IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2023, 13:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergin Ataman: “Fenerbahçe Taraftarının Hakaretlerini Duymamak İçin Soyunma Odasına Gittim”





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


by Eurohoops Team /
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkish Airlines EuroLeague’de Fenerbahçe Beko deplasmanında kaybederek playoff şansını yitiren Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman maçın ardından basın toplantısında konuştu.

Ergin Ataman şu ifadeleri kullandı:

“4 yıl boyunca EuroLeague’e damga vurduk. Tarih yazdık. Bu sezon ortada bir başarısızlık var. Bunu hep birlikte yaptık. Sezonun başında EuroLeague için yaptığımız kadro değişikliklerinde yeterli verimi alamadığımızı söyleyebilirim. Larkin’in sakat olduğu sezonun ilk bölümünde hali hazırda play-off dışında kalan takımlara maç kaybettik. Bizi sıralamada orta sıralara itti ve iş bir noktada bu maça kaldı. Burada bir başarısızlık var. En büyük sorumlusu benim. Nasıl bundan önceki yıllarda EuroLeague’de yılın koçu seçildiysem, en iyi koçlardan biri olarak gösterildiysem bu sezon da başarılı olamadım. Takımda ciddi problemler yaşadık sezon boyunca. Biz play-off’u bu akşam kaybetmedik. Biz bu akşam kazansak da şansımız çok azdı. Play-off dışında kalan takımlara kaybettiğimiz maçlarla kaybettik. Yukarıdaki takımları yendik aslında. Maç bitti zaten fark oldu diye Itoudis’in elini sıktım. Orada Fenerbahçe taraftarlarının hakaretleri başlamıştı. Onlara maruz kalmamak için elini sıktım, tebrik ettim ve soyunma odasına gittim. Fark zaten 17-18 sayıyken bench tarafından asistan koçu sürekli olarak sayı atın sayı atın diye bağırması Will Clyburn’ü sinirlendirdi. Fark 17 sayı olmuş zaten iş bitmiş. Ona sinirlenmiş galiba ve orada bir tartışma olmuş. Tatsız bir olay. Sonuçta biz Türk takımı olarak Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz. Umarım play-off’u yakalarlar. Onlar da henüz garantilemedi. Tabii ki bizlerin de buralarda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

Ben maç boyunca birçok hakarete ve tezahürata maruz kalmama rağmen en ufak bir jestim olmadı en ufak bir tartışmaya dahi girmedim. Ama Fenerbahçe benchindeki asistan koçların herhalde tecrübesizliği. Böyle bir ortamı ilk kez görüyorlar tabi. Yılların şampiyonu, EuroLeague’e ve Türk basketboluna damga vurmuş Anadolu Efes‘i dışarıda bırakmak herhalde onları biraz fazla mutlu etti. Maçı kazanmaktan daha fazla mutlu etti. Clyburn de buna tepki göstermiş. Olabilir , derbi maç bu. Şu anda bu daha sonrasına da yansımadı. Fenerbahçe soyunma odası önünde Sertaç Komsuoğlu da tebrik etti, ben de kendisini tebrik ettim. Fenerbahçe play-off’lara doğru ilerliyor. Bizim de hedefimiz Türkiye Basketbol Ligi olacak.

Şu anda sözleşme konusuna girmek istemiyorum. Önümüzdeki dönemlerde hem Anadolu Efes‘te, hem oyuncular hem de koçlar bazında planlamalar yapılacak. Asılsız dedikodulara inanmayın. Herkes herkese teklif yapabilir. Hiçbir anlaşma söz konusu değil. Önümüze bakacağız. Anadolu Efes‘le aile gibiyiz. Bu sezonki başarısızlıkla alakalı değerlendirme yapacağız. Ondan sonra da bakacağız. Şu anda olmuş bitmiş hiçbir şey yok. Tamamen yabancı basının yarattığı spekülasyonlar. Kimseyle herhangi bir şekilde yüz yüze görüşmedim. Tabii ki bir teklif geldi. Teşekkür ettik ve önümüzdeki günlerde duruma bakacağımızı söyledik. Bu dönemde bize ve oyunculara çok teklif gelir. Doğal şeyler. Şu andaki konsantrasyonumuz artık Türkiye Ligi playoffları olacak”

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anadolu Efes'in şampiyonluk sevinci soyunma odasına taşındı xena Basketbol 1 24 Haziran 2019 16:11
Fenerbahçe'de, futbolcuların soyunma odasına ciğer dürüm siparişi vermesi taraftarları çıldırttı. oMeN Fenerbahçe 0 11 Mayıs 2018 14:42