IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2021, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe Beko, Türkiye Ligi'nden ayrılabilir




Euroleague'de mücadele eden CSKA Moskova'nın başkanı Andrey Vatutin, turnuvaya katılan takımların yerel liglerden ayrılmak için plan yaptığını açıkladı. Bu planlar gerçeğe dönüşürse Fenerbahçe'de Türkiye Ligi'nden ayrılabilir.


CSKA Moskova Başkanı Andrey Vatutin, Euroleague'in tamemen kapalı bir sisteme geçerek takımların yerel liglerden ayrılmaya hazırlandığını söyledi.
"NBA'E BENZER BİR YAPI KURULMAK İSTENİYOR"

Sporx'in haberine göre, Euroleague'de daha çok oynamak için bir proje yapmaya çalıştıklarını söyleyen Vatutin, "Euroleague'in üst düzey kulüpleriyle birlikte Euroleague yönetimine göre en ciddi opsiyon, yerel liglerden ayrılmak. Euroleague'de daha çok maç olacak ve yerel lig maçlarına yer kalmayacak, en azından play-offlara kadar. CSKA Moskova, Real Madrid ya da Fenerbahçe gibi takımların yerel liglerdeki varlığı, diğer takımlar için önemli. Onlara harika bir takımı yenme şansı sunuyor. Bu yüzden yerel liglerden ayrılmak çok hoş karşılanmayabilir ancak salonumuzu Real Madrid ya da Barcelona'ya karşı oynadığımız maçlarda doldurmak daha karlı olacaktır. Son yıllarda pek çok senaryo tartışılıyor. Euroleague ve yerel ligler için ayrı takımlar kurma fikri de tartışılıyor. Euroleague, NBA'e benzer bir yapı kurmak istiyor ama orada sadece iki benzer ülke var ve 11 eyalet var. Burada nasıl olacağını düşünmek zor." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUKTA ZARAR ETTİK"

Euroleague'de daha çok para kazanmak için değişim yapmaları gerektiğini de belirten CSKA Başkanı, "EuroLeague'de normal sezonda her galibiyete 30 bin euro, play-offta 70 bin euro, Final Four'da ise yaklaşık 1 milyon euro veriliyor. Pandemi öncesinde böyleydi. 2019'da kazandığımızda EuroLeague'de kazandığımız toplam paradan fazlasını sözleşmelere ödedik. Kapalı bir sistem, bunu değiştirebilir, karlılık artabilir." diye konuştu.


haberler.com


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Mayıs 2021, 23:47   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fenerbahçe Beko, Türkiye Ligi'nden ayrılabilir




Futbol'da yapmaya çalıştılar da ne oldu. 1 hafta sürmedi hepsi geri adım attı. Fenerbahçe'nin maddi gücü yok ki Türkiye Ligi'nden ayrılsın. Boş hayaller peşinde koşulmasına gerek yok.

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 13. hafta maçında konuk olduğu Rus ekibi Zenit'i 73-65 mağlup etti. CORDON BLEU Basketbol 0 04 Aralık 2020 06:04
Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Gaziantep Basketbol'u 84-75 yendi. CORDON BLEU Basketbol 0 06 Ekim 2019 22:54
Türkiye Süper Ligi'nin 31. Haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-1 Mağlup Etti! Kalemzede Süper Lig (Anadolu Takımları) 2 05 Mayıs 2019 09:48
Türkiye Süper Ligi | Yılın En İyi Golü | Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe) Kalemzede Spor Haberleri 0 02 Mayıs 2019 23:45