IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2018, 15:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fikret Orman'dan Aykut Kocaman'a sert yanıt: İşine baksın




Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın açıklamalarına cevap verdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Kasımpaşa maçının ardından siyah-beyazlı takım ile ilgili yaptığı açıklamalara Beyaz TV'de canlı yayınlanan "Beyaz Futbol" programında cevap verdi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"Biz Fenerbahçe maçını artık kapattık"

"Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Türk futbolunun temel taşları. Yöneticiler olarak biz de bazen olayları gerdik ama bizim hedefimiz bu edebi dostluğu, rekabeti devam ettirmek olmalı. Geçmişi konuşmanın artık kimseye faydası yok. Biz Fenerbahçe maçını artık kapattık. Beşiktaş bizim sahip olduğumuz bir kulüp değil. Burası Beşiktaşlı taraftarların, divanın, daha doğrusu halkın sahibi olduğu bir kulüp. Bizler geçiciyiz. Hizmet veriyoruz, geçiyoruz. Bu kararlar bizim tek başımıza verdiğimiz değil. Beşiktaş camiasının tümünün kararı. Divan Kurulu toplantısıyla ilgili bir şey söylemek istemem. Bu soruları yanıtlamak istemiyorum. Ama Türkiye'yi kötü gösterecek şeylerin içinde ne olursa olsun olmayız."

"Aykut Kocaman kendi işine baksın"

"Aykut Kocaman rakibimizin hocası, bir yorum yapmak da istemem. Beşiktaş camiası adına konuşması ve her şeyde Beşiktaş'ı katarak konuşması hoş şeyler değil. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Aykut Hoca, Fenerbahçe'nin kendi teknik konularını yorumlasın, kendi işine baksın."

Galatasaray derbisine gidecek mi?

"Türk Telekom Stadı'na gidip gitmeyeceğime henüz karar vermedim. Yarın belli olur. Daha önce de birçok kez gittim oraya ama henüz kararım belli değil. Bu dakikadan sonra bizlerin yapacak bir şeyi yok. Top artık futbolcular ve teknik heyetlerde. Biz ancak seviniyoruz, üzülüyoruz. Şenol Abi gayet iyi. Tabii çok üzüldü hepimiz gibi. Çok tecrübeli bir futbol insanı. Şenol Hoca 200'e yakın derbi oynamış bir hoca, sporculuğunu da katarsak. Fatih Hoca da keza öyle. İki tane çok tecrübeli hoca var. Unutulmasın, bu bir spor müsabakası. Herkes şampiyon olmak istiyor ama sadece bir takım şampiyon olacak."

"Demba Ba konusunda belki ben de yanlış yaptım"

"Demba Ba konusunda belki ben de yanlış yaptım. O soruya yanıt vermemem gerekiyordu. Belki başka yerlere de çekilmeye çalışıldı. Şerefimle söylüyorum, ben o sözü bir manayla söylemedim. Başka şeylere çekmek, kötü kalplilerin yapacağı bir şey. Şenol Hoca'nın bordo giymesi bizi niye rahatsız etsin? Biz de siyah-beyaz giyiyoruz, Fenerbahçeliler sarı-lacivert, Galatasaraylılar sarı-kırmızı giyiyor. Şenol Hoca çoğu zaman da siyah-beyaz giyiyor. Bursa'da da yeşil giyiyordu. Çok beyefendi bir aile babası."

"Cenk Tosun, Beşiktaş'ın evladı"

"Süleyman Abi'nin gördüğü saygının yarısını görmeyi Allah bize nasip etsin. Asla haddimiz değil Süleyman Abi ile aynı kefede olmak. Cenk Tosun, Beşiktaş'ın evladı. Biz de, Beşiktaş taraftarı da onunla gurur duyuyoruz. Allah işini rast getirsin."

"Fenerbahçe maçı günü stadımızda antrenman yapma gibi bir planımız yok"

"Fenerbahçe maçı günü stadımızda antrenman yapma gibi bir planımız yok. Ortamlar gergin, ülkeyi daha fazla germenin bir manası yok. Bunlar söylendi ama biz bunlara sıcak bakmadık. Beşiktaş'ın mesaj verme gibi bir amacı yok, zaten Beşiktaş'ın kendisi mesajdır."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş, spor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aykut Kocaman'dan Şenol Güneş'e yanıt. artaxata Fenerbahçe 0 17 Şubat 2018 23:20
Fenerbahçe'den Fikret Orman'a çok sert tepki Seth Fenerbahçe 0 03 Şubat 2015 13:12