IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Tufan

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2014, 18:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seni Seviyorum Atam




SENI SEVIYORUM cünki en güzel zamanlarin sahibisin sen.Seninle gecirdigim kisacik anlar bile unutulmaz oluyor.Bitmesin istiyorum.Ya yoksan? Iste ozaman akmaz oluyor dakikalar,bir iskenceye dönüsüyor zamana katlanmak
SENI SEVIYORUM cünkü nereye baksam sen varsin.Gülümsedigim, konustugum , selamlastigim herkes sen. Yedigimdesin,ictigimdesin.Sanki dogdugumdan beri hep icimdeydin ve ben yeni fark ettim seni
SENI SEVIYORUM cünkü seni görmem icin yüzüne bakmam gerekmiyor. Gördügüm her güzel seydesin. Aslinda her seyi güzel yapan sensin. Güzellik senin varliginla anlam kazaniyor
SENI SEVIYORUM cünkü yillardir sakladigim ask sözcüklerini ortaya cikarttin. Kiymet bilmez yüreklerden sakindigim o sözcükleri simdi korkmadan, gururla söyliyebiliyorum. Biliyorumki bir tek sen hak ediyorsun onlari
SENI SEVIYORUM cünkü ben karanlikta yolunu kaybetmis,nereye gidicegini bilmiyen biriyken,isiginla aydinlattin yolumu. Bana hayati sundun ellerinle, aski armagan ettin. Gecmise dair tüm aciz isleri sildin
SENI SEVIYORUM cünkü bana deger veriyorsun.Gözünden bile sakiniyorsun beni. Benim icin endise duyuyorsun,beni merak ediyorsun.Birisi tarafindan merak edilmek meger ne kadar güzel birseymis
SENI SEVIYORUM cünkü beni bastan cikariyorsun.Tutkunun atesinde eriyorum seninle. Dokundugum an öyle bir sicaklik kapliyorki bedenimi, üzerime yagsa üsümeyecegimi biliyorum
SENI SEVIYORUM cünkü senden cok sey ögreniyorum. Bana,hayatima bambaska tatlar getirdin. Hic bilmedigim seylerden haberim oldu.
SENI SEVIYORUM cünkü güven denen seyin var olduguna dair tüm umutlatimi kaybetmisken, bu duyguya ne kadar ihtiyacim oldugunu anladim sayende. Bana verdigin güvenle simdi dimdik duruyorum kallesliklerin karsisinda.
SENI SEVIYORUM cünkü kiskaniyorsun beni.Öyle tadinda,öyle kararinda kiskaniyorsunki bu cok hosuma gidiyor.Ne asiriya kacarak SIKIYORSUN beni nede hic kiskanmayarak umursamaz görünüyorsun
SENI SEVIYORUM cünkü benimle konusabiliyorsun.Her konuda rahatlikla konusuyoruz.Birbirimizin fikirlerine katilmasak dahi saygi duyabiliyoruz.Sorunlari konusmak yerine erteleyip büyütmüyoruz
SENI SEVIYORUM cünkü beni kaybetmekten korkuyorsun.Ayni sekilde bende seni.Birbirimiz olmadan bu hayatin yasanmaz hale geliceginin farkindayiz.Bu yüzden daha fazla sahip cikiyoruz birbirimize
SENI SEVIYORUM cünkü senin agzindan adimi duymak öylesine güzelki...Bana adimla seslendigin zaman " evet,bu benim" diyorum.Sen adimi söylüyorsun ya, kendimi dünyayin en özel insani saniyorum
SENI SEVIYORUM cünkü benim sagligimi benden daha fazla düsünüyorsunBirazcik öksürsem endiseleniyorsun
SENI SEVIYORUM cünkü sevme isini ciddiye aliyorsun.Sadece "seni seviyorum" diyerek bir iliskinin yürümeyecegini cok iyi biliyorsun.Sevgini,sözlerinin disinda haraketlerinlede gösterebiliyorsun.Bu aska kendini tüm benliginle veriyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü sadece sevgilim degil ayni zamanda en iyi arkadasimsin benim.Seninle dertlesmek,sIkintilarimi anlatmakda büyük bir keyif veriyor bana.Herseyden öte,senin gibi birinin arkadasi olabildigim icin cok sansliyim
SENI SEVIYORUM cünkü beni benim kadar iyi taniyorsun.Benim seni nekadar düsündügümü önemsemeden beni herseyden fazla düsünüyorsun.Bana beni anlatiyorsun,beni baskalarina anlatiyorsun
SENI SEVIYORUM cünkü her sabah kalktigimda bir günü daha seninle gecirecek olmanin mutlugunu yasatiyorsun bana. Ben her güne seninle basliyorum,seninle bitiriyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü seninle her gün hayati yeniden kesfediyorum.Bana her gün kesfedilicek birsey sunuyorsun mutlaka.Soluksuz kesif maceralarinin yorulmaz kasifi oluyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü beni dünyanin en mutlu insani yapiyorsun.Mutluluga yeniden ad versem,senin isminle anarim.
