IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2016, 23:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Loafer Ayakkabı Trendi 2016




Loafer ayakkabı modelleri hem çok rahatlar hem de her stile kolaylıkla uyum sağlıyorlar. 2016 ilkbahar trendlerinden olan loafer ayakkabılar metalik renkleriyle daha çok ön plana çıkıyorlar. İşte, loafer ayakkabı trendi detayları…
Aslında sadece yüksek topuklu ayakkabılar ile şık olunur tabusunu yıkalı çok uzun oluyor. Kadınların kurtarıcısı babetlerden sonra erkek stilinden ilham aldığımız oxford ayakkabı modelleri ile düz ayakkabıların rahatlığını yaşıyoruz zaten. Oxford ayakkabılar halen popülerliğini korusa da bahar sezonunda yine erkek stilinden ilham aldığımız loafer ayakkabı modelleri daha trend hale gelecek.

Geçtiğimiz günlerde biten New York Moda Haftası sırasında gerek podyumlarda gerekse sokak modasında en dikkat çeken ayakkabı modellerinden biriydi loafer ayakkabı modelleri. Moda haftası süresince çoğu blogger ve editörün giydiği loafer ayakkabılar bir anda zaten bahar sezonunun en moda ayakkabıları haline gelmelerini sağladı. 2016 ilkbahar koleksiyonlarına da baktığınız zaman Gucci gibi ünlü markaların özellikle metalik loafer’ları ön plana çıkardığını da görebiliyoruz. Başta da belirttiğim gibi erkek stilinden ilham alarak kendi stilimize uyarlamaya çalıştığımız loafer’ları aslında hemen her kıyafet ile kombinlemek de mümkün. Peki nasıl kombinlemeli, hangi kıyafetler ile tamamlamalı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Loafer ayakkabıları birlikte giymekten en çok keyif aldığım kıyafet düz kesim, bilekte biten kumaş pantolonlar diğer adıyla sigaret pantolonlar. Loafer’ların yarattığı maskülen havayı vurgulamayı sevdiğimden en kolay kombinlerden biridir bu. Özellikle ofis stili için tam bir kurtarıcı ikili olduklarını düşünüyorum. Diğer yandan günlük kombinler için de kuşkusuz jean pantolonlar da ilk tercihlerden biri. İsterseniz dar kot pantolonlar istersenizde salaş boyfriend jeanler ile rahatlıkla giyebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Tarzının maskülen olmasından dolayı sadece maskülen parçalarla giyilebileceği düşünülse de etekler ve elbiseler ile de kullanabilirsiniz. Hatta böylesi feminen parçalarla kombinleyerek ters köşe bir tarz da yaratabilirsiniz. Ayrıca gömlek elbiseler, salopetler de loafer ayakkabı modellerine en çok yakıştırdığım kıyafetlerden. Kısacası tercihiniz ne olursa olsun bu bahar ve yaz aylarında da rahalığımız ön planda. Hazır gümüş veya doreler gibi metalik renkler ön plandayken bu renklerde bir loafer almanın tam zamanıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016 loafer ayakkabı trendi, ayakkabı, loafer, trend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bomber Ceket Trendi(2016) Ebru Moda Trendleri 0 08 Mart 2016 18:08
Bilekten Bağlı Ayakkabı Trendi eLLya Ayakkabı Trendleri 0 30 Eylül 2013 13:38
Sonbahar Trendi;Topuklu Ayakkabı ve Kısa Çorap oneofgirl Ayakkabı Trendleri 0 31 Ağustos 2013 11:53
2012 Yaz Ayakkabı Trendi Ay Ayakkabı Trendleri 0 13 Ocak 2012 13:49
2011 Bahar Trendi Ayakkabı Modelleri Ruj Ayakkabı Trendleri 0 26 Mart 2011 01:51