IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2016, 01:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir




Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın en önemli maçında, iki namağlup takım Beşiktaş ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede Başakşehir'in golünü 21. dakikada Cengiz Ünder atarken, ev sahibi Beşiktaş'ın golünü 51. dakikada Marcelo kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 30'a yükseltip liderliğini sürdürdü. Beşiktaş da puanını 28 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu.

Stat: Vodafone Arena

Hakemler:
Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Beşiktaş:
Fabricio, Beck, Marcelo, Atınç, Adriano (Dk. 81 Gökhan Gönül), Quaresma , Gökhan İnler (Dk. 46 Tolgay Arslan), Atiba, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Aboubakar (Dk. 83 Olcay Şahan)

Başakşehir:
Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun (Dk. 57 Eren Albayrak), Visca, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu (Dk. 39 Attamah), Mossoro, Cengiz Ünder, Mehmet Batdal (Dk. 87 Mustafa Pektemek)

Goller:
Dk. 21 Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Dk. 51 Marcelo (Beşiktaş)

Sarı kartlar:
Dk. 18 Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Dk. 66 Adriano, Dk. 67 Beck (Beşiktaş)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI


21. dakikada H
ızlı gelişen Medipol Başakşehir atağında Visca'nın sağdan yaptığı ortada, arka direkte Cengiz Ünder topa gelişine vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

51. dakikada
Quaresma'nın soldan kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Marcelo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Beşiktaş durumu eşitledi 1-1.
81. dakikada Cengiz Ünder'in ara pasında Mossoro kaleci Fabricio ile karşı karşıya kaldı. Mossoro, İspanyol kaleciyi çalımlamaya çalışırken Fabricio'nun müdahalesiyle Visca'nın önüne geldi. Visca'nın boş kaleye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

88. dakikada
Visca'nın pasında Mahmut kaleci karşı karşıya golü attı ancak hakem Cüneyt Çakır, Mahmut'un öncesinde Oğuzhan'a faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

BAŞAKŞEHİR'İN DEPLASMANDAKİ İLK PUAN KAYBI
Turuncu-lacivertliler, bu sezon deplasmanda ilk kez puan kaybı yaşadı. Beşiktaş karşısında bu sezon 6. deplasmanına çıkan Medipol Başakşehir, daha önce oynadığı 5 maçı da kazanmayı başarmıştı. Geride kalan 5 deplasman maçında kalesinde yalnızca Galatasaray karşısında 1 gol gören turuncu-lacivertlilerin, dış sahada yediği gol sayısı da 2'ye yükseldi.

YENİLMEZLİĞİNİ 18 MAÇA ÇIKARDI
Beşiktaş, bu sezon resmi maçlardaki yenilmezliğini 18 maça çıkardı. Siyah-beyazlı ekip, Süper Kupa'daki Galatasaray ile yaptığı maçta normal süreyi 0-0 ve uzatma bölümünü 1-1 berabere bitirirken, Süper Lig'de 12 ve Avrupa'da 5 maçta mağlup olmadı. Beşiktaş, Süper Kupa'nın ardından oynadığı 17 resmi mücadelede 9 galibiyet, 8 beraberlik aldı.

VODAFONE ARENA GOLCÜSÜ MARCELO
Beşiktaş'a 51. dakikada 1-1 beraberliği sağlayan Marcelo Guedes, siyah-beyazlı formayla 4. golünü kaydetti. Geçen sezon Osmanlıspor karşısında 2 kez fileleri havalandıran Brezilyalı oyuncu, bu sezon ise Galatasaray maçının ardından Medipol Başakşehir karşısında da gol sevinci yaşadı. Marcelo, 4 golünü de Vodafone Arena'da attı.

CENGİZ ÜNDER 3. GOLÜNÜ ATTI
Beşiktaş karşısında, Medipol Başakşehir'in tek golünü atan genç oyuncu Cengiz Ünder, bu sezon ligdeki gol sayısını 3'e yükseltti. Süper Lig'deki ilk yılını geçiren 19 yaşındaki futbolcu daha önce de Aytemiz Alanyaspor ve Akhisar Belediyespor filelerini havalandırmıştı. Cengiz'in bu sezon 4 de asisti bulunuyor. Cengiz'in attığı golde pası veren Edin Visca da bu sezon 4. asistini yaptı.

MUSTAFA PEKTEMEK BEŞİKTAŞ'A KARŞI
Medipol Başakşehir'in sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığı Mustafa Pektemek, mücadelenin 87. dakikasında siyah-beyazlı takıma karşı oyuna girdi. Abdullah Avcı, bu dakikada Mehmet Batdal'ın yerine Mustafa'yı oyuna sürdü.

BAŞAKŞEHİR 21 MAÇTIR YENİLMİYOR
Medipol Başakşehir, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 21 maça yükseltti. Bu sezon yaptığı 12 maçın 9'unu kazanan, 3'ünden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı. İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

CENK TOSUN İLK 11'DE
Şampiyonlar Ligi'nde 3-3 biten Benfica maçında attığı şık golle takımının umutlanmasını sağlayan Cenk Tosun, ilk 11'deki yerine döndü. Takımının en golcü oyuncusu durumunda bulunan Cenk, maça orta sahanın solunda başladı. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ve Tolgay Arslan'ın yanı sıra Tolga Zengin, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu, Necip Uysal ile Kerim Frei yedekler arasında yer aldı. Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Luiz Rhodolfo da sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İKİ KULÜPTEN KARŞILIKLI JESTLER

Vodafone Arena'nın yapımı sırasında iç saha maçlarını zaman zaman Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayan Beşiktaş Kulübü, Medipol Başakşehir Kulübüne hazırladığı pankartla teşekkür etti. Tüm tribünleri çevreleyen reklam panolarında, "2 sezon boyunca evinin kapılarını bize açan Başakşehir Futbol Kulübü'ne teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. Beşiktaşlı futbolcular, maç öncesindeki seremoniye Medipol Başakşehir'e yönelik "Evinize hoşgeldiniz" yazılı pankartla çıktı. Turuncu-lacivertli kulüp ise Twitter hesabından "Yeni eviniz @VodafoneArena hayırlı olsun. Nazar boncuğumuzu aldık, akşama geliyoruz.@Besiktas" şeklinde paylaşımda bulundu. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a maç öncesinde nazar boncuğu hediye etti.

STAT YİNE DOLDU
Benfica maçındaki destekleriyle takımlarına büyük moral veren Beşiktaşlı taraftarlar, zorlu Medipol Başakşehir mücadelesinde de aynı desteği sürdürdü. Taraftarlar, karşılaşma öncesi futbolcuları tribünlere çağırarak destek verdi. Vodafone Arena tribünlerinde çok az boşluk görülürken, mücadeleyi 35 bine yakın taraftar takip etti. Karşılaşmada 200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

TAKIM OTOBÜSÜNÜN FİLMLERİ SÖKÜLDÜ
Benfica maçı öncesi futbolcuların baş dönmesi ve miğde bulantısı şikayeti olması üzerine dün Başakşehirspor maçı öncesi takım otobüsünün cam filmleri ve aksesuarları değiştirildi. Siyah beyazlı takımın oyuncuları Vodafone Arena’ya filmleri sökülüp yeni stiker takılan araçla geldiler. Futbolcular bu kez miğde bulantısı yaşamadıklarını söylediler.

hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
12. hafta, beşiktaş, maç sonucu, medipol başakşehir, spor toto süper lig, önemli dakikalar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mustafa Çulcu Beşiktaş-Başakşehir maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi AngeL Beşiktaş 0 27 Kasım 2016 01:21
Beşiktaş deplasmanda İstanbul Başakşehir'i 2-1 yendi Seth Haber Arşivi 0 09 Kasım 2014 21:01