SENI SEVIYORUM cünkü bir ressamin cizebilicegi en güzel tablosun sen.Renklerinle büyülüyorsun beni,hayran hayran bakiyorum sana.Yada bir sairin yazabilicegi en anlamli siir,sevdayi ve aski anlatan.
SENI SEVIYORUM cünkü ayni anda tüm mevsimleri yasatiyorsun bana.Ellerini tuttugumda yaz,saclarina dokundugumda bahar.Beyazliginla kisimsin,askimizi sulayan bereketli yagmurlarinla sonbahar.
SENI SEVIYORUM cünkü sorgulamiyorsun,yargilamiyorsun beni.Oldugum gibi kabul ediyorsun,hatalarimla,zaaflarimla.Degistirmek yerine anlamaya calisiyorsun ne güzel...
SENI SEVIYORUM cünkü sende ruh var.Yaptigin her ise ruhunla sariliyorsun.Severken de böylesin.Is olsun diye degil,gercekten ruhunuda doyuma ulastirmak icin seviyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü yasanmis bunca sahte hayatin icinde tek gercek olarak seni belledim.Yapmacik sevdalardan bitmek tükenmek bilmiyen elde etme hirsindan eser yok sende.
SENI SEVIYORUM cünkü korkmadan aciyorum yüregimin tüm kapilarini sana.Biliyorumki hoyrat davranmayacaksin,biliyorumki kanatmiyacaksin yüregimi.
SENI SEVIYORUM cünkü nefesin ilik bir meltem gibi oksuyor bedenimi.Sert,kuzey rüzgarlari gibi yikici degilsin hicbirzaman. Senin bu yumsakliginin benim sivri yönlerimide törpülüyor.
SENI SEVIYORUM cünkü icimdeki yaramaz cocugu ortaya cikarmayi biliyorsun.Benimle cocuklasiyorsun sende.Hayati bu kadar ciddiye alanlara inat oyunlar oynuyoruz birlikte,bikmadan usanmadan.
SENI SEVIYORUM cünkü sende yüreginin sesini dinliyorsun benim gibi.Hesap yapmiyorsun,karsilik beklemiyorsun.Kendin icin,kendini mutlu etmek icin seviyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü öylesine büyük bir cosku veriyorsunki bana,hayattaki her zorlukla hic korkmadan,hic yorulmadan mücadele edebilicek gibi hissediyorum kendimi.Her gün,yeniden bitmiyen enerjiyle doluyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü ihanet yok bizim askimizda,yalanlarla örülmüs sahte duygular yok.Birbirimizi kandirmadan en ciplak halimizle yasiyoruz bu aski.Zaten as dedigin de böyle yasanmali.
SENI SEVIYORUM cünkü uzakligina tahammülüm yok.Herseyde beklemeyi biliyorum,ama konu sen olunca sabir diye birsey kalmiyor bende.Özlemine dayanmak dünyanin en zor seyi.
SENI SEVIYORUM cünkü kendinle barisiksin.Kendini seviyorsun,kendine saygi duyuorsun.Bu seni kendine güvenen bir insan yapiyor.Böylece hayata daha cok baglaniyorsun.Hayata bagliligin benide sana bagliyor.
SENI SEVIYORUM cünkü beklentisiz sevmenin ne oldugunu biliyorsun "Önce sen beni sev,ben seni daha sonrada severim" demiyorsun.Aciyorsun yüregini cesurca.Cesaretinle beni kendine hayran birakiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü her insanda var olan zayiflarini saklamiyorsun.Kendini oldugundan farkli göstermiyorsun.Aglaman gereken yerde agliyorsun,gülmek istedigin zaman gülüyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü maskelerle saklanmiyorsun gercek yüzünü.Hile yapmiyorsun benimle iletisim kurarken.Neysen, o oluyorsun.En yalin halinle cikiyorsun karsima.Safligini sunuyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü kimsede olmayan bir tilsim var sende.Adi ne bilmiyorum,ama o tilsima kapilmayi seviyorum.Hic bitmeyen bir masal gibi yasiyorum seninle.
