IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2015, 01:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Mart 2015 Burç Yorumu




Gökyüzü bu ayın ilk 10 günü aşk hayatınızda belirsizliklere ve hayal kırıkları yaşamanıza neden olabileceğine işaret etmekte. Dikkatli ama kararsız olmamalısınız. Maddi konularda emeklerinizin karşılığı alacaksınız başarı devlet yada hükümet ile ilgili işlerden gelebilir sizlere. Mesleğiniz gereği tanışacağınız insanlardan fayda göreceksiniz. Çevrenizde saygınlığınızı arttıracaksınız. İş ve eğitim hayatınızda yurt dışı ile ilgili haberler gelebilir. Arkadaşlar veya iş arkadaşları ile herhangi bir anlaşmazlık içinde olmamalı dostluk ve güven bağlarınızı güçlendirmeye çabalamalısınız.

Ekonomi

Ay boyunca şansınıza güvenerek herhangi bir risk ya da yatırım yapmamalısınız ilerleyen günlerle birlikte ekonomik olarak zarar edebilirsiniz. Uzun zamandır iş arayan Yengeçler 11 Martla birlikte işe başlayabilir ve kalıcı olabilirsiniz. İhracat ve ithalatla ilgilenen Yengeçler için keyifli gelişmeler söz konusu. Sosyal hayatınızın güçlü olması sayesinde finansal olarak iyi sonuçlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi Yengeçler eğitim, sağlık ve ilgili konularda harcamalarınız artabilir.

Sağlık

Mevsimsel geçişler sizi rahatsız edebilir. Alerjik reaksiyonlar ve üst solunum yollarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Başarı hayatının her yönünden geliyor sizlere. Pratik zekanız kardeşler veya yakın arkadaşlarınızla yapacağınız iş birlikleri güçlendirecek sizleri. Evlilik hayatınızda ise sorunlar kendiliğinden ortadan kalkıyor ve eşinizle bütünleşiyorsunuz. Evli ve çocuk sahibi Yengeçler çocuklarınızla ilgili gerginlikler ortaya çıkabilir. Fevri olmadan anlayışlı davranın. Bebek bekleyen Yengeçler ise stresli ortamlardan kesinlikle uzak kalmalı ve stres yaratacak durumların olmaması için yakınlar ve eş tarafından çaba gösterilmelidir.
Şanslı Günler: 4, 9, 11, 18, 23
Zayıf enerjili günler: 1, 7, 12, 22, 26
Astrolog Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, burÇ, mart, yengec, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık