IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2015, 19:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015




Sevgili Aslan'lar 2016 yılına az bir zaman kaldı.

5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlayacak. Ailemizle birlik bütünlük hissiyatını fazlasıyla hissedeceğimiz bir durum. Anne babalar çocuklarını biraz yönlendirebilir. Aslanlar ilerisi için emniyet duygusunu ele alabilirler. Evimiz içerisinde birbirimize ulaşmamız lazım. Menfaatlerimiz bizim için son derece etkili olacak.

10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bizde tüm zihnimizi ciddiyet ve disipline alıştırıyoruz. Bu yorucu olabilir. İşverenler çalışanları üzerinde baskın olabilirler buda sizi yorabilir. İş sorunları olanlar bu yıl kendilerine dilekte bulunabilir. Sağlığımızla da ilgilenmeliyiz. Zihnimizi yükümüzü azaltıcı şekilde düşünmemiz gerek.

11 Aralık'ta Yeniay Yay burcunda oluşuyor. Aslanlar için aşk arzusu, farklı bir yerlere gitmek arzusu var. Eğlenceli ortamlara gitmeyi istiyoruz. Yolculuk ihtiyacı oldukça fazla. Kafamızı dinlemek istiyoruz. Birileriyle de tanışabiliriz.

22 Aralık'ta Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Sorumluluklarımızı unutmamalıyız. Bazı şeyleri ciddi şekilde düşünmeliyiz. Sağlığımızı da gözden geçirmeliyiz.

25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşacak. Biraz ferahlamaya ihtiyacımız var. Huzuru ve emniyet duygusunu kendinizi rahatlatarak elde etmelisiniz. İşinizi sorumluluklarınızı yaptıysanız kendinize de vakit ayırmalısınız. Çok fazla içinize kapanık olmamalısınız. Dinlenmeyi ve ailenizle ilgilenmeyi de unutmamanız gerekiyor.

Sizler için güzellikler diliyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem, aile içindeki uyum ve paylaşımın bir hayli vurgulanacağı, ev ortamınızla ilgili konuların hayatınızda baskın hale geleceği bir süreçtir. Ailenin birlik ve beraberliğinin mutlaka gözden geçirilmesi ve sorunların ayıklanıp, temizlenmesi şarttır. Gizli ve saklı olup, birbirinize içtenlikle davranmadığınız bir ilişki veya aile ortamında yaşıyorsanız bu dönemde yaşanabilecek sorunlar can sıkabilir. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, problemlerin üstünü kapatmaya çalışmak yanlış olur. 6 Aralık tarihindeki görünüm, çiftlerin arasında baskı ve krizlere davetiye çıkarabilir.
7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, aşkta özgür davranmanın, iyimser hareket etmenin ve yenilikleri gönlümüze davet etmenin işaretçisidir. Bu Yeniayın Mars-Uranüs ile olan karşıtlığı problemlerden kaçmak, mücadele etmemek, şöyle bir alıp başımızı gitmekten yana olduğumuzu gösteriyor. Venüs-Neptün ile olan bağlantısı, güzel bir şeyler yaşamaya, hissetmeye ihtiyacımız olduğunu gösteriyor.
14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, keyifli, eğlenceli, yaşam arzusu veren bir ilişkiye ihtiyacımız olduğunu işaret ediyor. Aile yaşamı, aile içindeki sevgi alışverişi, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. 19 Aralık tarihindeki görünüm, sizin gerçekten yaşamı sevdiğinizi, iyi niyetliliğinizin birçok detayı gözden kaçırmanıza, atlamanıza sebep olduğunu gösteriyor.
21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay geçişi, bu yıl Jüpiter-Başak burcu tarafından yönetildiği için anlamı farklılaşıyor. Yine hoş bir dönem tabii ki. Aşkta heyecan, istek, arzu, yenilik hevesi yoğun olacaktır. Ancak kriterlerimiz de bir o kadar kıymetli hale geliyor. Daha ciddi düşüneceğiz. Maddi ve manevi anlamda güven ilkesini göz ardı etmeyeceğiz. Düzenli bir geliri olan, çalışan, kendi kaynaklarının kıymetini bilen kişilere yöneleceğiz. Maddi açıdan durumumuz iyi bile olsa, birlikte olduğumuz kişinin tutumlu, gerektiğinde idare etmesi bilen kişi olmasını tercih edeceğiz. Sadece eğlenmek amaçlı değil, birlikte bir şeyleri çoğaltabileceğimiz, hesabını bilen bir kişiyle aşkın daha verimli olduğunu düşüneceğiz.