SENI SEVIYORUM cünkü kendini sorgulamayi biliyorsun.Hayati öylesine degil,hakkini vere vere yasiyorsun.Kendini sorgulabildigin icin hatalarindan ders alip sürekli daha iyi seyler yapmaya ugrasiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü Mevlananin dedigi gibi "Ten candan,canda tenden gizli kapakli degil" sende.Caninida teninide askla süsleyip gösteriyorsun bana.
SENI SEVIYORUM cünkü öyle güzel, öyle icten gülüyorsunki hayatin bütün kötülüklerini senin gülüslerinde kaybolup gidiyor.Her gülüsün icimde gelecege dair yepyeni umutlarin filizlenmesini sagliyor.
SENI SEVIYORUM cünkü gecenin bir yarisi kötü bir rüyadan uyandigimda sIkintimi seni düüsnerek atabiliyorum üzerimden.Böyle rahatca bir yanin var senin.
SENI SEVIYORUM cünkü heycanini hic kaybetmiyorsun.Bir hedefe ulastigin zaman rahatlayip kenara cekilmiyorsun.Önüne yeniden hedefler koyup,ayni heycanla devam ediyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü dogadaki her canliya sevgiyle bakabiliyorsun.Üsümüs bir sokak kedisi gördügünde icinin acidigini biliyorum.Her canliya yardimci olabilmek icin cirpiniyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü nekadar zorlu olursa olsun bir sorunu cözmekten vazgecmiyorsun.Kacmanin yada ertelemenin o sorunu cok daha fazla büyütücegini biliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü almak icin önce vermek gerektigini biliyorsun.Sonsuz bir sevgi denizi var senin icinde.Sevgiyi bulmak icin önce icindeki sevgi denizinin suyunu cevrene sacman gerektiginin farkindasin.
SENI SEVIYORUM cünkü beni bastan cikariyorsun.Tutkunun atesinde eriyorum seninle:dokundugum an öyle bir sicaklik kapliyorki bedenimi,üzerime buz yagsa üsümeyecegimi biliyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü bencil degilsin.Sadece kendini düsünmüyorsun.Askin iki kisilik yasanmasi gerektiginin farkindasin.Attigin her adimi,icine benide katarak atiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü hayatini bir seylere sahip olmak adina harcamiyorsun"Elimdeki bana yeter" diyebilme erdemine sahipsin.Gözün ac degil,yetinmeyi biliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü gösteris yapmak,hava atmak,büyüklük taslamak gibi huylara sahip degilsin.Kendini oldugundan farkli göstermiyorsun.Hatta bazen seni yanlis anlarlar diye kendinde var olani bile sakliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü seninle gelecege dair planlar yapabiliyorum.Bügünü yasarken,yarinida unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme.Ulasmak istedigim her yerde,her hedeftede seni görüyorum.Cünkü benimle birlikte yürüyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü bana zaman ayiriyorsun.En sIkisIk oldugun anlarda bile telefon ederek aklinda,kalbinde oldugumu gösteriyorsun.Ilgini sürekli canli tutuyorsun ve askimizin bitmesine asla izin vermiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü sirf ben istedigim icin bazen sevmedigin seyleride yapiyorsun.Benim mutlu olmam seni mutlu ediyor.
SENI SEVIYORUM cünkü beni hep kapida öperek karsiliyorsun.Günümün nasil gectigini soruyorsun.SIkintiliysam paylasiyorsun.Neseliysem nesene ortak oluyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü naziksin.Hani kimisi sadece iliskinin basinda karsisindakini etkilemek icin nazik görünür ya,sende öyle degilsin.Aradan yillar gecse bile bu nezaketinin hic bitmiyecegini biliyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü beni oldugum gibi kabul ediyorsun.Degistirmeye,kukla yapmaya calismiyorsun.Sana uymayan yönlerimide bana ait oldugu icin saygiyla karsiliyorsun.Birey olma hakkima saldirmiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü dürüstsün.Ne olursa olsun dogruyu söylüyorsun.Yalanlarla askimizi cirkinlestirmiyorsun.Aska bir kez yalan bulasirsa o asktan artik hayir gelmeyeceginin farkindasin.
SENI SEVIYORUM cünkü bir insanin kalbini kazanmak icin ona zaman ve emek harcamasi gerektigini biliyorsun.Banada böyle yaptin ve kalbimi sonsuza dek kazandin.
SENI SEVIYORUM cünkü bana iltifat ediyorsun.Bu iltifatlari duymak icin her sabah daha fazla özen gösteriyorum kendime.Iltifatlarin kendime güven duymami,o güne keyifle gecirmemi sagliyor.
SENI SEVIYORUM cünkü sürekli bir yerlere yetisir gibi aceleci degilsin.Hayati fast-food gibi degil,bir raki sofrasinin gece yarilarina kadar uzayan sohbetlerinin tadinda yasiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü aglarken gözyasini,nede gülerken kahkahani sakliyorsun.Yüreginin en derin yerlerinden gelen hüzünle aglyior,agiz dolusu gülebiliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü vitrinde bir sey görüpde bunu benim begenecegimi düsündügün zaman almak icin dogum günümü,yada yildönümümüzün gelmesini beklemiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü beni dinliyorsun.Konusurken sözümü kesip kendi fikrini dayatmaya calismiyorsun.Ilgiyle,merakla ne söyleyecegimi bekliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü benim icin dualar ediyorsun.Basarili olmami istiyorsun ve bunu desteginle gösteriyorsun.Bende senden aldigim o destekle her ise daha bir azimle,daha bir hirsla sariliyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü sana olan güvenimi hicbir zaman kötüye kullanmiyorsun."Nasil olsa bana güveniyor" deyip bu güveni sarsacak hicbirsey yapmiyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü bazen aklimdan gecenleri okuyorsun.Birseyi ben istemeden yapiyorsun.Ben buna"yürekleri sessiz anlasmasi" diyorum.Ancak cok seven yürekler basarabilir böyle bir seyi.
SENI SEVIYORUM cünkü bana hayranlikla bakiyorsun.O bakislarda hayatindaki en begendigin kisinin ben odugumu görüyorum.Sonra ben senin bakislarinda kayboluyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü özel günlerimizi unutulmaz kilmak icin caba gösteriyorsun,süprizler yapiyorsun.Klasik bir hediye alma verme gününden farkli oluyor her zaman.
SENI SEVIYORUM cünkü hataliysan mutlaka özür diliyorsun.Özür dilemenin en insanca davranis sekli oldugunu biliyorsun.Özür dilemeyi bilmeyenler bir iliskiyide asla yürütemez zaten.
SENI SEVIYORUM cünkü sen basucu kitabi gibisin.Hani insanin her zaman basucunda olan ve defalarca okumasina ragmen her okundugunda ayni lezzeti aldigi kitaplar vardir ya...Iste öylesin.
SENI SEVIYORUM cünkü ben özür diledigimdede affedebiliyorsun.Hatamin farkina vardigimda sürekli geriye dönüp bunu yüzüme vurmuyorsun.Böylece hep gecmisteki hatalarimiza takilip kalmiyoruz,gelece umutla bakiyoruz.
SENI SEVIYORUM cünkü gerceklerden kacmiyorsun.Aksine üstüne üstüne gidiyorsun.Gercek icini acitsa da, kabulleniyorsun.Ve sen gerceklerle mücadele etmeyi de cok iyi biliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü o gün cok siddetli kavga etmis olsak bile birisi iliskimizi kastedip"Nasil gidiyor" diye sordugunda "Hersey cok güzel gidiyor"diyebiliyoruz.Cünkü kavgalarin gecisi,askimizin kalici oldugunu biliyorsun.
SENI SEVIYORUM cünkü "Kimse beni hak etmiyor" gibi sacma bir düsünceye sahip degilsin.Böylelerine megaloman derler bilirsin.Neyseki sende megalomanliktan eser yok.
SENI SEVIYORUM cünkü senden birsey istedigim zaman,bu ne kadar sacma olursa olsun ciddiye aliyorsun.Bu istegimi yerine getirmek icin caba gösteriyorsun.Hatta imkansizini basariyorsun bazen.
SENI SEVIYORUM cünkü bana "Birtanem"diyorsun.Bu söz agzindan cikarken ben gözlerine bakiyorum.Gözlerinde ayni sözü tekrarliyor.Öylesine icten geliyorki bu söz,ben senin "birtanen"olmakla gurur duyuyorum.
SENI SEVIYORUM cünkü seninle aski zirvede yasiyorum.Ortalama asklar hic bana göre olmadi.Is olsun diye yasamadim aski.Olaginüstü duygular yasatiyorsun bana.
SENI SEVIYORUM cünkü "uyum" ve "paylasim" sözcükleri seninle anlam buluyor.Herseyi paylasiyoruz seninle,isteyerek.Ve öyle güzel uyum gösteriyoruzki birbirimize,bu uyum bozulmasin diye..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atam, seni, seviyorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seviyorum seni aŁmiηa Aşk ve Sevgi Köşesi 0 05 Şubat 2011 23:39
Seni Seviyorum... Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 29 Ekim 2009 23:50
Seni Seviyorum кααη™ Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 4 15 Temmuz 2007 13:23