IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Mehmet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2023, 09:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'tan, UEFA'ya çıkarma Resmi görüşmeler başladı




Beşiktaş'tan, UEFA'ya çıkarma! Resmi görüşmeler başladı
Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Gaziantep FK ve Hatayspor derinden etkilenmiş ve ligden çekilme kararı almışlardı. Bunun üzerine TFF'nin konuyla ilgili alacağı karar büyük merak konusu olmuştu.

Büyükekşi başkanlığında toplanan TFF yetkilileri ligin ilk yarısında oynanan maçların tescil edilmesine ve ligin 2. yarısında oynanacak maçların da hükmen galibiyet olarak sayılması kararı alındı.

Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

Başta Beşiktaş olmak üzere birkaç kulüpten itiraz

Bu karara başta Beşiktaş olmak üzere tepki gösteren kulüpler oldu. Özellikle futbol dünyasında bu konuda ortak bir fikir birliği oluşmadı. Geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği bu konuyu görüşmek üzere bir araya gelmiş ve fikirlerini TFF'ye beyan etmişlerdi. Konuyla alakalı Ahmet Nur Çebi'nin de verilen kararın yanlış olduğuna dair oldukça sert açıklamaları vardı.

Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

Son noktayı koydu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Double Pass firmasıyla düzenlenen sponsorluk anlaşması için basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun patronu, ligden çekilen takımların puanlarının silinip silinmeyeceği konusunda tartışmalara son noktayı koydu.

Büyükekşi resmen açıkladı

Büyükekşi, "Oynanmış maçlar tescil edilmiştir. Oynanmamış olanlar hükmen sonuçlanmıştır. Aldığımız karar acele değildi. Geçmiş örneklere bakarak aldık. Kulüpler Birliği'nin bu konuda karar alma yetkisi yok, karar TFF'de. Öyle olsa bile sadece 6 kulüp bunu istiyor, 11 tanesi ise karşı çıkıyor. Olmayacak şeyler ile kamuoyunu meşgul etmeyelim. Ortamı gerginleştirmeden ligimizi devam ettirelim. Futbolumuzun marka değerine zarar vermeyelim" dedi.

Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

'UEFA iç işlere karışmaz'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantı sonrası UEFA'ya başvuru konusuna da açıklık getirdi ve "Hükmen mağlup sayılan kulüpler konusunda UEFA'ya bir başvuru olsa bile UEFA, federasyonların iç işlerine karışmaz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

'Hangi vicdanla tescil edeceksiniz?'

Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin açıklamaları sonrasında sert bir mesaj yayınladı. Siyah-Beyazlılar’ın resmi internet sitesinde yayınlanan bildiride, “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yapmış olduğu açıklamalardan anlaşılıyor ki kendisi sürdürmekte olduğumuz hak ve adalet arayışımızı görmezden gelmeye devam etmektedir. Açıklamalarını en hafif tabirle nezaketsizlik olarak gördüğümüz Büyükekşi´yi büyük bir sabırsızlıkla adalet bekleyen vicdanlı futbolseverlerden özür dilemeye davet ediyoruz. Büyükekşi´nin söz konusu açıklamalarını esefle kınıyoruz ve bu ifadelerin bizi haklı mücadelemizden asla geri döndürmeyeceğini ifade ediyoruz. Çekimser oyları, uygulamanın doğru olduğu yönünde oy vermiş gibi lanse etmek TFF Başkanı Büyükekşi´nin kötü niyetli olduğunu ispatlamaktadır. Bu ligi hangi vicdanla tescil edeceksiniz?” denildi.


Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

Resmen teslim edildi

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş Yönetimi, konuyu UEFA’ya taşımak için çalışmalara başlamıştı. Avukatlara çalışma yapması talimatı veren Beşiktaş Yönetimi, tüm maçların geçersiz sayılması gerektiğini düşünerek adımı attı.

342 DAKİKADA 4 GOL

Siyah-Beyazlı yönetim, Hatay ve Gaziantep maçları için UEFA’ya başvurusunu yaptı. Hazırlanan dosya, kulüp avukatları tarafından UEFA’ya teslim edilerek görüşmelere başlandı.

Beşiktaştan, UEFAya çıkarma Resmi görüşmeler başladı

Karar değiştiren kulüp...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, derbi sonrasında, “Kulüpler Birliği ’nde fikrini değiştirenler var, değiştirmek durumunda kalanlar olabilir. Ama bazı başkanlar sağ olsunlar dik duruşlar da sergileyenler var. Kendilerine dezavantaj olacak bile olsa bu işin adaleti böyledir diyen başkanlar da var. Hepsine saygı duyuyoruz” demişti. Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Ali Koç’un, Beşiktaş Yönetimi ile bir araya gelerek başvuruya destek vereceğini söylediği bildirildi.


FANATİK ÖZEL / Süleyman Hatısaru




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 04 Nisan 2023, 12:58   #2
Çevrimdışı
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beşiktaş'tan, UEFA'ya çıkarma Resmi görüşmeler başladı




Haber için sağol ama buradan bir şey çıkmaz boşuna uzatıyorlar artık..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Görüşmeler başladı! Pazarlıklar sürüyor... Dedecan61 Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 17:42
Mehmet Ekici ile görüşmeler başladı Risque Galatasaray 1 11 Ağustos 2020 09:59