 0 06 Kasım 2013 11:22
Türk dili: Dünya dili Sır Türkçe 0 03 Mart 2011 10:48
Erkekler Tıklasın Bükçe Dili Kadın Dili Süslü Ah Erkekler 0 25 Şubat 2009 01:06