IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2015, 19:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Douglas Silva, Beşiktaşlı oluyor




Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Douglas için resmi teklifini yaparken, Ukrayna ekibi 5 milyon eurodan kapıyı açtı. Kartal’la anlaşan 25 yaşındaki futbolcunun ayrılık için kulübüyle görüşeceği daha sonra da Başkan Fikret Orman’ın transferi bitirmek üzere Ukrayna’ya gideceği belirlendi.

Devre arasında hızlı bir stoperle kadrosunu güçlendirmek üzere çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Douglas Silva için önemli adımlar attı.

Siyah-beyazlıların geçtiğimiz günlerde teklif götürülen 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla el sıkıştığı ortaya çıktı. Bu aşamada transferin önündeki tek engelin, Dnipro’nun istediği 5 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu belirlendi.

Beşiktaş’ın, Pedro Franco ve Milosevic’ten memnun olmayan Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Douglas için Dnipro’ya 3 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği, Ukrayna ekibinin ise 5 milyon eurodan kapıyı açtığı ifade edildi. Beşiktaş’a gelmeyi çok isteyen 1,90 boyundaki başarılı futbolcunun bonservisinde indirim yapılması için kulübü Dnipro ile görüşeceği öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, Dnipro ile 31 Aralık 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Douglas’ın kulübüyle yapacağı kritik zirveyi beklemeye başladı. Brezilyalı oyuncuya imza attırmaya kararlı olan Başkan Fikret Orman’ıntoplantının ardından Ukrayna’ya çıkarma yapacağı vurgulandı.

Bu arada Gökhan Keskin’in yaklaşık iki senedir Douglas’ın tüm maçlarını takip ettiği belirlendi. Rhodolfo transferinde başrolü oynayan Keskin’in, Douglas için de yönetim kuruluna olumlu rapor verdiği ifade edildi.

‘Lazio ve Dnipro da pazarlık halinde’

Douglas Silva ile Lazio’nun da ciddi olarak ilgilendiği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde, başkent ekibinin devre arasında savunmaya takviye yapacağı ve ilk hedefinin Douglas olduğu kaydedildi. Dnipro’nun yapılan ilk görüşmede 10 milyon eurodan 7 milyona kadar indiği de ileri sürüldü. İtalyan ekibinin, Douglas transferinin gerçekleşmemesi halinde yine adı Beşiktaş’la geçen Chelsea’liDjilobodji’ye yöneleceği savunuldu.

Markevych itiraf etti

Dnipro Teknik Direktörü Myron Markevych, Beşiktaş’ın, Douglas Silva için resmi teklif yaptığını doğruladı. Markevych, “Beşiktaş, Douglas için bize teklifte bulundu. Oyuncum da bana ayrılmak istediğini söyledi” dedi.

86 maçta 1 gol

Dnipro’da 4. sezonunu geçiren Douglas Silva 86 resmi maçta forma giyerken, 1 gole imza attı.

(Milliyet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaşlı, douglas, oluyor, silva


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Olympiakos’da Silva dönemi Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 08 Temmuz 2015 17:27
Douglas Hofstadter Biyografisi - Douglas Hofstadter Hayatı - Douglas Hofstadter AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:15