IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 12:11   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018*




ARALIK ayında Kova Burcu olanları neler bekliyor?

1-7 Aralık tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu kısa süreçte, iş veya ailevi sorumlulukları ele alırken, derinlikli bir analizde bulunacağız. Aylardır bu geri hareketler hepimizi farklı konularda etkiledi. Belki adım atamadık, belki yavaşladığımız için yorulduk, yanlış anladık veya anlaşıldık. Ancak bir şey var ki, böyle zamanlarda pek görülmez, dikkate alınmaz ama, geri hareket süreçleri insanın bir çok meselenin iç yüzünü görmesinde, tedbir almasında, detayların farkına varmasında son derece olumludur. 7 Aralık sonrası tekrar bir bakarız duruma kararımızı veririz. 13 Aralık sonrası Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Jüpiterin desteğiyle bundan sonrasında yenilikler, fırsatlar bize ışık ve rehber olacak. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak geçişinde önümüzdeki bir aylık süre bir hazırlığın, sunulacak bir işin, önemli bir adımın hazırlığı olacak.

1-9 ARALIK HAFTASI

Sevgili Kovalar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki haftalar içinde, ileriye dönük bazı plan ve projeler için sıkı çalışmanın işaretçisidir. Kazancınızla ilgili meseleler son zamanlarda sizi zorluyor. Şimdi bilinçli şekilde bu meseleye odaklanmalısınız. Har vurup harman savurmak vakti değil. Her kuruşun bir önemi var. Bazen iyi niyetimizden, hesap kitap bilmemezlikten hatalar yapıyoruz. Sonra da zor durumda kalıyoruz. O zaman bu Yeniayda, bütçemizin dengesini ayarlamak, ona göre hareket etmek gerekir. Zaten bu Yeniay da bu olumlu kararın alınmasında yardımcıdır. Gerçeği görmemizi sağlar. Bağımlı olduğumuz alışkanlıklar, gereksiz yere harcanan paralar, bizi yanıltan dostlar, hesapsız alışverişlere bir set çekilir ve ona göre bir ayarlamada bulunulur. Yeniayın çok önemli bir görünümü var. Bu sizin, ek kazanç elde etmede yeteneklerinizi daha iyi kullanmanızı sağlayacaktır. Yazarlık, tiyatro, spor, görsel sanatlar, mistizm, rehberlik, danışmanlık gibi alanlarda eser verebilirsiniz. Bu alanlarda gösteri, sunum veya seminer düzenleyebilirsiniz. Önümüzdeki bir aylık süreçte seyahat, görüşme, yenilikleri sergileme, farklı gruplara katılma, yeni insanlarla tanışma yönünde enerjiniz yükselecektir.

Sevgili Kovalar, 1 Aralık saat: 14:12 - 7 Aralık saat: 00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süreç kariyer hayatınızı ilgilendiren astrolojik yaşam alanında birebir etkilidir. Ayrıca, aşk hayatınız ve maddi konularda da yansımalarını ilgili bölümlerinde ele aldım. Bu süreçte mesleki durumunuzu hem konum hem mali hem de otoritelerle ilişki anlamında ele almak gerekiyor. Amacınız, hedefiniz, kazanç ortaklığı anlamındaki işler, kurmak istediğiniz iş gibi geniş bir alanda inceleyiniz. Ancak beklemede kalınız. Ani kararlar vermeyiniz. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Çünkü Merkür aşk evinizin yöneticisidir. Şimdi bu süreçte aşka bakış açınızı ciddi ve derinlikli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Sadece eğlence bölümü değil, tutarlılık yönünde de ele almak lazım. Yaratıcı becerilerinizi, yetenekli olduğunuz konuları dış dünyada sergilemek tabii ki toplumsal ilişkilere de bağlıdır. Bunları gözden geçiriniz, piyasanın durumuna bakınız. Derinlemesine inceleyiniz. Geri hareket dönemini mali konularda da ele alırsak, eş-iş ortağıyla kazanç getirici bir iş kurmak veya sonlandırmak, mali açıdan iş ortaklığınızı tescil ettirmek, vergileriniz, hissedarlığını yaptığınız şirketin dış piyasadaki durumu, şirket kurulması, yeni bir şube açmak gibi konuları bu altı günlük süreçte ele alınız, gözden geçiriniz. Kararınızı veya durumunuzu derinlikli bir şekilde ele alınız.

02 Aralık saat: 20:01 - 7 Ocak 2019 saat: 14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Siz Kovalar işinize ve bu anlamda ilişkilerinize önem vermeniz gerekiyor. Aşırı gurur, kıskançlık, hırsların terbiyesi şart. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır.

7 Aralık saat: 00:22 - 13 Aralık saat: 02:42 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Mesleki konular üzerinde yine düşüneceğiz. Eğer, çıkarlarımız başkalarıyla işbirliğini gerektiriyorsa bu süreçte iyice düşünmeden riskli kararlar vermemek lazım. Suyun akışına gitmek iyidir. Ben bu dönemde hedeflerinizi tekrar gözden geçirmenizden yanayım. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili olarak da düşünmekte yarar var. Bu süreçte bazı kişilerle aranıza mesafe koymayı tercih edersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda bazı sorulara cevap ararsınız. Benim hedefim ne, işimden memnun muyum, beklentilerim nedir, şu andaki mevcut durum beni tatmin ediyor mu diye düşünürüz. Yapıcı olmayan eleştiriler bizi çileden çıkarabilir.

