IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Mehmet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2015, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Garantici Lucescu




Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu için dünkü karşılaşmanın ayrı bir anlamı vardı. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştıran Rumen hoca, tam 11 yıl sonra Fenerbahçe’nin karşısına bir resmi maçta rakip olarak çıktı. Tecrübeli teknik adam, en son Beşiktaş’ı çalıştırırken, 25 Nisan 2004’te İnönü’de karşı karşıya geldiği Kanarya’ya 3-1 mağlup olmuştu. Ardından Ukrayna’ya giderek Shakhtar Donetsk’in başına geçen Lucescu, ekibiyle Türk takımlarına karşı Avrupa’da 3 karşılaşma oynadı. Savunma futboluna önem verip, kontrataklarla sonuca gitmeyi tercih eden Luce, bunu Türk takımlarıyla oynadığı maçlarda bariz bir şekilde ortaya koydu. 1996’da İnter Toto grup maçında Antalyaspor’u (Luce’siz) 1-0, 2009’da UEFA 1. turunda Sivasspor’u 2-0 ve 3-0 mağlup eden Luce’nin ekibi, dün de Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak, 4 karşılaşmadan da gol yemeden ayrılmayı başardı.

Seyirci olağanüstü

Rumen hoca, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Bu akşam burada olağanüstü bir taraftar topluluğu vardı. Bunu sadece Türkiye’de hissedebiliyorum. İyi bir ekibe karşı çok iyi bir sonuç aldık. 0-0 çok tehlikeli bir skor. İki taraf için de şanslar eşit. Her şey ikinci maçta belli olacak. Oyuncularımın performansından dolayı mutluyum” sözlerini sarfetti.

Lucescu’dan Nani önlemi

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe’nin yıldızı Nani’ye özel önlem aldı. Kurt hoca, solbekte hücum yönleri güçlü olan Marcio Azevedo ve İsmaily yerine Shevchuk’u tercih etti. Bu tercihin nedeni, Shevchuk’un, diğer iki oyuncuya göre savunma yönünün güçlü olmasıydı. Rumen teknik adam, böylece Fenerbahçe’nin en tehlikeli ismi olarak gördüğü Nani’den gelecek tehlikelere önlem almayı düşünmüştü.

Teixeira etkisizdi

Shakhtar Donetsk’in en büyük silahı olan Alex Teixeira, Ukrayna ligindeki başarılı performansını dün akşam Şükrü Saracoğlu’nda tekrarlayamadı. Ukrayna Ligi’nin ilk haftasında rakip ağlara 2 gol bıraktıktan sonra ikinci hafta da aynısını tekrar eden Brezilyalı yıldız, dün akşam 16. dakikada gole çok yaklaştı. Srna’nın uzun pasında sağ çaprazda topla buluşan Teixeira, uygun durumda olmasına karşın, meşin yuvarlağı uzak kale direğinin yanından auta gönderdi.

Sağbekten oyun kurdu

Ukrayna temsilcisi orta sahada Fred, Teixeira gibi oyunu yönlendirecek yıldız oyunculara sahip olmasına karşın, dün akşam bu görev, sağbek Srna’nındı. Savunmanın sağında çok başarılı bir performans sergileyen Hırvat futbolcu, bununla yetinmedi ve adeta takımının gizli oyun kurucusu gibi, Shakhtar ataklarını yönlendirdi. Birçok kez uzun toplarla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yaratılmasını sağlayan Srna, özellikle 16. dakikada Teixeira’ya verdiği pas, kalemizde büyük tehlike yarattı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
garantici, lucescu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lucescu'dan ret cevabı AngeL Spor Haberleri 0 12 Şubat 2014 16:02