IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2015, 11:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jasper Cillessen'den Beşiktaş'a mesaj!




Siyah-Beyazlılar'a kaleci transferi konusunda önerilen Jasper Cillessen, Kartal'a mesaj gönderdi. Kariyeriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ajax'la hedeflerime ulaştım. Yeni bir maceraya ihtiyacım var” sözlerini kullanan 26 yaşındaki eldiven, yeni stadına taşınmaya hazırlanan Beşiktaş'a sıcak bakıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir kaleci kazandırmak için çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar’a menacerler aracılığıyla önerilen Jasper Cillessen konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor... Ajax formasıyla sergilediği başarılı performansla Hollanda Milli Takımı’nın değişilmez isimleri arasına giren 26 yaşındaki eldivenin takıma kazandırılmasına sıcak bakan ve bu konuda teknik direktör Şenol Güneş’in kararını bekleyen Beşiktaşlı idarecilere; başarılı isimden mesaj geldi. Ajax’a 2011 yılında Nec Nijmegen’den transfer olan ve 4 senedir formasını giydiği Kırmızı-Beyazlılar’da misyonunu tamamladığını düşünen Cillessen, Kartal’a yeşil ışık yaktı.

‘Cezbedici teklif alırsam...’

Geleceğiyle ilgili olarak yakın çevresine açıklamalarda bulunan 1,85’lik kaleci, “Ajax’la hedeflerime ulaştım. Hollanda Ligi’nde şampiyonluk yaşadım ve artık yeni hedeflere odaklanmam gerekiyor. Milli takımımız da Euro 2016 şansını kaçırdı. Kendimi ispat etmem için yeni bir maceraya ihtiyacım var. Bundan dolayı Türkiye de dahil başka bir ülkede forma giymeye hazırım. Eğer cezbedici bir teklif alırsam bu durum gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı.

Sneijder’den bilgi aldı

Yeni bir heyecan arayışında olduğunu Ajax’ın tecrübeli teknik adamı Frank de Boer’la da paylaşan Cillessen’in; milli takımdan arkadaşları Wesley Sneijder ve Robin van Persie’den sık sık Türkiye’yle ilgili olarak bilgi aldığı biliniyor. Ülkemizde futbolun hayatın önemli bir parçası olduğunu takım arkadaşlarından öğrenen başarılı eldivenin; sezon sonunda yeni stadına kavuşacak olan Siyah-Beyazlılar’a transfer olabileceği konuşuluyor.

Yıllık 2 milyon Euro istiyor

Ajax’la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen takımından ara transferde ayrılmaya sıcak bakan başarılı eldivenin; kendisine senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sunulması halinde Kartal’ın yolunu tutabileceği öğrenildi. Bonservisi için Ajax’ın 4 milyon Euro istediği iddia edilen Cillessen için yönetimin; araştırmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Gökmen Özcan

Diğer hedeflerde son durum

Dnipro’dan çifte bomba!

Kaleci transferi konusunda birçok isim üzerinden temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Ukrayna devi Dnipro’nun tecrübeli file bekçisi Denys Boyko için de girişimlerine devam ediyor. Mavi-Beyazlılar’da sergilediği başarılı performansla dikkat çeken 27 yaşındaki eldiven için menaceri aracılığıyla girişimlerde bulunan yönetimin ek olarak bu takımın Brezilyalı savunmacısı Douglas’ın da peşinde olduğu bildirildi. Ekonomik kriz içerisinde bulunan Ukrayna temsilcisinin 2 kilit ismini de gözüne kestiren Siyah-Beyazlı idarecilerin; görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Adler hazır kıta

Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’la yollarını ayırmayı planlayan Rene Adler, Kartal’ın radarında bulunuyor. 30 yaşındaki eldiven için menacerler aracılığıyla ilk teması kuran Beşiktaşlı idarecilerin; bu isimden olumlu geri dönüş aldığı öğrenildi. Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,91’lik kalecinin, tarafların anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu bildirildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaşa, cillessenden, jasper, mesaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jasper Johns Biyografisi - Jasper Johns Kimdir - Jasper Johns Hayatı - Jasper Johns AftieL Ressamlar 1 09 Ocak 2024 15:41
Jasper Taşı YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 18:12