IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2019, 06:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019*




Yengeç Ağustos burç yorumları: 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Yeni gelirler elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Artık hem çalışma hayatınızda hem sağlığınızda şanslı bir döneme tekrardan girmiş oluyorsunuz. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor.

12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz. Dost bildiklerinizin aslında gerçekte çok farklı bir kişilik olduklarını anlayabilirsiniz.

15 Ağustos’ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bankacılık işlemleri yaparken dikkatli olun. İnternet üzerinden işlem yapmak o gün pek iyi bir fikir olmayabilir. Eşinizin veya yakınızın bir borcunu öğrenebilirsiniz.

18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar iletişim yönünüzün kuvvetli olduğu günler yaşayabilirsiniz. İnsan iletişiminin yoğun olduğu sektörlerde çalışıyorsanız ikna kabiliyetiniz sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşinizle ve akrabalarınızla zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime enerjinizi harcayabilirsiniz.

21 Ağustos’ta Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar çevrenizde kontak kurduğunuz kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Bir iş ya da eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar işinize ve olaylara daha detaycı ve analitik yaklaşmanız başka şirketlerin dikkatini çekmiş olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise her şeye mükemmel olacakmış gibi yaklaşmayın. Bazen oluruna bırakın.

29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar yeni bir elektronik alet satın alabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Her şeyi bir anda öğrenmek isteyebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz.

30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, ağustos, agustos burç yorumu, astroloji, aylık, aylık yorum, burÇ, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2019 06:34
Yay Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2019 06:34
Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2019 06:34
Kova Burcu Aylık Burç Yorumu - Ağustos 2019* vioLeta Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2019 06:34
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04