IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2019, 22:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İttifak Holding Konyaspor 0-1 Beşiktaş




İttifak Holding Konyaspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig'de 12. hafta heyecanı devam etti. Mücadele seviyesi yüksek karşılaşmada Beşiktaş tek golle kazandı ve üst üste 4., son 6 maçta ise 5. galibiyetini elde etti. 72'de Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 kazanan Kartal, 21 puana çıktı. 13 puanda kalan ev sahibi Konyaspor'un ise üç puan hasreti 6 maça çıktı.
MAÇ SONUCU | İttifak Holding Konyaspor 0-1 Beşiktaş


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Süper Lig'in 12. haftasında kritik randevuda İttifak Holding Konyaspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan zorlu karşılaşmada kazanan 1-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Kartal, 72'de Burak Yılmaz'ın golüyle üç puana uzandı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri son 6 lig maçında 5 galibiyeti ve 1 beraberlik elde ederek 21 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 4. sıraya çıktı. Bu yenilgiyle 13 puanda kalan Konyaspor'un ise ligde üç puan hasreti 6 maça çıktı.

Dk. 3: GOL İPTAL! Sağ taraftan atılan uzun topu Ömer Ali son çizgiden kafayla geriye çevirdi. Elneny'den topu söken Milosevic düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ancak pozisyonun ardından VAR incelemesi sonucu Ömer Ali'nin pozisyonunda ofsayt tespit edildi ve gol geçerlilik kazanmadı.

Dk. 13: DIŞARI GİTTİ! Diaby'nin sağ kanattan yaptığı ortada savunmaya çarpan top yükseldi, hareketlenen Burak Yılmaz kaleci Serkan'dan önce hamlesini yaptı ama top az farkla dışarı gitti.

Dk. 20: NET FIRSAT! Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Skubic ön direğe yerden ortaladı. Uygun durumdaki Farouk Miya'nın çaprazdan yaptığı vuruşta top yandan dışarı gitti.

Dk. 23: KARAMBOL ANI! Rebocho'nun soldan ortasında savunmadan seken topa ters taraftaki Diaby vurdu ancak top Ferhat'tan döndü. Seken topu Caner içeri çevirmek istedi fakat Burak'ın kontrolü iyi olmayınca kaleci Serkan topu kontrol etmeyi başardı.

Dk. 46: KALECİDE KALDI! Caner sağ çaprazdan ortasını yaptı ve ön direkteki Burak kafayı vurdu fakat top kaleci Serkan'ın kucağında kaldı.

Dk. 56: DIŞARI ATTI! Diaby'nin ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Yılmaz topu önüne alıp çaprazdan şutunu attı ama top yandan dışarı gitti.

Dk. 72: GOL! Caner'in pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren Burak topu rakibinden kurtarıp önünü boşalttı ve düzgün bir gol vuruşuyla takımını öne geçirdi.

Dk. 80: NET FIRSAT! Savunmanın arkasına atıla pasla hareketlenen Burak Yılmaz çaprazdan vuruşunu yaptı ancak Serkan'ı geçemedi. Seken topa N'Koudou vuruşunu yaptı ancak bu kez savunma gole izin vermedi.

Dk. 83: DIŞARI ATTI! Ceza yayı üzerinde topla buluşan Farouk Miya topu kontrol edip sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak ayağına istediği gibi oturmayınca etkili bir vuruş çıkaramadı.

__________________
Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beşiktaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş'a Atiker Konyaspor darbesi artaxata Beşiktaş 1 19 Şubat 2018 23:48
Konyaspor 1-2 Beşiktaş Seth Haber Arşivi 0 28 Aralık 2014 21:06