IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2014, 19:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnatçı bir takımız




30. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe Ülker’i 77-75 mağlup ederek 27 yıl aradan sonra kupayı kazanan Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından Spor Gecesi programına telefonla bağlanan Sarıca, maça kötü başlamalarına rağmen oyunda kalmayı başardıklarını belirtti. İnatçı bir takım olduklarının altını çizen Sarıca, son bölümde doğru atışları bularak çok anlamlı bir kupa kazandıklarını söyledi. Başarılı başantrenör, en büyük hayalinin ise Pınar Karşıyaka’yı Euroleague’e taşımak olduğunu belirtti.

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı değerlendiren Sarıca, “Kupayı kazandığımız için çok mutluyum. Herkesi tebrik ediyorum. Zor bir maç oldu. Fenerbahçe Ülker çok kuvvetli ve potansiyelli bir takım. Biz de bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Maça kötü başlamamıza rağmen oyunda kaldık. Çok inatçı bir takımız. Bu karakterimiz bizi ayakta tuttu. Son bölümde doğru atışları yaparak çok önemli bir kupa kazandık. 27 yıl sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası geldi. Bunun başardığımız için gururluyuz” diye konuştu.

Yeni sezonu da değerlendiren Sarıca, “Son 3 senede vizyonumuzu yukarı çektik. Kulüp olarak bu organizasyonu daha da yukarıya taşımalıyız. Pontansiyel çok yüksek. Türkiye Kupası’nda son 8’deyiz. Kupaları ve finalleri oynamaya alışan bir takımız. Bu sezon çok zorlu bir lig olacak. Biz sonuna kadar mücadele etmeye çalışacağız. Zaman zamam kaybedeceğiz tabii ki, ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Değişen kurallarla beraber birçok takım sürprize imza atabilir. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes gibi takımların yatırımları çok yüksek. Ama biz de çok çalışıyoruz, herkes bize destek olmak istiyor. Çok güzel bir taraftarımız var. Rekabetin içinde gün ve gün olmak istiyoruz. Daha önce sonuç alamıyorduk, artık sonuç da geliyor. Sponsorukları ve altyapıyı daha da geliştirebiliriz. En büyük hayalim, Pınar Karşıyaka’yı Eurolegue taşımak” şeklinde konuştu.

Maç sonunda düzenlenen kupa törenin Obradovic’in kendilerine gösterdiği saygıdan dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getiren Sarıca, “Obradovic’e teşekkür ederim, madalyalarını aldıktan sonra bizi törende beklediler. O yüzden Obradovic’e çok teşekkür ederim” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bîr, takımız, İnatçı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçeli Meliha: “İyi bir takımız” Tufan Voleybol 0 14 Eylül 2014 15:31
Çocuğunuz Çok mu İnatçı? Lucifer Çocuk Sağlığı 0 22 Kasım 2011 00:12
3 İnatçı Laz Hesna Fıkra 1 08 Nisan 2010 14:02