IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2015, 19:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Salih Uçan'da son dakika




İtalya'nın Serie A ekiplerinden AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, Fenerbahçe'den sezon başında kiraladıkları Salih Uçan'a forma şansı vermemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fransız teknik adam, her ikisi de 20 yaşında olan Salih Uçan ve orta saha oyuncusu Arjantinli Leonardo Paredes'i oynatmadığı için taraftarlar ve futbol basınından tepki alıyordu. İtalyan İl Messaggero gazetesine konuşan Garcia, kulübün büyük yatırımlar yaparak renklerine kattığı takımda gençlere çok az oynama şansı vermesine ilişkin bir hatırlatmayla karşılaştı.

"Takımın elde ettiği sonuçları korumak lazım"

Gençleri ihmal ettiğinin doğru olmadığını savunan 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Kulübün yeteneklere yatırım yaptığı doğru. Onlar takımın geleceğini temsil ediyor. Ve hatta onlar, mali dengeyi oturtabilecek kazancı sağlayan kişiler de olabilir. Ancak ben ise, şimdi takımın elde ettiği sonuçları korumak zorundayım. Şunu hatırlatayım ki, şimdi Chelsea'de forma giyen Eden Hazard benimle oynadığında (Fransa'nın Lille takımında) 17 yaşındaydı ve herkesten daha güçlüydü" diye konuştu.

Garcia, 18 Ekim'deki Roma-Chievo Verona maçında Uçan'a sadece 4 dakika şans vermişti. Serie A'da ilk kez resmi maçına çıkan Uçan, bir daha da forma giyemedi. Bu nedenle, birçok kez yedek kulübesinde bekleyen genç yeteneğin, deneyim kazanması için çizmede başka bir takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılmış, Uçan'ın adı son olarak Atalanta ile anılmıştı.

Sneijder yorumu

Öte yandan, röportajında takımından çok memnun olduğunu dile getiren Garcia, sezon ortası transfer dönemi için kulüp yönetiminden herhangi bir futbolcunun alınmasını talep etmediğini de söyledi.

Kış transfer döneminde nadiren bazı şeylerin değiştiğinin altını çizen Garcia, Wesley Senijder'ın Juventus'a transfer olacağı söylentilerini de, "Büyük şampiyonlar gelmesin demiyorum, ama bunlar arasındakilerin çoğu, her zaman hemen büyük işler çıkaramayabiliyor. Bizde ise Nainggolan mükemmel bir oyun çıkarıyor" dedi.

Roma'nın, büyük bir santrfora ihtiyacı olup olmadığı sorulan Garcia, "Her yıl güçlü futbolculara ihtiyacımız var, ama bütçe her şey olmamakla birlikte bu, duruma da bağlı. Ben Messi ve Cristiano Ronaldo seviyesinde birilerini alalım diye ağlamıyorum. İki farklı karakterde santrforumuz var. Malum kaptan Francesco Totti'ye söyleyecek söz yok. Mattia Destro da geçen yıl olduğu gibi bize yardım edebilir. Söylendiği gibi onu bir yere göndermiyoruz" diye konuştu.

"Totti ne zaman bırakacağını bilir"

38 yaşında olan ve kariyeri boyunca AS Roma dışında bir kulüpte oynamamış olan kaptan Francesco Totti'siz bir takım düşünmeye başlayıp başlamadıkları sorulan Garcia, "Artık ondan her sezonda 15 gol atmasını bekleyemem, ama o bırakana kadar da kulüpten onun gönderilmesini isteyemem. Umarım kariyeri, yeteneğinin zirvesindeyken biter. O çok akıllı ve yönetmeyi iyi bilen bir oyuncu. O ne zaman durması gerektiğini de bilir" diye sözlerini sürdürdü.

Esma ÇAKIR/ROMA, (DHA)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ocak 2015, 19:36   #2
Çevrimiçi
Sys
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Salih Uçan'da son dakika




Bu Yaştaki Bir Oyuncunun Oynaması Lazım Gelişmesi İçin Başarılı Olabilecek Bir Oyuncu .

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
dakika, salih, son, uçanda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık