IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2017, 14:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017




İş hayatınızda yakaladığınız fırsatlar konusunda net kararlar vermelisiniz. Kararsız kaldığınız takdirde gelen şansları değerlendiremeyebilir büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu ay iletişime çok önem vermeli ve kendinizi en doğru şekilde ifade edebilmek için geliştirmelisiniz. Yeniliklere açık olmalısınız. Yeni insanlar ve işbirliklerinden doğacak büyük başarılar deneyimleyebilirsiniz. Ay’ın 2nci yarısında ise iş ve özel yaşamınızda sorumluluklarınızı yerine getirmenin olumlu yansımalarıyla yaşamınız aydınlanmaya başlayacak.

Sosyal yaşamınız oldukça hareketlenecek ve doğru yerde doğru insanlarla tanışmanın olumlu getirilerini deneyimleyebilirsiniz. İletişim kurmakta zorlandığınız bencil kişilerle tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz bu ay. Merkür geri hareketi bu anlamda uyarıyor sizleri. 15 Nisan sonrasında İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere iş arıyorsanız 18 Nisan itibari ile uzun süreli ve huzurla çalışabileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz. Bu ay iş ve eğitim hayatınızda Yurtdışı kaynaklardan ve yabancı bağlantılardan dolayı kazançlar ve önemli ilerleme bulacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle sevginizin gücü ile orantılı olarak bağlarınız oldukça kuvvetlenecek ve var olan sorunların çözüme kavuşması ile birlikte kendinizi daha huzurlu hissederek iş yaşamınızda da etkili girişimlerde bulunarak bulunmak istediğiniz noktaya güvenli adımlarla ilerleyeceksiniz.

Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek ve kendi yakınlarınızın arkadaşlarınızın ilişkinizi yıpratacak davranışlarına geçmişte olduğu gibi sessiz kalmamanız olmalı. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özünüzün güzelliklerini dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilerle keskin yol ayrımları ile doğru olanı yapacaksınız. 19 Nisandan itibaren nakit akışınızın düzene girmesi ile birlikte emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Fakat aşırı yoğunluğun ve çalışma temposunun getirdiği yorgunluktan dolayı mide ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız talihsiz olaylar aşka olan bakış açınızı değiştirmiş olsa da yıl sonuna doğru özel bir insanla kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 15 Nisan 2017 ye kadar hayatınızı etkileyebilecek daha önce yapmadığınız büyük bir hamle yapmamalısınız. Bu ay yeni ilişkiler ve ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz güvenilirlik testini geçmeden kimse ile resmi ortaklık yapmamaya özen göstermelisiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, aylık burç yorumu, nisan, oğlak burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YAY Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2017 14:22
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2017 14:17
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mart 2017 16:32
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:35
OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:56