IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2014, 21:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anadolu Efes perdeyi açıyor




Anadolu Efes, THY Euroleague 2014-2015 sezonu birinci tur A Grubu ilk hafta maçında yarın İstanbul'da Rusya temsilcisi Unics Kazan ile karşılaşacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Bu karşılaşma NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.

A Grubu'nda ilk haftanın diğer maçlarında 17 Ekim Cuma günü Nizhny Novgorod-Dinamo Banco di Sardegna Sassari, Real Madrid-Zalgiris Kaunas karşı karşıya gelecek.

Anadolu Efes, yeni başantrenörü Dusan Ivkovic yönetiminde Avrupa kupalarında çıkacağı ilk maçta, Avrupa arenasında ilk kez karşılaşacağı geçen sezonun ULEB Avrupa Kupası finalisti, Avrupa Ligi'ne elemeleri geçerek katılan Unics Kazan'ı yenerek, grup müsabakalarına galibiyetle başlamak istiyor.

ÖZERHUN: "GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, taraftar desteğiyle Unics Kazan'ı yenip, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Özerhun, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Unics Kazan takımı Avrupa Ligi'ne her ne kadar elemelerden gelmiş olsa da Rusya'nın güçlü temsilcilerinden biri. Onlar da geçen sezonki kadro yapılarını büyük ölçüde değiştirdiler ve önemli oyuncuları transfer ettiler. Biz de yeni sezona yeni antrenörümüz ve yeni yapılanmamız ile birlikte büyük hedefler ile başlıyoruz. Hedefimiz Avrupa Ligi'nde önce etapları tek tek düşünerek gidebileceğimiz en uzak noktaya gitmek. Bu hedef için de önümüzdeki ilk engel Unics Kazan. Seyircimizin de bize destek vereceğine inancım sonsuz. Onların da müthiş desteği ile birlikte Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz. İnanıyorum ki basketbolseverlere güzel bir maç izlettireceğiz" dedi.

IVKOVIC: "MAÇI KONTROLÜMÜZ ALTINDA TUTMALIYIZ"
Anadolu Efes'in başında Avrupa kupalarında ilk sınavına çıkacak dünyaca ünlü Sırp başantrenör Dusan Ivkovic, "Çok iyi savunma yapmalıyız ve maçı kontrolümüz altında tutmalıyız" dedi.

Ivkovic, karşılaşma ile ilgili görüşlerini kulübün internet sitesinde, "Unics Kazan eleme grubundaki tüm maçlarını kazanarak Avrupa Ligi'ne geldi. Bundan dolayı Unics Kazan'ın şu an Avrupa Ligi'ndeki en hazır takım olduğunu söyleyebilirim. Sezona erken başladılar. Çok tecrübeli bir kadroları var. Biz her şeyden önce savunmamıza çok dikkat etmeliyiz. Özellikle bire bir hücumlarda Jerrels, Langford, Zisis ve Kaimakoglou gibi çok yaratıcı oyuncuları var. Çok iyi savunma yapmalıyız ve maçı kontrolümüz altında tutmalıyız" şeklinde açıkladı.

RAKAMLARLA ANADOLU EFES
- Anadolu Efes'in yeni transferlerinden Stephane Lasme, Avrupa Ligi kariyerinde yaptığı toplam 137 blok ile dördüncü sırada bulunuyor. Lasme ayrıca, Avrupa Ligi'nde kullandığı son 12 serbest atışı da sayıya çevirdi.

- Lacivert-beyazlıların genç oyuncuları Efekan Coşar ve Furkan Korkmaz, görev verilmesi halinde basketbol kariyerlerindeki ilk Avrupa Ligi maçına çıkacaklar.

- Matt Janning, Unics Kazan'ın forveti Viktor Sanikidze ile 2012-2013 sezonunda Montepaschi Siena'da beraber forma giydi.

- Stratos Perperoglou ve Kostas Kaimakoglou, 2010-2011 sezonunda Avrupa Ligi şampiyonu olan Panathinaikos'ta birlikte görev yaptı. Stratos Perperoglou, Kostas Kaimakoglou ve Nikos Zisis, geçmiş dönemde Yunan Milli Takımı'nda da birlikte oynadı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıyor, anadolu, efes, perdeyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anadolu Efes'ten itiraz! Ecrin Basketbol 0 13 Ekim 2014 22:16
2 gün, 2 farklı Anadolu Efes Ecrin Basketbol 0 13 Ekim 2014 19:34
Anadolu Efes tutulmuyor! Ecrin Basketbol 0 24 Aralık 2013 18:46
Anadolu Efes moral peşinde Zen Diğer Spor Branşları 0 14 Aralık 2012 19:01
Anadolu Efes, Banvit'i 84-76 yendi... Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 09 Kasım 2011 09:08