IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Dream
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2016, 00:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016




Son senelerde romantik durumlar bayağı az bulunuyordu: Yengecin çiftler evinin yöneticisi Satürn özgür aşktan ziyade sorumluluklar ve çabalarla ilgilendiği bir evde bulunmaktaydı. Bu seneyse daha fazla bıktırıcı olmaya başlamıştı. Fazla pembe olmasa da Eylül 2016 - Ekim 2017 dönemi daha sabit, daha yapıcı bir dönem olacaktır, çünkü Satürn Büyük İyiliksever Jupiterle iyi ilişkiler içinde olacak. Kasım 2016 yukarıda bahsedilen dönemin en iyi aylarından biri, çünkü Güneş Kasımın 21 - ne kadar Yengecin erotizm evinde bulunuyor ve aşk gezegeni Venüs 12 Kasımdan itibaren Yengecin çiftler evine geçecek. Mutluluğa açılan bu pencereden zevk alın ve istediğinize ulaşmak için zamanı erdemli şekilde kullanın! Yengeçler için Kasım 2016 finansal olarak çok aktif bir ay olacaktır. Yengecin iki finansal evinin birinde bulunan dinamik Mars işlerde, yatırımda, satınalmada, borçlarda ve sponsör bulmada sizi inisiyatif almaya zorlayacak. Diğer taraftan Marsın bu pozisyonu aceleci, dürtüsel kararlara veya finansal kurumlarla problemlere yolaçabilir. Yengecin diğer finansal evinin yöneticisi Güneş beklenmedik, ekstra gelir getirecek bir pozisyonda. Fakat aklınızda bulunsun, bahisler, spekülasyonlar ve haketmediğiniz kolay para kazanmaya yönelik diğer çabalar ciddi kayıp riski taşıyor. Kasım 2016 boyunca çalışmak para kazanma açısından en güvenli yol olarak beliriyor. Temel olarak sabır, strateji, detaylara dikkat, entellektüel hedefler ve iletişim gerektiren aktivitelerle uğraşmalısınız. İlk bakışta Yengeçlerin fiziksel dayanıklılığı ve moralleri Kasım 2016'da çok iyi gibi görünüyor. Fakat vücut kaynaklarınızı zorlamamalısınız, çünkü Yengecin hastalıklar evinde yerleşmiş bulunan Satürnle beraber güçlerinizi dikkatli kullanmalı, vücut sinyallerinize kulak vermeli ve herhangi bir problemin çözümünü ertelememeli, araştırmayı ihmal etmemelisiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Kasım 2016, 02:16   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016




Kıskanç @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu da sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


YENGEÇ BURCU KASIM AYI YORUMU
Kasım ayında gündeminde sevgili Yengeç çalışmak var. Geçen ayın son günlerinde meydana gelen Yeniay’ın etkisiyle hem iş hem de günlük rutinin hız alabilir. Farklı bir enerjiye sahip olacağın bu ay yorulmadan, şevkle çalışmak isteyebilirsin. Kasım ayında her şeye rağmen gündelik işlerde çok daha pratik ve yaratıcı olacağını işaret ediyor. Belki suçlu aramıyorsun ama hata yapmanın da insanlığa has olduğunu görüyorsun. Kendine ortam yaratmak, özüne dönmek ve melankolik havalardan kurtulmak isteyebilirsin. Bu durum olduğun yeri ilkbahar atmosferine çevirebileceğine işaret ediyor.

Aşk
İlişkilerinde belirleyici olmak istersen, bu durumu avantaja döndürebilirsin. Olgun bir Yengeç burcuysan, ilişkin geleceğe düşündüğünden daha erken açılabilir. Ancak bulunduğun koşullar, eğitimin ya da kariyer hedefin ailen tarafından daha ön planda olacaktır. Bu dönem bekâr Yengeç burçları, “Kaybedecek bir şeyim yok” düşüncesinde olabilirler. 12 Kasım’dan itibaren geleceğe adım atacak kararlar alıyorsun. 29 Kasım’dan itibaren eski bir sevgili ya da eş kapını çalabilir. Telefonlarına “seni özledim” mesajları bırakabilir ya da Sosyal Medya’da mutlu olduğunuz anların fotoğraflarını paylaşabilir. Karar senin elbette! Ancak etkilenmek yerine biriktirdiğin olumsuzlukların ağır bastığını görebilirsin.

Kariyer ve Para
Ayın 12’siyle birlikte Merkür iletişim gezegeni uzak yolları ve bağlantıları işaret ediyor. Yurtdışı bağlantılı işler yoğunlaşabilir. Özellikle yerleşim, taşınma gibi konular çevreni ve seni de etkileyebilir. Ortak hesaplar ve ortak işler bugünlerde gündeminden düşmüyor. Eşinin var olan sermayesine ortak arıyor olabilirsin. Kendinden ödün vermen gereken durumlar da söz konusu olabilir. İşini bırakmak ya da sorumluluklarını başkasına devretmen gerekebilir. Ayın özellikle 20’sinden sonra geçen ay kaybettiklerini geri kazanabilirsin. Şan, şöhret, maddi çıkarların söz konusu olduğunda bazı gelişmeler yaşıyorsun. Eğer işin yatırım ya da gayrimenkul ise bu konuda fırsatları değerlendirebilirsin. Güveneceğin isimler ile buluşmak ya da işin erbabı olanlardan randevu koparmak senin için zor olmayacaktır.

Sağlık
Ayın ikinci haftası, gündeminin yoğun ve kalabalık olacağını işaret ediyor gökyüzü. Kendini ihmal etmemelisin çünkü işi bahane yaparak gitmekten kaçındığın randevuların olabilir. Örneğin; diş ve diş etlerin gibi… Yaz çocuğu olarak kış mevsiminden hemen etkilenmen mümkün olabilir. Özellikle Kasım ayının son haftası yalancı bahar havalarına kapılarak soğuk algınlığı yaşayacağını işaret ediyor. Bol bitki çayı ve taze pişirilmiş sebzelerden tüketmen harika olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Kasım 2016, 02:28   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016




ayyy hortlayan eski sevgili istemiyorum zor kurtuldum kendisinden 6 aydır kafam rahat

grip benim isim yatakta gecirmedigim bi kısım olsa sasarım!

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
yengeç burcu aylık burç yorumu - kasım 2016


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 12 01 Kasım 2016 09:12
İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:17
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:16
YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Ekim 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 04 Ekim 2016 11:41
Yengeç Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:19