IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2016, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'tan Ömer Ali hamlesi




Milliyet gazetesinin iddiasına göre; Son yıllarda Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei ve Cenk Tosun gibi genç yıldızları kadrosuna dahil ederek adeta yerli futbolcu devrimi yapan Beşiktaş Yönetimi şimdi de Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner’i gözüne kestirdi.

Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle birlikte sağ kanadın yanı sıra sağ bekte de görev yapmaya başlayan 23 yaşındaki Ömer Ali, yeşil-beyazlıların, Serdar Kurtuluş için yaptığı teklifin ardından Beşiktaş’ın gündemine girdi. Torku Konyaspor, Serdar Kurtuluş için Kartal’ın kapısını çalarken, siyah-beyazlılar takas yoluyla renklerine bağlamak istediği Ömer Ali için karşı teklif yaptı. Ancak yeşil-beyazlı kulübün, Ömer Ali’ye karşılık Serdar’ın yanı sıra 1 milyon euro istediği ortaya çıktı.

Süper Lig’in ilk yarısında hiçbir maçta şans bulamayan Serdar Kurtuluş’un, Torku Konyaspor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş’ın ise üste para vermeden Serdar-Ömer Ali takasını gerçekleştirmek istediği vurgulandı. Kulüplerin arasındaki ikinci görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşeceği, Beşiktaş’ın, Serdar’ın yanı sıra bir oyuncu daha vererek Ömer Ali’yi renklerine bağlamanın planlarını yaptığı aktarıldı.

Bu arada siyah-beyazlı teknik heyetin, Ömer Ali’nin transferi için yönetime onay verdiği kaydedildi. Futbola sağ kanat olarak başlayan ve son yıllarda sağ bek bölgesinde de görev yapan yetenekli futbolcu, siyah-beyazlılar tarafından uzun süredir takip ediliyordu.

115 maçta forma giydi

Ömer Ali Şahiner, Torku Konyaspor’da 4. yılını geçiriyor. 23 yaşındaki futbolcu geride kalan 3,5 sezonda 115 resmi maçta forma giyerken, 9 gole imza attı. Başarılı oyuncu sezonun ilk yarısındaki 17 lig maçının tamamında 90’ar dakika görev yaptı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ali, beşiktaştan, hamlesi, Ömer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ömer Şişmanoğlu: 2 yıl daha Beşiktaş'tayım Mehmet Beşiktaş 0 21 Ağustos 2015 10:43