10-16 ARALIK HAFTASI

13 Aralık saat: 02:42 - 5 Ocak saat: 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde sosyal ilişkilerin önemi ve gücü yükseliyor. Yeni dostlarımız veya tanıdıklarımızla fikir paylaşımında bulunmak, bilgi dağarcığımızı genişletmek, ortaklaşa bir şeyler yapmak zamanı. Sosyal becerilerimiz, bilgilenmek amaçlı girişimler gelişimimiz açısından değerli olacaktır. Tecrübemizi, gücümüzü, bilgimizi ortak hedefler için yönlendirebiliriz. Bir projede yer alabiliriz veya bir işi organize edebiliriz. Ekip halinde bir işe gönül verebiliriz. Birilerine destek olabiliriz. Pozitif düşüncelerimizi, sıra dışı fikirlerimizi, yenilikçi görüş açımızla, dışa yansıtmaktan hoşlanacağız. Ancak dinlemeyi de bileceğiz. Başkaları ne düşünüyor, neler yapıyor, neler ortaya koyuyor onları da gözlemleyeceğiz. Yazışmak, haberleşmek, düşündüklerimizi sevgilimizle paylaşmak bizi mutlu edecek. Yetenekli olduğumuz el becerilerimiz, mistik faaliyetler, beden ve vücut sağlığı çalışmaları, bu konularda bilgilenme, gelişme, belli bir öğreti edinme, bildiklerimizi başkalarına sunma, onlara eğitmenlik yapma gibi faaliyetlerimiz de yoğun olacak.

17-23 ARALIK HAFTASI

22 Aralık saat: 01:23 - 20 Ocak 2019 saat: 11:59 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, iş hayatınız ve ilişkinizle alakalı konuların gözden geçirildiği, biraz sessizliğin, ciddiyetin, disiplinin baskın olduğu zamandır. Bu süreçte işiniz veya projeleriniz için geriye çekilerek öğrenmek veya öğretmek amaçlı çalışmalara daha fazla önem verdiğiniz görülür. Benim tavsiyem bu tarih aralığında mutlaka işlerinize, duygularınızı karıştırmadan sorumluluklarınıza, görevinize odaklanmanızdır. İlişki anlamında da, sözüne güvenilir, dürüst, kendinden emin, uzun vadeli düşünen insanı tercih etmenizdir. Sizi geriye çeken değil ileriye götüren kişiyi yöneliniz. Gizli saklı işler çevirenleri değil, açık ve net bir şekilde kendini ifade edebilen insana değer veriniz.

Sevgili Kovalar, 22 Aralık saat 20:49 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, sizin için anlamlı olmayan, güven vermeyen ve kazandırıcı olmayan işlere, ilişkilere, şartlara karşı bir duruştur. Canımız öyle pek sıkılmaya gelmez. Yenilikler isteriz, değişim isteriz veya hayatımızda güzel bir şeyler olmasını bekleriz. Tabii ki beklemek tamam da, hiç kimse size altın tepsiyle bir şeyleri sunmayabilir. Yine bunları düzenleyecek, hale yola koyacak kişi sizsiniz. Sözgelimi parasal konularda sevdiklerinizi memnun edeceksiniz diye fazla açılmayınız. Çocuklarınızın masrafları artabilir, giyim-kuşam v.b giderler sizi zorlayabilir. Planların akla mantığa uygun şekilde düzenlenmesi gerekir. Çalışma hayatında olan Kovalar, bu Dolunayda sorumlulukların baskısı altındalar. Bir işin bitirilmesi, bir projenin teslim edilmesi, sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. İyi niyet güzeldir de, kimsenin sizi zor duruma sokmasına da izin vermeyiniz. Dolunay, Mars-Balık seyriyle örtüşüyor. Bu da bize önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor. Hani demiştim ya biraz önce, değişim arzumuz yoğun diye. Bu aşkta epeyce etkili. Belki de aklımız ve yüreğimiz aşkla beslenir ve büyür. Bu aşk bize iyi gelebilir. Uzun süreli midir? Pek öyle gözükmese de, heyecanı bile güzel gelecektir. Tabii ki aklımız devre dışı kalmasın.

24-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Kovalar, 24-31 Aralık haftası yeni bir yıla adım atmadan önceki son tarih aralığıdır. Önümüzde yepyeni bir gelecek ve henüz açmadığımız bir yeni sayfa var. Buraya şimdi neler yazabiliriz, ne gibi hedefler koyabiliriz, bunları nasıl gerçekleştiririz bu önemli. Önceliklerimiz, sağlıklı bir yaşam ve güven duygusuyla çevrili bir hayat olmalıdır. Nelere tepki verdiğinizi, nelerin sizin için önemli olduğunu, gerek duygularınızı gerekse zayıflıklarınızı en iyi bilen kişi siz olmalısınız. Hiç kimse, sizin kadar sizi düşünmez ve sizi tanıyamaz. Hem başkalarına yürekten desteğinizi sunmalı, onları cesaretlendirmeli hem de kendinizle barışık bir yaşam sürdürmelisiniz. Bu hafta maddi konularda hesabımızı bilmenin önemi büyük. Bakınız yeni bir yıla adım atıyoruz. İlerisi adına düşünmeliyiz. Gelir geçer, nasılsa halledilir diyemeyiz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-16-17-21-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-19-25-26-31
Aşkta En Şanslı Günler : 21
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15

Yeniay : 11-12-13
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 24-25-26
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Mynet
Astroloji Danışmanı İremSu

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aralik, astroloji, aylik burç yorumlari, burc yorumlari, kova burcu, kova burcu aylik yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balık Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2018 12:10
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Kasım 2018* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2018 16:25
KOVA Burcu Aylık Burç Yorumu - Aralık 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Aralık 2016 11:42
Kova Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:57
Kova Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:19