IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2015, 01:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Mart 2015 Burç Yorumu




Bu ay sizin için güçlü enerjilerle dolu. Gelirleriniz birden fazla kaynaktan gelebilir. Babanız resmi kurumda ki kişiler veya patronunuz ile zorluklar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili pek çok noktada kızgın ve rahatsız hissedebilirsiniz. İsyankar ve öfkeli tutumlardan uzak durun ve kendi kendinizi zor duruma sokacak davranışlar sergilemeyin. Bu ay eğitim ve çocuklarla ilgili konularda sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle bebek bekleyen hanımlar sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereklidir. Gizli düşmanlar işinizle ilgili gelişmeleri öğrenmek için her türlü entrikayı yapacaklardır. Adımlarınızı gizlilikle atın ve kontrolcü davranın.
Ekonomi

Ay boyunca gelirleriniz gün geçtikçe artacak aklınızı iyi kullanıp yaratıcılığınızı yeteneklerinizle birleştirip her bakımdan kazançlı çıkacaksınız. Ay boyunca büyük yatırımlar yapmak tan uzak durun ve paranızı biriktirin.
Sağlık

Ailenin kadın üyelerinin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Sizlerde gerginliklerden dolayı uyku düzensizliği ve kan basıncınızın düşmesine bağlı yoğun halsizlik yaşayabilirsiniz. Ay boyunca yemek ve uyku düzeninizi iyileştirmek için çabalamalı yağlı ve ağır gıda ürünleri yemekten kaçınmalısınız.
Aile ve Arkadaşlar

Eşiniz ve iş ortağınızla ayın ilk günleri fikir ayrılıkları yaşayabilir baskıcı tavırlarla yorulabilirsiniz. Bu süreçte işinizle ilgili konsantre olmanız zordur dikkatli davranın. Ayrıca yaptığınız işle ilgili fikir hırsızlıkları söz konusu olabilir. Evrak ve dokümanlarınıza özen gösterin. Uzun seyahatlerden de ay ın 12 13 17 de uzak durmakta fayda var. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğalar sizde ay sonuna doğru ruh eşinizi bulabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
Şanslı Günler3, 7, 10, 16, 22
Zayıf enerjili günler: 11, 12, 13, 29, 30
Astrolog Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, boğa, burÇ, mart, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık