IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2018, 17:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018*




KASIM ayında Başak Burcu olanları neler bekliyor?

16 Kasım tarihine kadar etkili Venüs gerilemesi, evlilik, iş ortaklığı veya yatırım konularında yine dikkatli olmanın önemini işaret ediyor. Güzellik, bakım, estetikle ilgili harcamalar, rutin yaptığınız alışverişlerse tabii ki sorun çıkartmaz. Ancak farklı bir şey düşünüyorsanız, geri hareketin bitmesini bekleyiniz. Bu süreçte güzel sanatlar, hukuk, iş birliği, arabuluculuk gibi mesleklerden kazanç gelebilir. Güven unsurunu lütfen her işte gözetiniz. Çünkü dünyanın bin türlü hali var. Satın almayı düşündüğünüz ürünün kullanım özelliklerine, garantisine önem verin. 17 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Kiralama-satın alma işleri, ailevi meseleler, birlikte oturma, bir ülkeye veya şehre yerleşmek(göç etmek) miras davaları, ailevi ilişkiler, ev-emlak-toprakla alakalı konuların gözden geçirilmesi anlamı taşıyacak. Tabii ki bakacağız, inceleyeceğiz, hemen karar vermeyeceğiz.

1-11 KASIM ARASI

Sevgili Başaklar, 7 Kasım saat 19:02 Akrep burcunda doğacak Yeniay, her yönüyle bir işe, ilişkiye, meseleye odaklanmanın işaretçisi olacak. Önümüzdeki bir aylık süreçte, çıkarlarınızı gözeterek kararlarınızı vereceksiniz. İnandığınız bir yola, davaya ve meseleye kilitlendiğinizde elinizden hiçbir şey kurtulmaz. Bu Yeniayın yöneticisi Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Bu durum, özellikle ikili ilişkide hassasiyetin bir hayli yükseleceğini gösteriyor. Eğer problemler varsa, bunların üstü kapatılmamalıdır. Yeni birisiyle tanışanlar, mutlaka bu kişiyi çok iyi analiz etmeli, hayat görüşlerini, hedeflerini, ilişkiden beklentilerini öğrenmeliler. Hiçbir şey tesadüfe bırakılmamalı. Kimdir, neyin nesidir bilmeliyiz. Venüs şu günlerde geri hareketini sürdürüyor. Bu durum, finansal konularda hayati kararlar vermeden önce iyice bakmak gerektiğini gösteriyor. Sözgelimi evlilik, iş ortaklığı söz konusu olduğunda ihtiyaçlarımızı dengeli bir bütçeyle düzenlemek gerekiyor. Eğer bir ortaklık kurulacaksa, aceleci kararlar vermemeliyiz. Hele bir bakalım duruma. Şartları gözden geçirelim. Merkür geri hareketi de aynı şekilde önem taşıyor. Ev taşımak, satın almak, evimizin ihtiyaçlarını karşılamada bilinçli olmalıyız. Biraz daha düşünelim. Abartılı harcamalardan kaçınalım.

Sevgili Başaklar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter yönettiği Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bu ailenin büyümesi, gelişmesi ve geleceğiniz adına fırsatların ayağınıza gelmesi demektir. Bu kimi Başaklar için yabancı bir ülke veya şehre yerleşmek şeklinde olduğu gibi, seyahate dayalı işlerin de göstergesidir. Bir yuva kurmak, ev sahibi olmak, size ait bir mülkü satarak daha büyük bir ev almak bu dönemdeki gelişmeler arasında sayılır. Bir yabancıyla evlilik, bir ülkenin vatandaşlığını almak, dışarıda bir iş kurmak da mümkündür. Hukuki bir davanın çözüme kavuşması, birinden miras kalması, uzun zamandır beklenen bir emlağın satışı, bir projenin bitişi, bu döneme özgü fırsatlardır. Rahatlık ve zenginlik, evimizde, ofisimizde veya yaşadığımız alanda göze çarpar. Hali vakti yerinde biri karşımıza çıkabilir. Eğitim, iş veya ailevi mevzularda yaşanacak gelişmeler memnun edicidir. Bu dönemde fırsatlar ayağınıza geldiği gibi, uzun senelerdir sarf edilen emeklerin sonucu da olabilir. Uygun ödeme şartları sayesinde bu süreçte birçok Başak ev sahibi olabilir. Anne veya Baba her türlü desteği verebilir. Eşinizin iş veya maddi durumundaki düzelmeler, size de yansır. İmkanlarınız yükselir. Bu dönemde tevazu, bilgelik, şükür duygusunu asla göz ardı etmeyin. Siz kavuştuğunuz şansı başkalarının iyiliği adına paylaşmayı bildiğiniz sürece, bereketiniz katlanarak artabilir.

12-18 KASIM HAFTASI

Sevgili Başaklar 16 Kasım saat: 01:21 - 1 Ocak 2019 saat: 05:20 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, ilişkilerde 26 Şubat tarihine kadar dikkatli olmamızı, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmamızı gerektirir. İlişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmalıyız. Karşınızdaki kişi nasıl biri, bu ilişkide neler yanlış gitmekte veya yaşadığımız birliktelik hayallerimize uygun mu bunları ele alalım. Fedakarlık, bağımlılık, kendinizi düşünmeme, hayale kapılma, gerçekçi olmama gibi durumlardan kaçınalım. Mars-Balık geçişinde partnerin, pasif davranması, kolay etkilenirliği, güven duymamızı sağlayacak davranış ve kararlardan uzak duruşu bizi yorabilir. İlişkinin niteliği ve gidişine göre, bu duruma katlananlar olabilir. Çünkü onlar zaten partnerlerini iyi tanırlar. Ona göre dönemi geçirirler. Ancak problemli bir ilişkiniz varsa veya yeni tanışmışsanız ben derim ki, beraberliğimizi bilinçli şekilde gözden geçirelim.

Sevgili Başaklar, 16 Kasım 2018 - 4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişlerinde, sosyal ilişkiler, gelecek beklentiniz, güven arzunuz, idealleriniz son derece önemli olacak. Başkalarına rehberlik, danışmanlık yaparak, onlarla güçlü ilişkiler kurarak kendi hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Tabii ki aşk, eğlence, çocuklar, kendinize ait bir dünya önemlidir. Fakat şimdi sizinle bir arada olmak, değerli bilginiz, tecrübenizden yararlanmak, ortaklaşa bir şeyleri başarmak isteyen kişiler olacak. Belki çocuğunuz büyüdü, şimdi tekrar sosyal yaşama, amacınıza dönük çalışmalara katılmanız gerekecek. Çocuğunuz küçükse, hem onun hem de kendiniz için yeni bir düzen kurabilirsiniz. Belki de aşk sizin için bir güven duygusuydu. Şimdi başka insanlarla deneyim yaşayarak birlik ve bütünlük hissini tadacaksınız. Tabii ki sevdiklerinizi de ihmal etmeyeceksiniz. Ancak hem dışarıyla hem içeriyle uyum içinde olmalısınız. Çocuklara, ailelere yönelik işler yapabilirsiniz. Emlak ev alım satım gibi, sosyal gruplarla ilişki, kitlelere yol ve rehberlik edebilirsiniz. Sadece kendi dünyanızda değil, başkalarının hayatında önemlisiniz. Gerektiğinde risk almalı ancak olayları akışına göre değerlendirmeyi, şartlara göre kontrollü olmayı da bilmelisiniz. Hayat sizi dışarıya çağırıyor. Bu sese kulak vermek lazım.

16 Kasım saat: 13:51 - 2 Aralık saat: 20:01 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde, ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız. Parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun da göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.


17 Kasım saat: 04:33 - 1 Aralık saat: 14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Yerleşim yerinin değişimi-kiralama-satın alma işleri, ailevi meseleler, birlikte yaşama kararı, bir ülkeye veya şehre yerleşmek(göç etmek) miras davaları, ailevi ilişkiler, ev-emlak-toprakla alakalı hukuki konular, konaklama, yolculuklar, bir davanın takibi, aile büyükleriyle alakalı konular, çocuklarla ilgili mevzularda etkilidir. Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

19-30 KASIM HAFTASI

22 Kasım saat: 12:01 - 22 Aralık saat: 01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesi sürecek Güneş, başta yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir. Bazılarınız taşınmayı düşünebilir. Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler derken kişi iç dünyasında geçmişi bir hayli yargılar. Çünkü geçmişte yaşanılanlar nedeniyle kendini şu anda engellenmiş hissetmektedir. Olasılıkları hesaplar, her türlü ayrıntıyı gözden geçirir ve durumuna bir çare bulmaya çalışır. Tabii ki kolay kolay düzelmeyen meseleler önünü görmekte zorlanmasına neden olur. Eğer ev içinde huzur yoksa, kendini yalnız hissediyorsa bir de kimseden destek görmüyorsa bir hayli yargılayıcı davranabilir. Olaylara önyargısız yanaşamaz. Sürekli ya birilerine bir şeyler anlatır ya kendi kendine muhasebede bulunur. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır. Bir hatırlatmada bulunayım. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Bir değişim düşünüyorsanız, sözgelimi bir başka şehir veya yeni bir çevreye taşınmak istiyorsanız, bu tarihe kadar araştırınız, soruşturunuz. Meseleleri derinlikli ve mantıklı bir şekilde ele alınız.

Sevgili Başaklar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Merkür gerilemesiyle örtüştüğü için, ileri-geri hareketleriyle neredeyse Ocak ayına kadar, kariyer hayatımızla ilgili konularda karar almak ve uygulamak zamana bağlı. Eğer bir şeyler oturmuyorsa, hızlı ilerlemiyorsa veya önünüze bir engel çıkıyorsa buna neden olan faktörleri en iyi bu zamanda gözlemleriz. Geri hareket sonrası başarılı sonuç almamız mümkün olur. Bardağın dolu tarafındayım. Yoksa boş tarafının hiç birimize yararı yok. Meslek seçimi, iş başvuruları, bir yeniliğin yürürlüğe konması, işverenle ilişkimiz, mesleki seçimlerimiz bu Dolunayda iç gözlem yoluyla düşünmemizi sağlıyor. Ailemiz de burada önemli bir olgu. Onların düşüncesini almak, karşılıklı fikir paylaşımda bulunmak yararlı olabilir. Belki de başka bir yere taşınılacak. Buna göre işlerimizi halletmemiz gerekecek. Bunları da gözden geçirelim. Şu sıralarda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bu durumu abartılı şekilde ele alabilir, kendimizi haklı görebiliriz. Oysaki bir analiz sürecini işaret eden Dolunayda, önce kendimize sorular soralım. Neden endişeliyiz, neden ufacık şeyler sorun oluyor. Sözgelimi iş hayatımız evimize, evimiz işimize yansımamalı. Her ikisi de dengeli şekilde sürdürülmeli. Huzur kaçırıcı ilişkilerden, gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Özellikle iş ve ilişkinizde yaşanacak tartışmalar daha sonra çözüme kavuşabilir. Pişmanlık duyulacak kararlar verilmemelidir. Dış dünyadan gelen etkiler, yaşananlar, sorunlar evin içinde huzursuzluğa neden olabilir. Fazla yoğunluk veya iş problemlerinizi biraz kendi içinize yönelerek gözden geçiriniz. Bu anlamda evimiz limanımız gibidir. Çözüm bulmamız mümkün olur. Ailenin birbirine kol kanat germesi, gerek dışarıda gerekse içerde yaşanan problemleri geride bırakmanızı sağlayabilir

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-21-22-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-23-24
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5


Yeniay : 2-3-4-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 16-17-18
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Alıntı
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, aylik burç yorumlari, basak burcu, basak burcu aylik yorum, kasim, kasim ayi burc yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:59
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:51
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:41
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:33
BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2016 00:18