IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2015, 17:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakırköyspor'dan Barcelona'ya




Bakırköyspor altyapısında top koşturan 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Emre Caba, Türkiye’de İspanyol devi Barcelona’nın seçmelerinin olduğunu duyunca kendini kanıtlamak için seçmelere hazırlandı. İspanyol hocaların da eşliğinde 300 kişi içinden ilk 25 arasına girmeyi başaran Emre, hayali olan Barcelona'ya ilk adımını attı. Küçük yıldız şimdi Barcelona hocalarıyla İstanbul'da eğitim görecek 25 kişi arasından sıyrılarak, İspanya yolunu tutmayı hedefliyor.

"BARCELONA'DA OYNAMAK HAYALİM"

Her gün çok çalıştığını vurgulayan Emre, "Hayalimdeki takım Barcelona. Neymar'ın hayranıyım. Beni de Messi'ye benzetiyorlar. Türkiye’de Barcelona’nın seçmeleri olduğuna dair bir haber geldi. Ben de oraya gittim. 300 kişinin içinden ilk 25'e seçildim ve kendimi gösterdim. Hayalim Barcelona’da oynamak. İnşallah bu hayalimi gerçekleştireceğim" ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN EKSTRA ÇALIŞIYORUM”

Başarılı olmak için ekstra çalıştığını dile getiren küçük yıldız, "Dışarıda bazen parka gidiyorum ve koşuyorum. Evde de koşuyorum. Bacağa takılan ağırlıklardan kullanıyorum ve kondisyonumu artıyorum. Özellikle geceleri süt içiyorum" diye konuştu.

“TOP SÜRÜŞÜM MESSI’YE BENZİYOR”

Barcelonalı dünyaca ünlü yıldız Neymar’ın saç sitili ve oyun anlayışını çok sevdiğini belirten Emre, oyun sitilini benzettikleri ismin ise Messi olduğunu söyledi. Emre, “Top sürüşüm Messi’ye benziyor. Ben de bir Messi olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

MEMDUH CABA: “BÖYLE BİR KARARI BEKLİYORDUK”

Emre’nin her anında yanında olan ve spor konularında ona yardımcı olan dayısı Memduh Caba ise, yeğeninin Barcelona gibi bir takıma seçildiği için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bakırköyspor’da oynuyordu Emre. Hakikaten çok iyi oynuyordu. Barcelona’nın altyapı seçmeleri olduğunu duydum. Orada İspanyol hocalar da vardı. Emre’ye birkaç soru sordular. Ben orada anladım zaten seçilebileceğini. Bekliyordum böyle bir kararı. İnşallah çok çalışır ve önce ahlaklı olur. Hayırlısı olsun. Çok yetenekli olursa zaten burada test edip Barcelona’ya götürüyorlar. Biz karar sonrası çok mutlu olduk. Barcelona dünyanın en önemli kulüplerinden birisi” açıklamasını yaptı.

İHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakırköyspordan, barcelonaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık