IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ezgi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2019, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kagawa Dünya'da manşetlerde!




Beşiktaş’ın yeni transferi Shinji Kagawa’nın siyah-beyazlı forma ile çıktığı ilk maçta oyuna girdikten sonra üç dakikada iki gol atması, Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Futbolcunun ülkesi Japonya başta olmak üzere Avrupa medyası da yıldız oyuncunun göz alıcı başlangıcını manşetlerine taşıdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


NIKKAN: ‘Herkesi şaşırttı, kendini ispatladı’
Japonya’nın 2 milyon tiraja sahip günlük spor gazetesi Nikkansports ‘Kagawa’dan iki dakikada iki gol. Türkiye’de herkesi şaşırtan siftah’ başlığıyla özel haber yayınladı. Haberde “82. dakikada bir deneme için oyuna girmişti ama iki şutla farkını ortaya koydu, kendini ispatladı” değerlendirmesine yer verildi. (Skorer)


DER WESTEN: ‘Çılgın bir başlangıç yaptı’
Almanya’dan Der Westen ‘Kagawa Beşiktaş’ta çılgın bir başlangıç yaptı’ başlığıyla verdiği haberinde “Transferinde son gününde Hannover yerine Beşiktaş’ı seçen Kagawa, Pazar günü çılgın bir başlangıç yaptı. Türkler açısından bakınca, şimdiden bu transferi yaptıklarına değdi gibi görülüyor” ifadeleri kullanıldı.

SPORT1: ‘Turboya takarak başladı’
Almanya’nın Sport1 internet sitesi Japon futbolcuyla ilgili gelişmeyi ‘Kagawa Türkiye’de turboya takarak başladı’ başlıklı haberinde okuyucularına aktardı. Bild gazetesinde ise “Kagawa çılgınlığı… Dev bir gösteri sergiledi” yakıştırmalarına imza atıldı.

DAILY MAIL: ‘3 dakikada 2 golle yıldızlaştı’
İngiltere’de Daily Mail, Manchester United’ın eski futbolcusu olan Shinji Kagawa’nın yeni takımındaki performansını görmezden gelmedi. ‘Kagawa ilk maçında, 3 dakikada attığı 2 golle yıldızlaştı’ başlığını kullanan Daily Mail, futbolcunun üç ay aradan sonra ilk maçına çıktığına da dikkati çekti.

TUTTOMERCATO: ‘Kagawa alevler içinde’
İtalya’dan Tuttomercato ‘Kagawa ilk maçında alevler içinde’ başlığını kullandı. Borussia Dortmund ve Manchester United formaları giydiği hatırlatılan oyuncunun geceye damga vuran performansı için “Takımının aldığı galibiyette hemen iz bırakmasını bildi” yorumu yapıldı.

ESPN: ‘Çaylak Kagawa’dan iki gol’
Brezilya’nın ESPN kanalı, internet sitesi üzerinde futbolcuyla ilgili gelişmeyi ‘Beşiktaş Antalyaspor’u, çaylak Kagawa’nın iki golüyle mağlup etti’ başlığıyla yayınladı. Japon futbolcunun oyuna girdikten sonra üç dakika içinde iki gol attığı belirtildi.

SPORT EXPRESS: 'Kagawa'dan yıkıcı başlangıç'
Rusya'nın Sport Express gazetesi Antalyaspor-Beşiktaş maçını, siyah-beyazlıların yeni transferi üzerinden gördü. Haber 'Kagawa' üç dakika yedan yıkıcı başlangıç, üç dakika yetti' başlığıyla kullanıldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kagawa, shinji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş Kagawa ile anlaştı Nkeats Beşiktaş 12 01 Şubat 2019 17:37
GS-FB derbisi manşetlerde PassioN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2012 13:42