IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2013, 15:36   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nuray Sayarı Ekim 2013 Aylık Burç Yorumları




Koç Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Heyecanlı bir ay!
Ekim’in 19’zundaki Dolunay yutulması sizin için burcunuzda olacaktır. Ayın enerjisi size hayat hakkında yeni heyecanlar verecek ve size doğum gününüzden buyana ne kadar mesafe kat ettiğinizi gösterecek. Gelecek altı ay için plan yapmalısınız. Bu planları yaparken etrafınızdaki insanları da göz önünde bulundurun.
Kişisel ilişkileriniz bu ayda gelişecek. Ayın 14’ünde 5. Güneş eviniz olan Aslan burcundan Mars geçerken çocuklarınıza biraz daha fazla zaman ayırın. Ayın 10 ile 19’u arasında gizli meseleleri ortaya çıkarmayın bunlar zaten kendiliklerinden ortaya çıkacaklar.
Ayın 15’inde sizin 5. Güneş eviniz olan aslan burcunda Mars ilerlerken iş aktiviteleriniz gelişecek ve yüksek motivasyon iş performansınızı arttıracaktır. Ayın 8’nde karşınıza çıkacak parasal sorun 29’unda halledilecek. Fakat ayın 21 ile Kasım’ın 9’u arasında sizin 8. Güneş eviniz olan Akrepte Merkür’ün bulunması önemli mali kararlar almamanızı gerektirmekte. Gezegen Sıcak Noktaları
Ayın 5’inde Yeni Ayın Terazi burcunda olması ve Uranüs’le çakışması Pluton’unda 10. Güneş evinizde bulunması iş yerinizde tansiyonun artmasına sebep olacaktır. Elinizden geldiğince profilinizi düşük tutun. Ne kadar bunalmış olsanız da ters bir cevap vermeye kalkışmayın. Eğer cevap verirseniz köprüleri kolaylıkla yakarsınız.

Nuray Sayarı Ekim 2013 Boğa Burcu Yorumu
Boğa Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Sınırlara dikkat!
Ekim’in 19’zunda Dolunay 12. Güneş eviniz olan Koç burcunda doğacaktır. Dolunayın olması ayın başındaki zor günlerden sonra güzel günleri getirecek. Her gün kendinize ve ilgi alanlarınıza zaman ayırın. İstirahat ve gevşeme vücudunuzu yenilemeye yarar. Bu süreçte evde ve ailenizle geçireceğiniz zamanın yararlarını göreceksiniz.
Ayın 15’inde 5. Güneş eviniz olan Başak burcuna Mars girecek ve sosyalleşme trendiniz devam edecek. Ama ayın ortasında duyduklarınıza fazla itibar etmeyin çünkü bir arkadaşınız sizin desteğinizi almak için gerçeği biraz saptırmış olabilir. Çocuklarınızla daha iyi zaman geçireceksiniz. Ayın 8’inde bilgi arayışında olacaksınız ve bu sorularınıza ayın 29’unda cevap bulacaksınız.
Ayın 5’eylülde Yeni Ay 6. Güneş eviniz olan başak burcunda ortaya çıktığında iş hayatınızda sınırlarınıza zorlanacaksınız. Sizi kontrol etmek hayatınızı zorlaştırmak isteyen insanların yapacağı beklenmedik hareketlere hazırlıklı olun. Çatışma çıkarabilecek konulardan uzak durun ve istemeseniz bile geri adım atın. Hangi çatışmalara ne zaman gireceğinizi bilmelisiniz.
İlerdeki üç hafta içerisinde kelimelerinizi doğru seçin ve özellikle size en yakın kişilerde yanlış anlaşmalara mahal vermeyin. Eğer evlenmeyi veya nişanlanmayı düşünüyorsanız düşüncelerinizin netleşeceği Kasım ayına kadar bekleyin.

İkizler Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu
Yatırımlara dikkat!
Mars’ın enerjisini bu gezegen ayın 15inde 4. Güneş eviniz olan Başak burcuna girdiğinde işinize verin. Yapabildiğiniz kadar plan yapın böylece Mars’ın geçişinin ilk haftasında bir çok işler başarabilirsiniz.
[FONT=Georgia][SIZE=3]Dolunay ve Ay tutulması Ekim ayında 11. Güneş eviniz olan Koç burcunda aşka işlerle ilgileniyorsanız ayın 9’unda özgeçmişinizi yollamaya başlayın ancak ayın sonuna doğru cevap alırsınız.
Ekimin 4’üne doğru Yeni Ay 5. Güneş eviniz olan Terazi’deyken yakın arkadaşlarınız ile ya da sevgilinizle ilişkileriniz stresli bir duruma gelebilir. Bu yeni ay Uranüs’le Koç burcunda ve Pluton ile Oğlak burcunda çatışmaya girecek: Çocuklarınızdan kaynaklanan ekstra masraflar ortaya çıkabilir. Özelikle finanasal bilgiler ve yatırımlar hususunda dikkatli olun.

Yengeç Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu
Kariyer fırsatlarını görün!
Venüs ayın 5’inde Akrep burcundaki geçişini tamamlayacak ve 6. Güneş eviniz Yay burcuna ilerleyecek. Bu ay sizin için romantizm getirecek ve iş yerinizde popülerliğiniz artacak. İş arkadaşlarınız sizin fikirlerinizi kabul edecekler ve ihtiyaç duyduğunuz bir anda size yardım edecekler.
Merkür ayın 21’inde çocukları ve aşkı temsil eden akrep burcuna girecek. Çocuklarınızı gündelik programları biraz karışabilir veya okulla ilgili konularda karışıklık olabilir. Onların ödevlerini kontrol edin ve okul projelerini vaktinde yapmalarına yardım edin. Eğer biri ile görüşüyorsanız bu ilişki biraz soğuyabilir. Bu size duygularınızı gözden geçirmek için zaman verecektir.
Ekim ayının 19 zunda Venüs’ün Yay burcunda olması ve Dolunay ile Ay tutulmasının Koç burcunda bulunması kariyeriniz için çok iyi olacak. Gerçekten de amirlerinizden birinin dikkatini çekeceksiniz. Her gün elinizden gelenin en iyisini yapın ve çok iyi bir performans gösterin.
Ekimin 5 i Yeni Ay Terazi burcundayken aile içinde sorunlar devam edecek. Bu problemler bir ebeveyn ile ilgili olabilir veya bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Her halükarda bu evinize yeni birini kabul etmek için iyi bir zaman değil. Özelikle romatik bir ilişki için kötü bir zaman.

Aslan Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Aslan Burcu Yorumu
Eğlenmeye hazır mısınız?
Eğer Ekimin 19’zunda Koç burcundaki Dolunay ve Ay tutulması maceracı ruhunuzu tetiklerse hiç şaşırmayın. Görüş açınızı seyahate çıkarak, arkadaş toplantısı düzenleyerek veya bir kursa giderek genişletin. Jüpiter’in Yengeç burcunda olması vasıtasıyla Ayın enerjisi sizin ruhsal yönünüze dokunacak ve geleceğinize iyimserlikle bakacaksınız.
Ayın 7’sinden sonra Venüs’ün Yay burcunda gezinmeye başlamasıyla sizin de tatil sezonunuz açılacak. Sosyalleşin, insanlara karışın ve eğer bekarsanız arkadaşlarınız vasıtasıyla diğer bekarlarla tanışın. Çiftler için ise Venüs’ün konumu yeni romantizm fırsatları çıkaracak. Ayın 21’inde Merkür Akrep burcunda bulunduğu sırada aile içinde yanlış anlaşmalar olabilir.
Mars ayın 15’inde 2. Güneş eviniz başak burcuna girecek ve orada Aralık ayının başına kadar kalacak. Önceden plan yapın. Bir bütçe çıkarın. Bu şekilde Mars’ın para harcamanızı teşvik etmesine karşı koyabilirsiniz. Özelikle ayın 19’unda alış veriş yapmayın çünkü aradığınızı biraz zor bulursunuz. Ayın sonuna doğru gelirinizde bir artış gözlemlenebilir.
Ekim’in 5’inde ortaya çıkacak Yeni Ay seyahate çıkarken yolda dikkatli olmanızı gerektiriyor. Uranüs ve Pluton ile aynı düzleme gelen Ay’ın enerjisi iş arkadaşlarınızdan biriyle veya bir akrabanızla tartışmanıza neden olabilir. Komşularınız dahil zor insanlardan uzak durmaya çalışın.

Başak Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Başak Burcu Yorumu
Bereketi eve çekme zamanı!
Ayın 7’sinden itibaren Venüs Yay burcundayken ev sizin bulunmaktan en çok hoşlanacağınız yer olacak. Arkanıza yaslanın ve evin konforunu yaşayın ya da Venüs’ün size yardımcı olmasını isteyerek duvarları boyayın ve evi tekrar dekore edin. Ayın 16’sında eviniz için alış veriş yapın. Ama ayın 10’unda alış verişten kaçının. Çünkü bu eşinizle anlaşmazlığa düşmenize neden olabilir.
Ayın 21’den Kasım’ın 10’una kadar Merkür’ün etkisi görünürken ilişkileriniz yanlış anlaşmaların kurbanı olabilir. Akrep burcundan geçerken evinizin veya arabanızın tamiri hususunda tatmin edici bir cevap alamayabilirsiniz. İkinci bir görüş almak iyi fikir gibi ya da tamirat için Kasım ayının sonunu bekleyin.
Bu ayın 4’ünde Yeni Ay Terazi burcundayken Dolunay Koç burcunda doğacak ve parasal konular bu ayın önemli konusu haline gelecekler. Beklenmedik masraflar pek muhtemel. Bu durumda bütçeniz açık verebilir. Tutumlu olun ve kredi kartı faturalarınızı dikkatli inceleyin. Yatırım yapma fırsatınız olsa bile yapmayın.
Mars burcunuza ayın 15’inde girecek ve sizi yüksek enerjisi ile şevke getirecek. Ama yavaş olun. Mars buradayken daha fazla hata yapmaya açıksınız çünkü sabırsız ve dikkatsizsiniz. Mutfakta çalışırken veya merdivenle uğraşırken dikkatli olun.

Terazi Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Terazi Burcu Yorumu
Dinginlik zamanı!
Ayın 7’sinde Venüs Yay burcuna girerken düşünceleriniz bütün güzelliklerle ilgilenecek. Bu dönem yaratıcı düşüncelerinizin de parlayacağı bir dönem olacaktır. İnsanlar size çözüm için gelecekler. Görüşmelerdeki içgüdüleriniz ve ikna edici konuşmanız insanları sizin yolunuza döndürecek.
Ayın 19’nunda Dolunay ve Ay tutulması Koç gerçekleşirken yakın arkadaşlıklarınız önem kazanacaklar. Altı ay daha sürecek bu dönemde çevreniz genişleyecek ve yeni arkadaşlıklar kuracaksınız. Bazı Terazi burcundakiler yeni bir ilişkiye başlayacaklar diğerleri ise şu anda olan ilişkilerini sorgulayacaklar. Bu ay yine biri ile tartışmaya girebilirsiniz ve bir akrabanız hakkında problem çıktığında sıkıştırılabilirsiniz.
Ayın 21’inde Akrep burcunda olacak olan Merkür gelen faturalarınıza daha fazla dikkat etmenizi gerektirecek. Ayrıca faturaların ödenip ödenmediğini iki kere kontrol edin. Ayın 8’inde ortaya çıkacak parasal bir konuya ayın sonuna doğru eğilmeniz gerekebilir.
Ayın 15’inde Mars Başak burcundan transit geçtiğinde yatmadan önce sakinleşmeye çalışmalısınız. Yoksa iyi alamadığınız uyku sizin ayınızı yorgunluk içinde geçirmenize neden olacaktır. Ayın 19’unda göreceğiniz bir rüya iş yaşamınızdaki bir problemin çözümü olabilir.

Akrep Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Akrep Burcu Yorumu
İç sesinizi dinleyin!
Beyniniz Merkür’ün etkisi altında olması sizin hızlı düşünüp hızlı karar vermenize neden olabilir. Ayın 23’ünden itibaren düşüncelerinizi kendi içinize yönelteceksiniz. Bu olumlu bir durum çünkü Kasım ayının 9’unda sona erecek bu süreç yeni Güneş yılınız için yaptığınız hazırlıkların sonuçlandırılmasını ifade edecek.
Ayın 6’sında Venüs burcunuzdan geçerken çekiciliğiniz dorukta olacak. Etrafınızdaki herkesle bağlantıda olacaksınız. 15 Ekim tarihinde Başak burcuna girecek olan Mars sosyal hayatınızı bir hayli renklendirecek.
Ekim ayının 19’nuda Dolunay Koç burcunda bulunacak ve gelecek altı ay için dikkatinizi çekecek. İşiniz çok yorucu olsa da çok tatmin edici olduğundan severek çalışacaksınız. İşiniz normalleşmeye başladığında uyum göstermeniz yaşam başarınızın anahtarı olacak.
Özelikle 5 6 7 8 Ekim ayının ilk haftasında araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Yeni Ay Terazi, Uranüs Koç, Pluton ise Oğlak burcundayken kazalar meydana gelebilir. Ayın enerjisi sonucu bir akrabanızın sağlığına dikkat etmeniz gerekebilir.

Yay Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu
İlişkiler ve kariyerde başarılı bir ay!
Venüs ayın 7’sinde burcunuzdan geçerken çekim gücünüz en yüksek değerine ulaşacak. İsteklerinizi evren ile paylaşın ve size verilmesini bekleyin. Bunu özelikle ayın 20’sinde Merkür Akrep burcundayken meditasyon yaparak sağlayabilirsiniz. Bu durum ayrıca sizin altıncı hissinizi güçlendirecektir.
Ayın 19’inde Dolunay ve Ay tutulması Koç burcundayken romantizm yine kalbinizi ısıtabilir. Sevdiğiniz kişi ile duygularınızı paylaşın ve çocuklarınızla birlikte güzel anlar yaşayın. Bu tutulma aynı zamanda sosyal hayatınızı da geliştirecek. Bekar Yay burcu insanları için yeni sevgili bulmak bu ay çok kolay.
Ayın 15’inden itibaren geçişini sürdürecek olan Başak burcundaki Mars kariyerinizi de hızlandıracak. Bu dönemde maaşınıza zam veya ikramiye alabilirsiniz. Biraz geride olmanıza rağmen işlere tamamen gömülmeyin ve fazla sabırsız olmayın. İş arkadaşlarınızı çekiciliğinizi kullanarak yardım etmeye çağırın.
Ekim ayının 5’inde Yeni Ay Terazi burcundayken bir arkadaşınız veya bir grupla çatışma halinde olabilirsiniz. Bu sektör ayrıca hedeflerle ilgili olduğundan bu hedeflerle ilgili akıllı, pratik ve uygulanabilir planlar yapmalısınız.

Oğlak Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Oğlak Burcu Yorumu
Akışta kalın!
Ayın 7’sinden itibaren Venüs Yay burcunda hareket ederken iç sesinizi dinleyin. Rüyalarınız çok açıklayıcı olabilir dolayısı ile yatağınızın yanında bir not defteri bulundurun ve gece gördüğünüz rüyaları not edin. Ayrıca yaşlı bir akrabanızın öğütlerini dinleyin bunlar size yeni bir perspektif kazandırabilir.
Arkadaşlarınızla görüşecekseniz tarihleri ve saatleri iki kez kontrol edin. Ayın 21’inde Merkür geri döndüğünde karışıklıklar mümkündür. Ayın 8’inde bir iş bağlantısı yapabilirsiniz. Merkür’ün etkisi bu bağlantıda sizin yararınıza olabilir. Bu ay Dolunay ve Ay tutulması ayın 19’zunda Koç burcunda meydana gelecek. Evde eğlenmek için çok iyi bir fırsat. Bir kaç arkadaşınızla rahatlamak için bir araya gelin.
Ekim ayının 5’şinde Yeni Ay Terazi burcundayken iş yaşamınızda daha zor günler bekleyebilirsiniz. Biraz sabırlı olursanız durumu kontrol altına alabileceksiniz. Akıntıya kendinizi bırakın, anlaşmaya yanaşın ve kendinizi ve diğer insanları çok zorlamayın.
Yeni Aya doğru bir aile meselesi dikkatinize muhtaç olabilir. Bu mesele kariyerinizi etkileyebilir. Eğer bunu bir fırsat olarak görüyorsanız alakalı insanlar ile konuşun böylece haberleri olur. Bir arkadaşınızdan yardım almaktan çekinmeyin.

Kova Burcu Ekim2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Kova Burcu Yorumu
Akışta olun!
Ayın 7’sinde Venüs Yay burcuna girdikten sonra arkadaşlarınızı görmek için plan yapın. Bunlardan biri size ilginç bir bilgiyi ayın 16’sında verebilir veya sizin kendiniz hakkında düşünmenize sebep olabilir. Aynı tarihte çevrenizi geliştirebilir ve grup aktivitelerinde bulunabilirsiniz.
Ayın 19’zunda Dolunay ve Ay tutulması Koç burcunda meydana gelerek iletişim, akrabalarınız ve komşularınızı ön plana taşıyacak. Gelecek altı ay boyunca bu insanlarla temas içinde bulunacaksınız. Ayın enerjisi yeni bir araba ihtiyacınız olduğunun altını çizecek.
Ayın 21’inde Merkür Akrep burcundayken kararlarınızda geç kalabilirsiniz. Ayın 8’ine doğru kariyerinizle ilgili olaylara dikkat edin. Ayın 29’una doğru bu olaylar sizin gözden geçirmeniz için hazır olacaklar ama Kasım ayının sonuna kadar bunlardan bir sonuç alamayacaksınız. Yeni bir işe başvurabilirsiniz yada sizden yeni bir projeyi üstlenmeniz istenebilir. Biraz sabırlı olun.
Ekimin 5şinde’ Yeni Ay Terazi burcundayken seyahat etmenizi tavsiye etmeyiz. Ayın enerjisi sonucu bir akrabanız veya eşinizin bir akrabası ile aranız bozulabilir. Ama zaman kanuni işlemlere girişmek için pek de uygun değil.

Balık Burcu Ekim 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ekim 2013′te Neler Bekliyor?
Nuray Sayarı Ekim 2013 Balık Burcu Yorumu
Dikkatli olursanız kariyerinizde olumlu biray!
Ayın 7’sinde Venüs Yay burcunu geçerken statünüz yükselecek. Aynı zamanda kariyer kazançlarınız olabilir. Bu ay özelikle amirlerinizin gözüne girmek için iyi bir dönem. Ama dikkatli olun, bir iş arkadaşınız veya bir amirinizle fazla samimi olmanız kariyer planlarınızı olumsuz etkileyebilir.
Ayın 15’inde Mars Başak burcuna girdiğinde dikkatleri bu sektöre çekecek. Çiftler aralarında tutku seviyesi yükselecek. Siz bu ay biraz sabırsız olabilirsiniz. Sabırsızlığınızı yenin. Konuşmadan önce biraz durun. Bazı insanlar ayın ortasında kendi düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Bu fikirleri biraz abartılmış olsalar da nazikçe kabul edin.
Ayın 5’şinde Yeni Ay’ın Terazi ve ayın 19’zunda Dolunay ve Ay tutulmasının Koç burcunda olması dolayısıyla mali anlamda zorluklar devam edecek. Ayın 4’ünde karşınıza gelecek sorunlar Dolunay zamanına kadar çözülmeliler. Parasal konularda biraz daha tutucu davranmanız yararınıza olabilir. Eğer bir arkadaşınıza borç verirseniz büyük ihtimal geri alamayacaksınız.
Bu ay seyahat etmekten uzak durun. Ayın 21’inde Merkür Akrep burcunda bulunacak. Özelikle ayın 8’inde veya 27’sindeki seyahatlerinizde pek çok zorluk yaşayabilirsiniz. Bu ay verilmesi gereken kararlar gecikebilir .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2013, aylık, burÇ, ekim, nuray, sayarı, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nuray Sayarı Mayıs 2013 Aylık Burç Yorumları Zen Aylık Burç Yorumları 1 17 Mayıs 2013 09:29
Nuray Sayari 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 12 Mart 2012 21:25
Nuray Sayari 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:44