IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2009, 18:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ACDSee 2009 Photo Manager





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Resimlerinizi görüntüleyebileceğiniz ve resimlerinize yüksek kalitede çeşitli efektler ve düzenlemeler yapabileceğiniz ACDsee Photo Manager artık Vista destekli ve Vistaya özgü zen.pngin renk içeriği ve kaliteli görüntü efektleri ile vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacak. Birbirinden güzel ve etkileyici resimler hazırlayabileceksiniz.

Program ile onlarca hatta yüzlerce resimlerinizi biraraya getirebilir, düzenleyebilir ve resimlerinizle birbirinden güzel albümler hazırla***** full ekran önizlemeler yapabilirsiniz.

Programın dijital fotoğraf makineleri ile bağlantı desteği olduğundan dolayı kameranızdan resimler alabilir ve bu resimlerinizi bilgisayarınıza depo ederek albümünüzü bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz.

Ayrıca program ile resimlerinizi en üstün renk kalitesinde yazdırabilir, resimlerinizi DVD ve VCD ye aktarabilir, mobile telefonunuza gönderebilir ve resimlerinizle birbirinden güzel flash animasyonlar ve slaytlar hazırlayabilirsiniz.

En popüler resim gösterici olan ACDSee programının 2009 11.0 Build 85 sürümü.

ACDSee Pro, hızlı ve 50′den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir.
Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir.

Eğer elinizde bol bol resimler varsa ACDSee Pro programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız. Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözatıcısı, grafiklerinizi kolayca yerleştirip düzenlemenizi sağlarken tam işlevli resim görüntüleyici hızlı bir şekilde resimleri gösteriyor. ACDSee Pro, kullanıcıya Photo Enhancer (Fotoğraf Düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü işleme aracı sunuyor. Program, birçok medya dosyasının yanısıra en popüler görüntü biçimlerini destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüştürme özelliği de var.

HTML albümü üretimi, tak-çalıştır türü dijital kameralar için destek ve TWAIN desteğinin yanı sıra ZIP ve LHA sıkıştırılmış dosyalara göz atabilme de programın özellikleri arasında. “Thumbnail” (küçük resim) fonksiyonu, dosya yönetimi araçları, masaüstü duvar kağıdı ve kabuk düzenleme (Shell edit) komutları gibi birçok özelliği de bulunuyor. Programın bu sürümünde resimlerinizi CD veya DVD’ye de yazabilir ve HTML slayt gösterimleri hazırlayabilirsiniz.Ayrıca resimlerinizi, programın yeni filtreleri sayesinde daha kaliteli yazdırabilirsiniz.

ACDSee Pro ile fotoğraf koleksiyonunuz üzerinde görüntüleme, işleme, düzenleme, kataloglama, yayınlama ve arşivleme yapabilirsiniz.

Download:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2009, acdsee, manager, photo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık