IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2022, 20:53   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Carsen Edwards: “Fenerbahçe Beko’dan İlk Teklif Aldığımda Benim İçin Biraz Korkunç Oldu”





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Fenerbahçe Beko’da Carsen Edwards birçok konuda açıklamalarda bulundu.

by Can Bedel /
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko yeni sezon öncesinde kısa rotasyonunu Carsen Edwards ile güçlendirmişti. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki yeni transferi kulüp televizyonuna birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe‘ye katkıda bulunmak istediğini söyleyen Edwards, “Çok heyecanlıyım. En iyi şekilde üretken olabilmeyi, hem kulübe hem de takıma katkıda bulunmak istiyorum. Birkaç haftadır buradayım ve çok güzel vakit geçiriyorum.” sözlerini söyledi.

Basketbola başlangıcını da anlatan başarılı oyuncu, “3-4 yaşında başladım oynamaya. İki yaş büyük bir abim var. O oynuyordu ve o ne yaparsa ben de aynı şeyi yapmak istediğim için onun peşinden gittim. İkimize de basketbol oynamayı babam öğretti. Şu ana kadar da en büyük antrenörümüz babam oldu” ifadelerini kullandı.

Amerikan futbolu oynamasının kendisine yaptığı katkıdan da bahseden Carsen Edwards, “Kesinlikle Amerikan futbolu oynamanın katkısı olduğunu düşünüyorum. Benim yaşadığım yerde futbol çok ünlüdür. Fiziksel olarak daha güçlü olmama ve daha mücadeleci olmama yardım etti” ifadelerini kullandı.

Ailece sporun içinde hep olduklarını söyleyen Edwards, “İki kız kardeşim ve bir de abim var. Çok yakın bir aileyiz ve hep bir arada geçerdi vakitlerimiz. Hep sporun içindeydik. Basketbol olsun, koşu olsun hep bir spor etkinliğinin içinde olurduk” sözlerini söyledi.

Agresif olmaya çalıştığını söyleyen başarılı oyuncu, “Genelde fiziksel ve sert olmaya çalışırım. Son izlediğiniz üç maçta da zaten size olarak da en küçüklerden biri olduğum için ne kadar agresif olabilirsem o kadar iyidir. Sabırlı bir şekilde agresif olmaya çalışıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’de Bobby Dixon‘ın yapabildiği şeyleri yapabilmesinin kendisini mutlu edeceğini ifade eden 24 yaşındaki oyuncu “Ben hep en iyisi olmak için çalıştım ve insanlar bana da çok destek oldular basketbol kariyerim boyunca. Bobby Dixon’ın yapabildiğini yapabilirsem ne mutlu bana. Birilerine yol gösterebilirsem, destek olabilirsem çok güzel bir şey olur” sözlerini söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe’den ilk teklifin geldiği anla alakalı da konuşan Carsen Edwards, “Aslında ilk başta ve halen de biraz korkunç oldu benim için. Çünkü Amerika’dayken bile başka şehirde okumam veya oynamam gerektiğinde onun zorluğunu yaşadım. Aileme çok yakın ve bağlıyım. Şimdi de onlardan uzak bir yerdeyim. O yüzden burayı evim gibi yapmaya çalışıyorum. Alışmaya çalışıyorum ve bu süreçte de ne kadar üretken olabilirsem o kadar olmaya çalışacağım. Çok heyecanlıyım” dedi.

Başantrenör Itoudis ile konuşma fırsatı yakaladığını da söyleyen Edwards, “Kararımı vermeden önce koç Dimitris Itoudis ile konuşma fırsatım oldu. Kimlerle çalışacağım ve takım arkadaşlarımın kimler olabileceğine dair. Özel bir konuşma olduğu için detaylara girmeyeceğim ama burada olduğuma göre herhalde hoşuma giden şeyler duymuş olmalıyım” ifadelerini kullandı.

Avrupa basketbolu hakkında da konuşan genç oyuncu, “Avrupa basketbolunun farklı ve değişik olacağını biliyordum. Ama sadece izleyerek değil, gelip yaşayarak öğrenmek daha verimli oluyor. Üzerine çalışmam gereken şeyler de var. Gerçekten farklı bir stilde basketbol var. Bunun içerisinde nasıl üretken olabilirim diye adapte olmaya çalışıyorum” sözlerini söyledi.

NBA’deki isimlerin Avrupa’da başarılı olmasının şaşırtıcı olmadığını ifade eden Edwards, “NBA’deki Avrupalı basketbolcuların başarılı olmaları aslında çok şaşırtıcı değil. Çünkü gerçekten ne kadar yetenekli olduklarını görüyorsunuz. Onlara karşı oynamak ve nerelerden geldiklerini görüp orada oynamak, sonra da burada denk gelebilmek güzel bir şey” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’de 4 numaralı formayı giyecek olan Carsen Edwards, “Hayatım boyunca hep 3 numaralı forma giydim. 3’e en yakın rakam olduğu için de bu numarayı seçtim. Fenerbahçe’de 3 numara müsait olmayınca mecburen 4’e çevirmek zorunda kaldım” dedi.

Değerlerin kendisi için çok önemli olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu, “Aslında tek bir mottom yok hayatla ilgili. Değerler önemli. Allah’a olan inancım, insanlara iyi ve eşit davranmak ve çok sıkı çalışmak” ifadelerini kullandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Abisi ve babasının kendisi için rol model olduğunu söyleyen Edwards, “Aslında iki kişi var. Hem abim hem de babam. Abim sayesinde basketbol oynamaya başladım ve hep onun kadar iyi olmak istemiştim. Basketbol ve diğer sporlara dair her şeyi öğreten kişi de babamdır. O yüzden ikisi de eşit rol modelim diyebilirim. Babamın basketbol oyunculuğu yoktu. Muhteşem bir babaydı. Sporcu olarak gelişmem adına her şeyi yaptı” sözlerini söyledi.

Taraftarlardan aldığı destekle ilgili de konuşan başarılı oyuncu, “İlk başta mesajlar, değişik şeyler oldu. Çok güzel bir şey bana destek vermeleri. Henüz taraftarların önünde oynama fırsatım olmadı. Heyecanlıyım bunun için. Dışarıya çıktığımda da hep başarılar diliyorlar. İlgiden öte sevgi demek istiyorum buna. Çok güzel bir sevgi” dedi.

Yeni sezon hakkında da konuşan Edwards, “Beklentilerimi çok net söyleyemem ama hedeflerim her maçta en iyisini sahaya yansıtabilmek. Mutlaka hatalarım olacaktır. O hataları da hemen düzeltip en iyi şekilde devam edebilmek” açıklamasını yaptı.

Takımdaki havaya da değinen Carsen Edwards, “İyi gidiyor şimdilik, güzel anlaşıyoruz. Çoğu takım arkadaşımın yurtdışında oynama fırsatı olduğu için bana destek oluyorlar. Güzel tecrübe oluyor benim için” sözlerini söyledi.

İstanbul ve Türkiye hakkındaki görüşleri de sorulan 24 yaşındaki oyuncu, “Genel olarak trafik ve araba kullanış şekli farklı. Benim geldiğim yerde de trafik vardı ama burası baya farklı. Onun dışında çok güzel bir şehir. Yemekler güzel ve her şey için müsait” dedi.

Sahada çok enerjik olmasına rağmen saha dışında sakin olması sorulan Edwards, “Aslında saha dışında daha sakinim. Basketbol oynarken bir tuşa basılmış gibi daha enerjik oluyorum” ifadelerini kullandı.

Carsen Edwards son olarak taraftarlara ise, “Destekleri için çok teşekkür ediyorum. Sahada en iyisi olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” mesajını yolladı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şampiyon Fenerbahçe Beko! İpek- Fenerbahçe 0 14 Haziran 2022 00:04
Fenerbahçe Beko, deplasmanda İspanya'nın Barcelona takımına 88-67 mağlup oldu. CORDON BLEU Basketbol 1 26 Mart 2022 16:08
Fenerbahçe Beko'nun yeni koçu belli oldu Risque Basketbol 0 03 Temmuz 2020 11:06
Malcolm Thomas, Fenerbahçe Beko'da Beatrice Basketbol 0 23 Aralık 2019 13:28
Fenerbahçe Beko, Ayağa Kalmak İçin Bayern Münih Karşısında! Fragile Basketbol 0 08 Kasım 2019 10:53