IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2015, 01:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Mart 2015 Burç Yorumu




Bu ay mali konularda zorlanabilir geleceğini beklediğiniz gelirlere güvenerek hareket etmenin zorluklarını yaşayabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve kardeşlerinizle ciddi sorunlar yaşayabilir üzerinize uzun zamandır oynanan oyunları fark ederek zararın yakınlarınızdan gelmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsünü yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise heyecan artıyor eşinize olan sevgi ve ilginiz karşılıklı olunca her ikinizde romantizmin heyecanın mutluluğun doruklarına çıkmayı başaracak adeta birbirine kenetleneceksiniz. İş hayatınızda evraklarınıza resmi belgelere dikkat edin onları kaybedebilir ya da çaldırabilirsiniz aman DİKKAT! Eşinizle seyahatler söz konusu hem iş hem keyif bir arada olacak sizler için. Bekar Oğlaklar yeni bir aşk ilişkisi gelişebilir. Heyecanı bir yana bırakın ve aşkın enerjisini tüm kalbinizle karşılayın.

Ekonomi

Gelirlerinizde düşüşler ve gecikmeler sizi zorlayabilir. İş hayatınızda düşmanlıklar ve üzerinize oynanan oyunlarla kaybettiğiniz amaçlarınızı geri kazandıracak ve zorluklardan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı da kısıtlamalısınız.

Sağlık

Uykusuzluk herhangi bir işe konsantre olmakta zorlanma söz konusu olabilir. Meditasyon yapın dua edin ve zihninizi boşaltın ancak böylelikle sağlıklı olabilir olası sağlık sorunlarının önüne geçebilirsiniz.
Aile ve Arkadaşlar

Ailenizle ilişkilerinizde gerginlikler sizi üzse de güçlendirecek. Anne baba ya da kardeşlerinizin yaptıklarını öğrenmeniz ve gerçeklerin sizin müdahaleniz olmaksızın ortaya çıkması ile adeta içinde bulunduğunuz derin siyah kuyudan çıkacak kendi hayatınızın ışığı olacaksınız. Özel yaşamınızda eşinizin sağlık sorunları ile uğraşabilir buna bağlı kısa süreli panikler yaşayabilirsiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde ayın son günlerinde ilişkinizle ilgili ön yargılı olmamaya özen gösterin.
Şanslı Günler: 3, 4, 5, 15, 19
Zayıf enerjili günler: 8, 17, 18, 23, 27
Astrolog Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, burÇ, mart, oğlak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık