IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 16:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Terazi Burcu olanları neler bekliyor?

Venüs geri hareketi 16 Kasım tarihine kadar etkisini sürdürecek. Tekrar hatırlatmada bulunayım. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirmemizi, tercihlerimizi, isteklerimizi içsel manada sorgulama, elbirliği, gönül birliği gibi kavramlar üzerinde durmamızı sağlayacak. Yanlış ile doğruyu şimdi ayırt etme vaktidir. Kendinize yönelince, başkalarının etkisi ortadan kalkıyor. Daha net algılama fırsatı doğuyor. Bu süreç uygulama zamanı değil sadece olana bakma ve gözden geçirme dönemidir. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem (bilgisayar güvenliği) yazışmalar, iş girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye gibi konularda dikkatli bir inceleme gerektiriyor. Acele kararlar vermeyiniz.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili Teraziler, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, paranın gücünü çok daha fazla merkez almanızı sağlayacak. İmkansızı isteyeceksiniz. Her şartta kazanan olmayı, başkalarını bu konuda etkilemeyi, kaynak bulmayı önemseyecek, bu konuda taviz vermeyeceksiniz. Genel hatlarıyla yeniayın etkileri bunlar gibi gözükse de, burada önemli olan sizin sağlıklı, verimli ve gerçekçi olarak hedef tayin etmenizdir. Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Kontrollerinizi mutlaka yaptırınız. Dağınıklık, aşırı hassasiyet fazla yorgunluk verimsiz çalışmaya neden olur. Ayrıca Venüs gerilediği için, bu Yeniayda daha önce verilmiş kararlarınızı, eskiye ait meseleleri, adım attığınız işleri ve ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz, mevcut duruma gerçekçi bakmanız gerekiyor. Zaten bu konular bir şekilde gündeminize gelir. Yanlış veya hatalı bir durum varsa düzeltme imkanı bulursunuz. Diğer bir önemli konu, yolculuk, görüşme, toplantıların tekrarlanması, daha önce gelen bir teklifin değerlendirilmesi, yakınlarınızla ilgili meselelerin halledilmesini sağlayacak. Bu konularda da, verilen sözlere, önemli noktalara bir daha bakmalısınız. Böylece daha önce farkına varmadığınız, zorlandığınız meseleleri çözersiniz.

Sevgili Teraziler 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda ilerleyecek. Bu tüm burçların farklı alan ve konularda şansınızı yükselticidir. Sizler açısından yararlı yolculukların, fırsatların, tanışmaların, gelişmelerin göstergesidir. Sözgelimi çevreniz büyür, olanaklar emrinize amade olur. Akademik uzmanlığınız olan her türlü alanda, yükselen bir ivme kazanırsınız. İnsanlarla bilginizi, tecrübenizi ve deneyimlerinizi paylaşırsınız. Üretirsiniz, geliştirirsiniz ve paylaştıkça zenginleşirsiniz. Sanat, spor, yabancı dil, ticaret, yakınlarınız, alış-satış, seyahatle ilgili konularda başarılı girişimlerde bulunabilir, eserler verir, bunları kitlelere duyurursunuz. Bildik çevrenizle olduğu gibi, yeni tanışacağınız kişilerle kurduğunuz olumlu diyalog sevilmenizi ve birçok kişi tarafından hayranlık kazanmanızı sağlar. Öğrenmeye heveslisiniz. Derinlemesine araştırmadan rahat etmezsiniz. Başkalarına da bunları öğretirsiniz. İnsanlar size danışır. Yayıncılık, medya, iletişimin tüm kanallarında başarılı olunur. Bunlar ödüllendirilir. İnsanları ikna etmeniz kolaylaşır. Kardeşleriniz destek olur, onlardan fayda görürsünüz. Başarıları sizin için gurur kaynağıdır. Seyahatler yabancı dilinizi geliştirmede yararlıdır. Genç yaştaki Teraziler, iyi bir okul tercihinde bulunur. Bu okul ileriki yıllarda akademik anlamda size olanaklar kazandırır. Tabii ki bu süreç bu türden şansları kapınıza getirir. Ancak bazen de, fırsatları zamanında ve akıllıca kullanmak da bir şanstır. Onun için siz de çaba sarf edin, girişimci olun, gelişimi önemseyin ve arzu edilen hedefe ulaşın.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Teraziler 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında etkili Mars-Balık burcu geçişi, mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız gerektiğini bilelim. Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgilenmeye önem verelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Sağlığımıza özen gösterelim. Bilmediğimiz ilaçları kullanmayalım. Rahatlatıcı, sakinleştirici ancak zararlı ve bağımlılık yaratıcı alışkanlıklara karşı dikkatli olalım. Zaman zaman çalışmak, girişimde bulunmak veya işlerimizi hızlıca halletmek kolay olmayabilir.


Sevgili Teraziler, 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında Yengeç-Oğlak burç düzleminde etkili olacak Düğüm geçişleri, gerek aile yaşamı ve gerekse iş hayatımızla ilgili konularda dengenin kurulması adına önem taşıyor. Hayat size evde, ailede sorumluluklar yükleyebilir. Siz de dört duvarınızda bunları yerli yerine koyayım diye kendinizi hırpalarsanız kader buna izin vermez. Siz artık dışarıyla bağlantınızı güçlendirmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp hayata katılmalısınız. Güven olarak gördüğünüz aile, ev, yatırımlar tabii ki önemlidir. Fakat çalışmanız, mücadele etmeniz lazım. Bir büyüğünüz size yük olabilir, eşiniz kendi istekleri doğrultusunda sizi yönlendirmeye kalkabilir, oturduğunuz yerde, nefes aldığınız ülkede sorunlar olabilir. Bunları halletmek için bilinçli planlamaya ihtiyaç var. Sizin özgüven duygunuz, kendi sınırlarınız içinde kalmak olmamalıdır. Kendinizi bu kadar hafife almayınız. O bilgi ve tecrübelere ihtiyacı olan kim bilir kaç insan var. Öyle gelişmeler yaşanır ki, mecburen işinize, gücünüze daha fazla sarılmanız gerekir. Bu da dışarısıyla bağlantı kurmak demektir. Satürn-Oğlak burcu seyri kendi içinde zaten yapılandırma dönemidir. Ay düğümleri geçişi de, duygusal güvenlik alanımızı belirlemektir. Ciddiyet kadar gönlümüzün rehberliği de kıymet taşıyor. Takıntıları boş verin. Ne olacağım, ya bir şey olursa diye kendi içinize gömülmek yerine, fırsatları değerlendirmek için gözünüzü kulağınızı iyi açın.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen dönemdir. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz. İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem(bilgisayar güvenliği)yazışmalar, iş girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye, her türlü iletişim, bir araya gelinip bir meselenin konuşulması gibi konularda etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş eğitimden iş hayatına kadar yenilikte bulunma isteğimizi işaret ediyor. İmkansızı başarmak niyetindeyiz. Yeni bir adım atmak istiyoruz. Bu pozitif düşünme zamanıdır. Kişi kendince doğruları ve yanlışları ele alarak önüne bakmak ister. Bazı Teraziler bu dönemde yeni bir yere taşınmak-eğitim anlamında karar vermek-yeni bir iş için kolları sıvamak-yakın akrabalarıyla temasa geçmek gibi kararlar alabilirler. Ancak bu kararların ne zaman alınması gerektiğine gelince tabii ki bir hatırlatmada bulunayım. Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Fazla açılmadan, borç harç altına girmeden iyice düşününüz. Bütçenizin sınırlarını, gelir gider anlamında çizmekte yarar var. Problemlerinizi derinlikli olarak ele almalı, bu tarihe kadar mali konular üzerinde ciddi kararlar vermekten kaçınmalısınız. Konuşun, araştırın, soruşturun.


Sevgili Teraziler, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, düşünülen yolculuk, eğitim veya işle ilgili bir proje veya bir ülkeye-şehre yerleşmek, yayıncılık, seminer, kurs, tayinle ilgili konular üzerinde gözden geçirmelerde bulunacağız. Çünkü bu Dolunayın yöneticisi Merkür geriliyor. Aslında bu olumsuz bir durum değil. Zihin içe yönelik çalıştığından, kişi kararına tekrar baktığında veya şu anda karşısına çıkan engeli aşabilmek için eksiklerini gözlemleme fırsatı buluyor. Gerçekten istediğimiz bu mudur? Veya bize sunulan teklif, karşımıza çıkan fırsat ne derece yararlıdır? Bunları ele alabiliriz. Zaten bu içe yöneliş, asıl düşüncemize ulaşmada destekleyicidir. Uzun zamandır yeni bir şeyler ortaya koymak, bir şeyler yazmak, yayınlamak istiyorsak şimdi bu kararı bir daha gözden geçiririz.
Yakın çevremizde bulunan kişilerle fikirlerimizi paylaşabilir, karşıt görüşte olsalar bile, dinleyerek farklı bir pencereden görmüş oluruz. Uzun zaman önce başvurduğumuz ve sonrasında gerçekleşmemiş veya bizim üzerinde durmadığımız bir mesele tekrar aklımıza gelebilir. Bir daha şansımızı deneriz. Yarım bıraktığımız yazılarımızı bitirebilir, daha önce okuduğumuz bir kitabı tekrar gözden geçirebiliriz. Dolaplarımızı düzenlerken, gözden kaçmış önemli bir belge, not veya bilgiye ulaşabiliriz. Aralık hatta Ocak 2019 olana dek zamanımız var. Olumsuz tarafından değil, zamanı daha verimli değerlendirmek adına bu noktalar işinize yarayacaktır.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-14-15-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler : 11-12-19-20-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 14-15
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8


Yeniay : 4-5-6
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 18-19-20-21
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, aylik burç yorumlari, kasim, kasim ayi burc yorumlari, terazi burcu, terazi burcu aylik yorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:33
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:16