IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2016, 11:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş’ta hava süper!




Kartal'da Karabükspor maçının hazırlıkları beyaz örtünün üzerinde başladı. Yoğun yağış altında 1,5 saatlik bir çalışma gerçekleştiren futbolcular, hem idman yaptı hem de kartopu oynayarak olumsuz hava koşullarına meydan okudu!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Spor Toto Süper Lig’de önceki gün Mersin İdman Yurdu’yla yapacakları maç, kötü hava koşulları sebebiyle ertelenen Siyah-Beyazlılar, Türkiye Kupası’nda yarın oynayacakları Kardemir Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarına dün Nevzat Demir Tesisleri’nde başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in önderliğinde sabah saatlerinde yapılan antrenmanda Beşiktaş’ın yıldızları, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak yapılan ve yoğun kar yağışı altında yaklaşık 1,5 saat süren idmana takım halinde ısınma koşuları ile başlayan futbolcular, ardından açma ve germe hareketleri yaptı. Antrenmanın ilerleyen bölümünde pas çalışması yapan oyuncular, şut idmanı ve çift kale maç antrenmanı sonrasında günü noktaladı.

Yolculuk kara yoluyla

Antrenmanın öncesinde ve sonrasında bol bol karın keyfini çıkaran futbolcular, birbirleriyle kartopu savaşı da yaptı. Takımın Alman yıldızı Mario Gomez ve Ricardo Quaresma başta olmak üzere birçok ismin; bu etkinlikte ön plana çıkan isimler olduğu bildirildi. Öte yandan PTT 1. Lig ekibi Karabük’le oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah 11.30’da yapacağı idmanla tamamlayacak olan Siyah-Beyazlı kafile, ardından kara yoluyla Karabük’a gidip kampa girecek.

Kartal nerede kar orada!

Mersin İdmanyurdu mücadelesi, yoğun kar yağışı sebebiyle ileriki bir tarihe ertelenen Kara Kartal’ı, Türkiye Kupası’nda yarın deplasmanda konuk olacağı Karabük’te de benzer bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; Karabük’te bugün ve yarın şiddetli kar yağışının olacağı ve maçın oynanacağı 19.45’ten itibaren de hissedilen hava sıcaklığının -5 derece olarak tahmin edildiği bildirildi.

Kaynak Fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş’ta, hava, sÜper


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık