IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2016, 00:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çaykur Rizespor 0-1 Beşiktaş / Maç Özeti




Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çok önemli bir virajı aşmayı başardı. Çaykur Didi Stadı'ndaki maçın tamamında rakibine üstünlük sağlayan Kartal, sonradan oyuna giren Adriano'nun 90+3'te attığı muhteşem golle 3 puana ulaştı. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 14'e çıkardı ve 1 maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Çaykur Rizespor ise 4 puanda kaldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Çaykur Rizespor: Diallo, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Ümit Kurt, Dhurgham İsmail, Petrucci, Saadane, Ahmet İlhan Özek (Dk. 62 Kweuke), Janster, Emrah Başsan (Dk. 86 Atiemwen), Oğulcan Çağlayan (Dk. 90+2 Özgür Çek)
Beşiktaş: Fabricio, Beck, Tosic, Marcelo, Caner Erkin, Necip Uysal (Dk. 75 Adriano), Hutchinson, Tolgay Arslan, Ömer Şişmanoğlu (Dk. 46 Aboubakar), Olcay Şahan (Dk. 46 Quaresma), Cenk Tosun
Gol: Dk. 90+3 Adriano (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 12 Ahmet İlhan Özek (Çaykur Rizespor), (devre arasında) Tolgay Arslan, Dk. 49 Marcelo, Dk. 84 Quaresma, Dk. 90+3 Adriano (Beşiktaş)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MAÇIN GOL POZİSYONU:
90+3. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ceza yayının gerisinde topla buluşan Adriano'nun sert ve düzgün şutunda kaleci Diallo'yu geçen meşin yuvarlak sol üst köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SÜRPRİZ 11
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor karşısına sürpriz bir ilk 11 çıkardı. Siyah beyazlılarda son Dinamo Kiev maçının başarılı ismi Ricardo Quaresma ile Vincent Aboubakar'ı yedek soyundurdu. Güneş, her iki oyuncuyu ikinci 45 dakikada oyuna aldı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK
Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Anderson Talisca'yı dahil etmedi.

ADRIANO: YEDEK KALMAK SORUN DEĞİL
Attığı golle Beşiktaş'a 3 puan kazandıran Adriano, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, yedek kalmayı sorun etmediğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, "İkinci yarı oyuna girmeme rağmen takıma yardımcı olduğum için mutluyum. Size yardımcı olmayan dış etkenler olsa da her geçen gün daha iyi takım oluyoruz. İkinci yarı girmişim, baştan oynamışım önemli değil. Önemli olan oynadığım dakikalarda takıma verdiğim katkı" ifadelerini kullandı.

ATIBA: DAHASI VAR
Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Atiba Hutchinson maç sonrasında, "4-5 haftalık yoğun bir tempodan geliyoruz. Bugün yorgunluğun üzerine, her şeyin üstesinden geldik. Zor maçlar oynadık, 2 zor maçta 2 beraberliğimiz var. Hala zirvedeyiz, tepedeyiz. Bütün zorlukların üstesinden gelecek oyunculara sahibiz. Daha göstermediğimiz çok yönlerimiz var" dedi.

MARCELO: BİRAZ YORGUNUM
Siyah beyazlıların başarılı stoperi Marcelo ise yoğun maç trafiğine dikkat çekerek, "Biraz yorgunum. Üst üste çok maç oynadık, yorgunluk hissetmek normal Burası zorlu bir deplasman, kırılması zor bir takım Rize. Şükürler olsun ki 3 puanı çıkardık" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI 11 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de oynadığı 11 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 11 maçtan 7'sini kaybetti, 4'ünde ise berabere kaldı.

RİZESPOR 3 MAÇTIR YENİLİYOR
Çaykur Rizespor, ligde art arda 3. yenilgisini aldı. Ligin 3. haftasında Akhisar Belediyespor'u sahasında 1-0 mağlup eden yeşil-mavililer, daha sonra Galatasaray'a 2-0, Kayserispor'a 2-1 mağlup olmuştu. Karadeniz ekibi, 4 puanda kalırken ligde 16. sırada yer aldı.

hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş, beşiktaş çaykur rizespor maçı, çaykur rizespor, mac, maç sonucu, maç özeti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çaykur Rizespor 1-2 Beşiktaş Seth Haber Arşivi 0 08 Şubat 2015 21:06
Çaykur Rizespor 0-0 Beşiktaş Seth Haber Arşivi 0 05 Şubat 2015 22:46
Beşiktaş 1 Çaykur Rizespor 1 Seth Haber Arşivi 0 15 Eylül 2014 22:47