IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2015, 15:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce kiralık sonra bonservisiyle: Gomis




Gomis, “Ayrılabilirim” diyerek rest çekti, Swansea'den, “İstersen gidebilirsin” açıklaması geldi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, Fransız yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Önce kiralık sonra bonservisiyle: Gomis

Gomis, “Ayrılabilirim” diyerek rest çekti, Swansea'den, “İstersen gidebilirsin” açıklaması geldi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, Fransız yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti.

21 Ocak 2015, Çarşamba Yorum Yaz
A+A-
Önce kiralık sonra bonservisiyle: Gomis
Aziz Yıldırım’ın yıllardır gözdesi olan Bafetimbi Gomis konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız yıldız, “Swansea’de yeteri kadar şans bulamıyorum. Buradan ayrılabilirim” diyerek kulübe rest çekmişti. İngiliz ekibi de bunun üzerine, “İstiyorsan gidebilirsin” diyerek reste karşılık verdi. 29 yaşındaki forvet, yeni kulüp arayışlarına başladı. Ancak Gomis’i bonservisiyle almak kolay değil.

8 milyon Pound şart

Swansea, sezon başında Gomis’i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. Ancak yıldız golcüye tam 8 milyon Pound (28 milyon TL) imza parası verdi. Anlaşma gereği İngiliz ekibi bu ücreti dört seneye yaymayı, Gomis’in bu süre dolmadan ayrılması halinde kalan bölümünü peşin vermeyi kabul etti. Yani Swansea, Fransız yıldızı bu ay gönderirse 8 milyon Pound’a yakın bir para vermek zorunda. İngiliz ekibi bu nedenle Gomis’in bonservis bedelini de 8 milyon Pound olarak belirledi.

Sezon sonu 7 milyon Pound

Fenerbahçe, Gomis’i sezon sonuna kadar kiralamak için Swansea’ye teklif yapacak. İngiliz ekibi, hem 8 milyon Pound vermemek, hem de haftalık 55 bin Pound (190 bin TL) maaştan kurtulmak için 29 yaşındaki forveti kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler’in planı, Gomis’i sezon sonuna kadar kiralamak, performansından memnun kalınması halinde bonservisini almak. Fransız yıldızın sözleşmesinde, “İlk sezonun ardından 7 milyon Pound’a (24 milyon 500 bin TL) serbest kalabilir” maddesi bulunuyor. Fenerbahçe eğer şampiyon olup, Devler Ligi’ne doğrudan katılma hakkı elde ederse sezon sonunda Gomis için bu parayı gözden çıkarabilir.

İstanbul'a hayran

Fransız yıldız, geçtiğimiz haziran ayında İstanbul’a gelerek Türk kulüpleriyle görüşmüştü. Burada şehri gezen Gomis, İstanbul’a hayran kalmış, futbolcuların nerede kaldığı, nerelerde vakit geçirdiği gibi konularda detaylı bilgi istemişti. Swansea’yle 28 milyon TL imza parası karşılığında sözleşme yapan 29 yaşındaki forvet, İstanbul’u çok sevdiği için Türk ekiplerinden 10 milyon TL talep etmiş ve menacerine, “Bu şehirde oynamayı çok isterim” demişti. Ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Gomis’in ekonomik taleplerini fazla bulunca oyuncu İngiltere’nin yolunu tutmuştu.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bonservisiyle, gomis, kiralık, sonra, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1 yıl önce, 1 yıl sonra... Slipknot Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2010 22:22