IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2015, 11:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'ta kabus sona erdi




Beşiktaş’ta sakatlık kâbusu yeni sezonla birlikte sona erdi. Geçen sezon arkası gelmeyen sakatlıklarla boğuşan, tesislerdeki zeminden, Slaven Bilic’in antrenman tekniğine kadar birçok konuda araştırma yapan siyah-beyazlılar, Şenol Güneş döneminde şimdiye kadar ciddi bir sakatlık olmamasının sevincini yaşıyor.

Beşiktaşlı yöneticiler bu tablonun arkasında Teknik Direktör Şenol Güneş ve yardımcıları ile sağlık ekibinin bulunduğunu dile getirdi. Güneş’in görevine başlar, başlamaz sağlık heyetinde değişikliğe gitmesi ve yeni antrenman yöntemleri nedeniyle sezon başından beri adale sakatlıklarının yaşanmadığı ifade edildi. Sağlık Heyeti Başkanı Doktor Sarper Çetinkaya’nın radikal değişiklikler yaptığı da ortaya çıktı. Geçen sezon bazı oyuncuların kişisel doktor ve ****oterapistlerinin tesislere alınmadığını öğrenen Çetinkaya, bilgi paylaşımı şartıyla futbolculara bu konuda serbestlik tanıdı. Şenol Güneş’in kendi kurmaylarıyla hazırladığı kişiye özel antrenman programlarıyla, oyuncuların adale sakatlıklarını en aza indirmeyi hedeflemesinin de, sakatlıkların azalmasında çok önemli rol oynadığı aktarıldı. Siyah-beyazlı teknik heyetin özellikle salon programı ve yenileme çalışmalarına büyük önem verdiği, sakatlıkların azalmasında bu durumun da etkili olduğu vurgulandı.

Olcay Şahan dışında geçen sezon bütün oyuncular sakatlıkla boğuşmuştu. Bu sezon ise resmi maçlar başladıktan sonra ciddi bir adale sakatlığı yaşayan oyuncu olmadı. Beşiktaş Yönetimi’nin sakatlıklarla mücadele konusunda Şenol Güneş ve sağlık ekibine tam destek vermeyi sürdüreceği ifade edildi.

(Milliyet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaşta, erdi, kabus, sona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LYS sona erdi... Dilara Haber Arşivi 1 19 Haziran 2010 18:55