İŞ VE KARİYER
1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, çalışma hayatında verilen mücadelenin göstergesidir. Hem sabırlı olmamız gerekiyor hem de hedefe varmak için, başkalarıyla ortaklaşa hareket etmeyi bilmek lazım. Enerjimiz pek yüksek değil. Bu hafta Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Kariyer evimizin yöneticisi olduğu için, başkalarıyla birlik ve beraberlik içinde yaşamamız bazen zor oluyor. İç ve dış dünya ile olan ilişkimizi gözden geçiriyoruz. Değişimden yanayız. Etrafımızdaki insanlarla bağlantılarımızı sıkı tutmamız gerekecek.
7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, eksiklerinizi tamamlamanız, yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi kabul etmeniz gerekebilir. Ancak şunu belirteyim ki, bu geçiş genel olarak iş hayatınızı veya sizi birebir ilgilendiren konularda odaklanmanızı sağlayıcıdır. Eğer siz, ne istediğinizi biliyor ve bunun üzerine giderek elde etmek istiyorsanız, düşüncelerinizi hedefinizin üzerinde yoğunlaştırdığınızı onu elde etmeniz kolaydır. Bu geçiş mantıklı düşünerek kararlar vermenizde yardımcıdır.
14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve de fiziksel anlamdaki sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bu alanlarda herhangi bir sorun varsa, yeniden gözden geçirmek ve düzgün bir şekilde işlemesini sağlamak lazım. Psikolojik açıdan da bunlar çok önemli. Çünkü doyumsuz bir yaşamı sürdürmek, hiçbir şeyden haz duymamak olur ki, oldukça rahatsız edicidir.
21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş çalışma hayatımızdaki sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Devlet statüsünde, yöneticilik, yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır.

PARA
1-6 Aralık arası: 4 Aralık tarihindeki görünüm, harcama meylimizin yükselişini işaret ediyor. Güzel bir şeyler satın almak, çocuklarımız veya sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Aynı şekilde kendimizi mutlu etmek amaçlı harcamalarımız olabilir. Bunları çok iyi hesap etmemiz faydalıdır.
7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm bir yanıyla gönlümüzce harcamaların göstergesi ancak diğer yanıyla parasal konularda hesabı bilmemiz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü iyi niyetimiz veya hesabımızı bilmememiz bizi zor durumda bırakabilir.
14-20 Aralık arası: Bu haftaya, maddi konularda cesur bir şekilde adım atıyoruz. Ciddi incelemelerde bulunacağız. Sağlık giderlerimiz olabilir. Evimizin ihtiyaçları için harcamalarda bulunabiliriz. 19 Aralık tarihindeki görünüm, aileden görülen desteğin, miras, bölüşülecek bir paranın işaretçisi olabilir.
21-31 Aralık arası: Haftanın genelinde, sağlık, çalışma hayatımız, maddi konular bir hayli etkilidir. Yengeç burcunda oluşan Dolunay, plan dışı harcamaların, gelişmelerin işaretçisi gibi duruyor. O nedenle dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Bir de sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Bu yönde harcamalarımız olabilir. Pek olumlu getirileri olan bir hafta değil. Dikkat edelim, hesabımızı bilelim.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-19-20-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler:
8-9-15-21-22
Aşkta En Şanslı Günler:
10-11
Parasal Açıdan Şanslı Günler:
3-4-30-31

Yeniay : 1-2-27-28-29(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 14-15-16(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aralık, aslan, aylık, burÇ, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:35
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:32
Aslan Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:22
Aslan Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:25
Aslan Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:14