IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2008, 16:02   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni oyun PC'si




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Internet üzerinden oyun bilgisayarı yapın!


Tüm bileşenlerini internet üzerinden seçerek tasarlayabileceğiniz yeni oyun serisi Xcellerator!

Türkiye'nin önde gelen PC markalarından Exper, oyunseverler için tüm bileşenlerini internet üzerinden seçerek kendilerinin tasarlayacakları yeni oyun serisi Xcellerator'ı tanıttı.

Xcell, Xera ve Xtor olmak üzere üç farklı temel seride sunulan Xcellerator, her bütçedeki oyunseverlerin ihtiyaçlarını karşılayacak seçenekler sunuyor.

Performans canavarı olan Xcellerator modelleri piyasaya sürülmüş ve yakın zamanda sürülecek olan tüm oyunları en gerçekçi şekilde oynamanıza olanak sağlıyor. Oyunseverler, satın almak istedikleri bilgisayarların bileşenlerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine girerek internet üzerinden kendileri belirliyorlar.

Oyun için tasarlanmış özel tasarım sessiz kasası, oyunseverlerin ihtiyaç duyacağı dört çekirdekli, yüksek tampon belleğe sahip işlemci ve grafik performansını üst seviyelerde sunarak paralel çalışma imkanı sağlayan ekran kartları, en yeni teknolojileri destekleyen depolama birimleri, sınırsız oyun keyfi sunan yüksek performansı ve high definition çözünürlükleri destekleyen büyük ekran monitörleriyle Xcellerator, kısa zamanda oyun oynamak için bilgisayarını seçenlerin ilk tercihi olmaya aday.

Bilgisayar oyun pazarının her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Exper'in üreticisi Datateknik Pazarlama Müdürü Bülent Onat, "Bilgisayar oyun pazarı büyümeye devam ederken oyunseverlerin ihtiyaç duydukları donanımı ancak toplama bilgisayar olarak bir araya getirdikleri fark ettik. Pazardaki bu boşluğu doldurmak için oyunseverlere kendi ihtiyaçlarına göre konfigure edebilecekleri yüksek kaliteli ve Türkiye'nin önemli bir markasını taşıyan oyun bilgisayarı sunmaya karar verdik. Xcellerator bu kapsamda geliştirilmiş bir çalışma. Xcellerator alan bir kişi bu bilgisayarın ardında Datateknik ile Exper'in yüksek kalitesi ve satış sonrası desteğinin olduğunu bilecek" şeklinde konuştu.



Daha fazla bilgi için:
Datateknik: 0 212 496 00 00

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
oyun, pci, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni PS Vita ile yeni oyun deneyimi Deep PlayStation 0 18 Ekim 2014 21:52
Yeni Bir Oyun Botu BeYaZeNCy Eggdrop, NeoStats, BNC 4 24 Mayıs 2009 10:41