IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2019, 18:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalya'da Cristiano Ronaldo tartışması




İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo'nun dünkü Milan maçının 55. dakikasında oyundan alınması ve buna tepki olarak yıldız futbolcunun stadı terk etmesi tartışma konusu oldu.


Serie A'da 12. haftanın önemli maçında Juventus, konuk ettiği Milan'ı oyuna 55. dakikada Ronaldo'nun yerine giren Arjantinli Paulo Dybala'nın attığı golle mağlup etmesine karşın, bu karşılaşma başka bir konuyla gündeme oturdu.
Juventus'un hafta içinde Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynayıp 2-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi maçında dizindeki sakatlık nedeniyle oyundan 81. dakikada çıkarılan ve yedek kulübesine yönelen Ronaldo'nun, dünkü maçta Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin kararıyla oyundan çıktıktan sonra stadı terk etmesi, İtalyan spor kamuoyunun gündeminin bir numaralı maddesi oldu.
La Gazzetta dello Sport'un haberinde Sarri'nin Moskova'dan sonra dün de Ronaldo'yu çıkartarak, cesaret gerektiren bir karar aldığı belirtilirken, Ronaldo'yu oyundan almanın kolay bir iş olmadığı bununla birlikte Sarri'nin de öylesine bir teknik direktör olmadığı yorumu yapıldı.


Corriere dello Sport gazetesinin haberinde, Sarri'nin Ronaldo'yu erken çıkartarak riske girdiğini ancak, yerine soktuğu Dybala'nın galibiyeti getiren golü atmasıyla taktik değişikliğinde haklı çıktığı değerlendirmesi yapıldı.
Gazetenin bir başka haberinde, Portekizli dudak okuma uzmanlarının, Ronaldo'nun hocasına yönelik olduğu tahmin edilen ağır küfürler sarf ettiği belirtildi. Oyundan çıkarken söylendiği görülen Ronaldo ise bugün Instagram hesabından maçla ilgili yaptığı paylaşımda, "Zor maç, önemli zafer" ifadesini kullandı.


Teknik direktör Sarri ise maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Ronaldo'yu çıkarmasıyla ilgili olarak, "Ronaldo ile ilgili bir problem görmüyorum. Aksine ona teşekkür etmeliyiz çünkü, fiziki durumu çok iyi olmasa da oynadı. Onu değiştirmeyi tercih ettim çünkü iyi değildi. Eğer sinirlendiyse buna, bu normaldir. Burada bir tolerans gerekiyor, her oyuncu oyundan alındıktan sonraki 5 dakikada kızgın olur. Bu bir antrenörün de hoşuna gider aslında. Aksi durumda endişe ederim." diye konuşmuştu.


Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Kasım 2019, 19:58   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtalya'da Cristiano Ronaldo tartışması




Galatasaray da görmek isteriz Ronaldo yu zor ama imkansız değil.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
spor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cristiano Ronaldo - Lionel Messi tartışması can aldı Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 07 Mart 2016 14:18
Cristiano Ronaldo evleniyor Aze Haber Arşivi 0 22 Eylül 2011 08:56
Cristiano Ronaldo Galatasarayda! SerLockS Yalan Haber 0 16 Şubat 2009 13:15