IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2015, 18:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Barcelona'ya karşı kazanmayı hep merak etmiştim"




Real Sociedad'da teknik direktör David Moyes, 1-0 kazandıkları Barcelona maçının ardından ilginç sözler sarf etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İspanya La Liga'da 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Real Sociedad'a 1-0 yenilen Barcelona, Real Madrid'in puansız kapattığı haftada maç fazlasıyla liderliğe yükselme fırsatını tepti.

La Liga'nın 17.haftasında İskoç teknik direktör David Moyes'in çalıştırdığı Real Sociedad, La Liga'nın 2. sırasındaki Barcelona'yı konuk etti. Real Sociedad, Lionel Messi, Neymar, Garard Pique, Dani Alves ve Ivan Rakitic gibi yıldızların ilk 11'de başlamadığı Barcelona karşısında Jordi Alba'nın 2. dakikada kendi kalesine attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Real Sociedad'ın İskoç teknik direktör David Moyes Barcelona galibiyetinin mutluluğunu yaşarken, enteresan bir açıklamada bulundu ve Barcelona karşısında nasıl galip geldiklerini merak ettiğini söyledi. İskoç teknik adam "Barcelona'ya karşı kazanmayı hep merak etmiştim. Eski çalıştırdığım takımlarda hep Barcelona hakkında konuşurduk ve Onlara karşı kazanmanın nasıl bir his olduğunu merak ederdik. Bu gece bu fırsatı yakaladığım için çok mutlu oldum" dedi. Maç hakkında da konuşun David Moyes" Bu gece bizim için uzun bir gece oldu. Golü erken bulduk ve Barcelona'ya oyunu zorlaştırmak için elimizden geleni yaptık ve başarılı olduk. Benim La Liga'da ki en önemli hedefim ligin zirvesinde yer alan Barcelona, Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid gibi takımları yenmek. Bu sonuç bizi güçlü yüpacaktır." şeklinde konuştu.

Real Sociedad bu galibiyet ile puanını 18'e çıkararak 16. sıradan 13'üncülüğe yükseldi. 38 puanda kalan Barcelona ise Real Madrid'in Valencia'ya yenildiği haftada, liderliğe yükselme fırsatından yararlanamadı.

DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
barcelonaya karşı kazanmayı hep merak etmiştim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık