IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2014, 15:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu




YENGEÇ BURCU

NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Nisan ayında ilk etkili enerji, 5 Nisan tarihindeki Venüs Balık burcu geçişidir. Bu geçiş, dünyayı, evrensel hayatı, sevgiyi, birlik ve beraberlik duygusunu, inancı, sevginin önemini, ilişkilerde merkez alacağımız bir enerjidir. Hayatın bütün zorluklarına rağmen paylaşmanın, ılımlı olmanın önemini düşüneceğimiz bir geçiş olacaktır.
7 Nisan tarihinde kariyer hayatıyla ilgili konularda Merkür Koç burcunda ilerleyecektir. Yengeçler her ne kadar kabuklarında saklanmayı sevseler de, bu güçlerini toparlamak için yaptıkları bir bekleme halidir. Kendinize güven duyduğunuz, iletişim anlamında öne sürmek istediğiniz düşünceleri, projeleri ve planları kabul ettirmek isteyeceksiniz. Ancak evdeki o huzur kısmını mutlaka yerli yerinde ve dengede tutmak gerekir.
15 Nisan Terazi burcunda oluşacak Ay tutulması iş hayatınız ve aile yaşamınız üzerinde etkilidir. Yeni bir başlangıç yapma arzusu verir. Ancak dengeyi öyle bir sağlamalıyız ki, hem evde hem de dışarıda huzuru bozmamamız gerekir. Unutulmamalıdır ki, ay tutulmaları bir bitiştir. Aile hayatınıza dikkat ediniz.
20 ve 23 Nisan tarihlerinde, Güneş ve Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacaktır. Bu enerjiyle olumlu çalışabilirsiniz. Sağlam hareket edeceğiz. İleriye dönük hareketler anlamında durumumuzu irdeleyeceğiz. Sosyal ilişkilerimizde sağlam adımlar atmaya önem verip ve güven hissi veren unsurları gözden geçirmeye çalışacağız.
29 Nisan tarihindeki Boğa burcundaki Güneş Tutulması, son 1,5 yıl içerisinde hayatta olup bitenleri, sosyal ilişkileri, toplum içerisindeki konumu, maddi ve manevi kazançları ele almamız yönünde etkilidir. Deneyimler ve şartlar unutulmamalıdır.

AŞK ve İLİŞKİLER
1-6 Nisan haftası: Aşk evinizle ilgili bir iyi bir de dikkate değer enerjiler altındayız. İyi haber, ılımlı paylaşımları, yeni bir tanışmayı, yakınlaşmayı işaret ettiği gibi, olumlu düşünmenin, güzel sözler söylemenin, huzurlu bir aşkı özlemenin işaretçisidir. Ancak öbür gelişme özellikle evli çiftler açısından önemli. Partnerin baskın tavırları veya kendini haklı görmesi, sizin de buna karşı çıkmanız söz konusu. Hafta sonunda Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Bu sizleri rahatlatıcı bir enerji geçişidir. Huzuru, paylaşımı, inançla hayata sarılmayı ve size aşkı getiricidir. Farklı bir açıdan bakmanızı sağlar. Evet, problemler vardır, sürüyordur ancak siz güzel tarafından hayatı kucaklamak istersiniz.
7-13 Nisan haftası: Hafta sonunda olumlu bir enerjimiz var. Bu hem romantizmi hediye edici hem de ruhsal sevginin işaretçisi. Hassas duygularınızla sevdiklerinizi kucaklarsınız. Bir çoğunuz için aşık olmak, aşkta aradığınızı bulmak işaretçidir. Rüyalarınız çıkar. Ne zamandır aradığınız huzuru yakalarsınız.
14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için stresli bir hafta. Sizin için hem ailevi hem mesleki konularda dengelere dikkat etmek gerekiyor. İlişki anlamında haftaya baktığımızda 18 Nisan tarihinde güzel paylaşımları, ılımlı yaklaşımları işaret eden enerjiler mevcut. Bekar Yengeçler yeni biriyle tanışabilirler. Ancak 20 ve 21 Nisan tarihinde çok önemli görünümler var. Bunlar ciddi ve uzun süreli ilişkilerin yeniden ele alınmasını, eğer sorunlar varsa beraberliğin seyrinin değişebileceğini işaret ediyor.
21-27 Nisan haftası: Yine problemli ilişkilerde dikkatli olmayı gerektiren 23 Nisan gününde kavgacı, bozucu, gereksiz yere tartışmalara davetiye çıkartıcı hareketlerden kaçınmak gerekiyor. Yükselen burç farklılıklarınızı göz önüne alırsak, bunu siz de başlatabilirsiniz, partneriniz de. Ancak Mars geri hareket döneminde birbirinize karşı pişmanlık yaratıcı sözler sarf etmeyiniz. 25 Nisan tarihinde olumlu bir enerjimiz var. O fırtınaları biraz olsun hafifletir. Bekar Yengeçler için de hoş bir yansımadır. Hafta sonunda enerjiler gayet olumlu. Sözler ılımlı ve nazik. Yeni buluşmaları işaret edici ve problemleri en azından biraz olsun çözümleyici olabilir.
28-30 Nisan arası: 29 Nisan tarihindeki Güneş Tutulması sosyal hayat, arkadaşlıklar, hedefler, aşk hayatı, çocuklar, maddi ve manevi yöndeki paylaşımları, sizin kararlarınızı, yaşanan gelişmelere göre edindiğiniz tecrübeleri vurguluyor ve sizin bu konular üzerinde düşünmenizi, kararlar vermenizi sağlıyor.

İŞ VE KARİYER
1-6 Nisan haftası: İş görüşmelerinde isteklerimize uygun beklentiler içindeyiz. Gerek yeni iş gerekse mevcut görevimizde, otoritelerin anlayışlı olmasını bekliyoruz. Aşırı iyi niyetli düşünmeden, bilinçli bir şekilde durumlara bakmamızda yarar var. Yenilikçi ve yaratıcı olmalısınız. Sizi fark etmelerini sağlamalısınız. Disiplinli çalışmanız gerekebilir. Genelde iş dünyasında güçlü insanların vereceği kararlar bizim düşündüklerimize uymayabilir.
7-13 Nisan haftası: Bu hafta itibariyle iş hayatınızda aktif düşünme, hızlıca hareket etme ve gerginlikten uzak durmanızı gerektiren Merkür-Koç burcu seyri başlıyor. Bazen bilinçli analizlerde bulunacağız ancak çoğu zaman gergin konuşmalar söz konusu olabilir. İş hayatında tartışmalardan uzak durmamızda yarar var. İş girişimlerinde özgüven duygumuzu sözlerimizle yansıtmamız iyi olacaktır. Tabii ki aşırıya kaçmadan. Sanatsal alanda çalışanlar için Venüs-Balık geçişi gayet olumludur.
14-20 Nisan haftası: 19 Nisan tarihinde Ay tutulması gerçekleşecek. İş ve aile hayatınızla ilgili konularda sizi biraz tedirgin edebilir. Başkalarıyla olan ilişkilere dikkat etmekte yarar var. Sağlık anlamında mutlaka tetkiklerinizi yaptırınız. Bu tutulma endişe yaratıcı, bir çok noktayı kafanıza takmanıza neden olabilir. Mecburi değişimleri işaret eden diğer enerjiler haftanın zorlu geçebileceğini işaret ediyor.
21-27 Nisan haftası: Başarılı işler çıkarabilmek için otoritelerle anlaşmakta, sularına gitmekte yarar var. Belki bu işinize gelmeyebilir. Ancak bu işinizin görülmesini ve dikkate değer bulunmanızı sağlar. Mars geri hareketini de göz önüne alırsak zaten huzursuzluktan uzak durmamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemiz istenecek. Hiç tartışmaya girip canımızı sıkmayalım. Biz dikkat edelim. Bu hafta itibariyle istikrarlı ve gayet sakin bir şekilde düşünmemizi sağlayacak Merkür-boğa burcu seyri başlıyor. Gergin kişi ve ortamlar zihnimizi artık pek yormaz. Biraz sosyal ilişkilere yönelelim, rahatlayalım.
28-30 Nisan arası: Bu hafta Güneş tutulması meydana gelecek. Hem bedensel hem ruhsal anlamda değerlerimize, dostluklarımıza, hedeflerimize önem vereceğiz. Maddi ve manevi açıdan güvenli ve rahat bir yaşam, sevdiklerimizle örülü bir hayat, problemlerimizi çözerek feraha kavuşmak niyetimiz yüksek. Riskten uzak duracağız. Bastığımız yeri bilerek kararlarımızı alacak. Gelişmeler umut verecek. Yaşadığımız bu ayki sıkıntıları geride bırakarak ileriyi hedefleyeceğiz. Güzellikler düşüneceğiz ve hayrımıza gelişmeler olmasını isteyeceğiz. Değerlerimize önem vereceğiz ve karar verdiğimiz hiç bir şeyden geri dönmek istemeyeceğiz.

PARA
1-6 Nisan haftası: Maddi konularda ne yaptığımızı bilmemiz ona göre kendimizi ayarlamamız lazım. Eviniz veya yuvanızla ilgili ihtiyaçlarımızı karşılarken, hesabı şaşmayalım lütfen. Kredi kartlara, öteleme ile yapılan alışverişler ve yatırım anlamındaki konulara daha fazla dikkat edelim. Ailemizden veya başka türlü kaynaklardan gelebilecek hisseli paralar söz konusuysa bunları geleceğe dönük bir şekilde değerlendirmemizde yarar var.
7-13 Nisan haftası: Kariyer ve aşk hayatımızla ilgili konularda etkili olan bu hafta, mali anlamda çok etkili bir görünümlere sahip değil. Her şey, biraz da iş hayatımızla ilgili durumlara bağlı olduğu için, ayın kalan diğer haftalarında da parasal durum rutin şekilde devam edecektir.
21-27 haftası ve 28-30 haftası da mali konularda çok olumlu veya olumsuz durumları işaret etmiyor.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-12-16-17-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 14-20-21-27
Aşkta En Şanslı Günler: 16-17
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 9-10
Yeniay: 6-7-8
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 20-21-22
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, nisan, yengec, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: İkizler Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:04
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Koç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 14:59
2014 Mart Ayı Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları Elysian Aylık Burç Yorumları 1 05 Mart 2014 19:29